Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.BA termin fudbala

1.005 pregleda · 36 odgovora · otvorena 13.11.2012. u 22:59

Dobro vece,
Kao sto smo i najavili gba termin fudbala bi trebao da se organizuje ovaj vikend. Ovu temu dizem radi informacija oko termina. Ova tema je dignuta da vidimo ko bi to od clanova mogao da odigra taj termin koji bi se treba odigrati ovaj vikend. Sto se tice ove teme i njene funkcije, svi oni koji su zainteresovani za termin fudbala trebali bi se javiti na temu. Sto se tice organizacija, tu smo b0k1 i ja, kojem se ovim putem i zahvaljujem sto je podrzao moju ideju. Sto se tice informacija koje su nam potrebne su slijedece:

Godine:
Lokacija koju ste izabrali:
Zasto bas ta lokacija:

-Godine-sto se tice godina, valjda vam je sve jasno. Treba da napisete koliko imate godina.
-Lokacija koju ste izabrali- treba da nam kazete lokaciju koju ste izabrali sa ankete, ako slucajno nema lokacije koja vama odgovara i koju bi vi odabrali, mozete je napisati bez obzira sto je ja nisam naveo.
-Zaszo bas ta lokacija- treba da napisete zasto bas ta lokacija i neke informacija (cijena, koja je podloga itd.)

Ako slucajno na temu bude prijavljeno vise od 10-12 clanova b0k1 i ja cemo da odaberemo 10-12 clanova koji ce igrati taj termin. Birat' cemo one clanove koji su do sada isli na kafe itd. uglavnom oni clanovi koji su sigurni i koji nece isfurati.

Eh sada NAGRADE 

Sto se tice nagrada b0k1 i ja smo odlucili da ce oni clnovi koji budu izabrani i koji budu na terminu dobiti i neku nagradu.
Nagrade su slijedece:
-Svaki igrac pobjednicke ekipe dobija 100 bodova.
-Svaki igrac porazene ekipe dobija 50 bodova.

Nadam se da vam je sve jasno, ako slucajno imate nesto da pitate javite mi se putem PM-a.
Hrasnica 

- dobar teren
- dobra svlačionica
- nije toliko daleko(većini)
Moj prijedlog :

Kampus Univerziteta Sarajevo balon (umjetna trava. bla bla)

Dakle, cca 30KM (za studente sa indexom). Ako budete nafatali nekog studenta sa indexom tu vam je moj prijedlog.

Jedina mana je ta što nema auta (odbijanje), uostalom niste profesionalci. Može se fino odigrati.
Godine: 17
Lokacija koju ste izabrali: Odabrao sam Hrasnicu [ da se igra on "dark side of the moon" došao bih  ]
Zasto bas ta lokacija: Odabrao sam Hrasnicu, jer volim Hrasnicu kao mjesto, ne živim tu, bio sam par puta sa rajom iz srednje, odigrali fudbala ha hu, predobro mjesto za igru 
-Godine: 20.

-Lokacija koju ste izabrali: FIS

-Zasto bas ta lokacija: Zato što sam sa Bistrika on mi je nekako najbliži, a i igrao sam prije termine. 

Cijena je po terminu 35,10 KM (dnevni), a večernji poslije 18:00 ili 19:00 su po 75 KM.

A ako se više ljudi prijavi, zar ne bi bilo bolje da uzmemo 2 termina? Ono prijavi se 20 ljudi tj. 4 ekipe i mini turnir organizujemo. 
23 godine. (Prijavljujem se da gledam, dobacujem i da ljudima čuvam stvari uz obećanje da neću puno ukrasti )

Hrasnica.

Čini mi se da najviše raje ovdje ima a i u okolini.

Pozivam moderatore da dođu. (Neću vam ništa Boga mi nego da se upoznamo )
PinkyBa je napisao/la:
23 godine. (Prijavljujem se da gledam, dobacujem i da ljudima čuvam stvari uz obećanje da neću puno ukrasti )

Hrasnica.

AHAHAHAHHAHA, suze. 

Također, želim i ja da se upoznam sa članovima gaymersa, da trollamo jedni druge 
FIS- zato što je najbolji teren, umjetna trava, cijena 35,10 KM, imaju svlačionice sa tuševima

a ja imam 18 godina, i ako bude u FISU možda dođem

a također je dobar teren u SPORTI, na hotonju, cijena povoljna, teren odličan, dobiju se markeri, termin traje 75 min
Hajde Hajde aktivirajte se malo misa mu malog ;]

Najvjerovatnije da cu i ja doci samo da blejim i podjelim bodove i tjt.

Hrasnica @ Najblize mi je [ Lako cu se moci nakaniti ]

:)
PinkyBa je napisao/la:

Hrasnica.

treba Dinu angazovat kospice da prodaje  
@skile
Hrasnica tebi ko i vecini super odgovara  ne zaebavaj
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.131205940226293.23671.113611725319048&type=3
eo tu ima nesto slika zanemarite sudiju xD

Post dobio aplauz od b0k1

Najbolje peny tamo fin teren sve fino odrađeno, vistafon već to je teren gdje nogu lomiš :s
Godine: 18-ta
Lokacija koju ste izabrali: FIS
Zasto bas ta lokacija: zbog blizine i kvalitete terena. Ako bude bilo koja druga lokacije ne dolazim.
Takodjer : STUP - Igrao prije dvije noci, teren za poginuti. Vistafon mislim da je ostario, al et nisam bio svjeze,a Hrasnica je Bogu iza tregera. To je to.
-Godine- 19
-Lokacija koju ste izabrali- Moze Fis, a i ovo nije losa ideja sto je skile predlozio za CAMPUS
-Campus, zato sto sam student tog fakulteta, mogu se jos raspisati oko termina i zato sto imam index ;)
Da vas pitam sto se tice FISa i Hrasnice jel to na otvorenom ili ima balon ?
skile je napisao/la:
Moj prijedlog :

Dakle, cca 30KM (za studente sa indexom). Ako budete nafatali nekog studenta sa indexom tu vam je moj prijedlog.

Jedina mana je ta što nema auta (odbijanje), uostalom niste profesionalci. Može se fino odigrati.
Buraz Una ti je 50 KM sada 1h, kako su stavili balon. A studentski ti je do 3h, tako da rijetko ko moze do 3h, vecinom svi navece hoce.
Mana je uistinu ta sto nema auta, ali to nije problem udari u balon i broji se kao aut. Nije los teren, samo sto je uzasno zima.

Bolji je vistafon dosta ili FIS, jedino sto je kod vistafona problem je cilim od terena. Padnes poderes se i to je to.
Što se mene tiče, svaki teren je dobar, FIS, i Vistafon, i Hrasnica, i Penny, i Kampus, kao što skile kaže, samo da igramo, da se poskidamo sa računara, da udahnemo zraka, a da nije prošao kroz ventilatore na računarima. 
hotaa je napisao/la:
Da vas pitam sto se tice FISa i Hrasnice jel to na otvorenom ili ima balon ?
Hrasnica vanjski teren sa tribinama  ogradjen na teren ulazis iz svlacionice bili su i tusevi u funkcij zadnji put kad sam bio 
+osvjetljenje ako padne mrak 
Po meni je FIS jedna od mogucnosti, ali onda je najveci problem vrijeme. Sta cemo ako bude hladno, kisa.. ?
skile je napisao/la:
Moj prijedlog :

To onaj Loris Lora, kako već. Ako ćemo iskreno ku**u ne valja. Balon podijeljen na dva dijela, užasno vruće unutra,jedva dišeš.

Glasao za FIS. Nekako najpoznatiji,igram često tu i navikao. Još mi blizu.

Godište 1994 

Za mjesec dana 18, pa računamo tako. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.