Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.BA termin fudbala ?

1.478 pregleda · 52 odgovora · otvorena 08.11.2012. u 21:41

Dobro vece,
Evo dosao sam na ideju da pokusamo organizovati kakav termin lopte da odigramo. Vjerovatno vecina raje sa gamersa ne zna sta da radi subotom ili nedjeljom preko dana, osim da sjedi i gleda u monitor, pa eto da pokusamo da malo promjenimo to, da se malo istrcimo, nasmijemo i dr. Znaci bilo bi pozeljno da ste stariji od 13-14 godina i da ste u Sarajevu naravno. Eh sad' datum i mjesto nije odredjeno jer je ovo tema samo da vidim da li ima zainteresovanih i da li je moguce ovaj prijedlog ostvariti.

Pretpostavljam da ce dosta raje reci, sta ti je ne moze se g.ba kafa organizovati kako treba, a ne ovo. Ali eto vrijedi pokusati. Eto ako ima ko da je zeljan da ako dodje do kakvog dogovora za ovo da mi malo pomogne oko organizacije i ostalo. Naravno napisite sta vi mislite o ovom prijedlogu, da li bi se to moglo organizovati, gdje, sta i kako ?

Nadam se da admini nece odmah kantirati temu 

Unaprijed hvala.
Sta cemo momci ? Da pokusamo organizovati ovaj vikend ili da ostavimo za slijedecu sedmicu ?
Hrasnica + ; predobra i svlacionica ima i sala a ima i umjetna
njanja je napisao/la:
haj skontajte to, pa da ja ponesem roštilj
haahahha nebitno kakva je sportska aktivnost .. njanja nosi rostilj ..

on topic: dosao bih sa par jarana
ELECTROSTYLE je napisao/la:
haahahha nebitno kakva je sportska aktivnost .. njanja nosi rostilj ..

on topic: dosao bih sa par jarana
pa naravno, ako se skontate, javite !
e jeste bolesni svašta g.ba piknik ? :$
mFd je napisao/la:
Pa koji je Ilijaš kanton ? Unsko-Sanski ?
Realno, Ilijas je daleko i losa zamisao.
Ja bi došao ako ne bi imao obaveza, evo ovaj vikend, imam učiti drama, ali mislio sam na neke radne obaveze koje ne mogu dadoknaditi drugi dan ..
Za termin sam uvijek, samo nek se trči, zeza, upozna raje, i tako ..
Moj razred i ja redovno idemo na termine u FIS, bila kiša-snijeg, odemo, izigramo se, 35KM onaj termin između 12-14h i to je to. Prejako nam uvijek bude, čak smo i za Bajram išli igrati, znali smo da neće biti gužve oko termina, i bilo nam je prejako

Tako da, ako će te organizovat za naredni vikend, javite nekad utorak-srijeda, da svi mogu skontati imaju li obaveza, i da svi naravno jave u četvrtak, najkasnije petak. Može se komotno igrati 5+1 u FISu, mi smo tako i igrali, tako da ako bi nas bilo 12, bilo bi ekstra, a ako bi nas bilo više, može varijanta od 3-4 ekipe pa i neki mini turnir, pobjednik vs pobjednika itd.
Dakle, podržavam ideju, javite ide li se, utorak-srijeda, ja vam možda odmah tad i odgovorim mogu li ili ne, najbolje bi bilo da i ostali tako urade, jer nema ništa gore nego kad neko obeća pa izradi na dan termina, sa takvima se ne treba ni družiti.

Pozdrav, bravo za ideju, 'cu on the field'
Cini mi se da niko nije spomenuo vistafon na otoci, taman negdje na sredini da je blizu svima, i ovim sto moraju sa ilidze i hrasnice dolazit, umjetna trava normala svlacionice itd
Aj dog se ubrzo , da skidam temu ako niste zagrijani.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.