Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IF - sto,sta,sto?

1.156 pregleda · 44 odgovora · otvorena 21.10.2012. u 22:29

Pozdrav svima,

Visim na forumu i gledam jednu stvar. Svaki dan, ali bukvalno svaki dan, se otvaraju IF teme. Mene interesuje, sto mi obicni smrtnici, ako vec ne mozemo da komentarisemo, i to je u redu, ali sto nam branite da vidimo o cemu se radi? Ne mozemo nekoga izbosti nozem ako cemo samo da "provirimo" u sadrzaj IF teme. Stvarno razmislite admini malo o ovome.

Uz sve to, i mi sami mozemo nesto da naucimo,da vidimo, ako se radi o "normalnoj" temi, a pretpostavljam da se radi, ne bi bilo dzaba IF.
Agent objasnio .
I naravno, sada mogu nabrojati 10 članova koji ne zaslužuju pristup IF-u a imaju ga iz nekog razloga, ali nvm, neću da se miješam tamo gdje mi nije mjesto .
Samo ti slušaj ove što ti govore da budeš uporan i da se trudiš.
Tako sam i ja ovih 7 godina pa ku****a. Pusti to. Po meni, ne vrijedi.
Znaš onu: "Ti što bolji, oni sve gori". Ta je na mjestu 100%.

Off topic:

Otvorite temu ili forum: "Nagovorite administraciji!" ili tako nešto.

Lijepo bi bilo da ima jedno mjesto gdje se može direktno cijeloj administraciji obratiti.
PinkyBa je napisao/la:
Samo ti slušaj ove što ti govore da budeš uporan i da se trudiš.
Tako sam i ja ovih 7 godina pa ku****a. Pusti to. Po meni, ne vrijedi.
Znaš onu: "Ti što bolji, oni sve gori". Ta je na mjestu 100%.

Off topic:

Otvorite temu ili forum: "Nagovorite administraciji!" ili tako nešto.

Lijepo bi bilo da ima jedno mjesto gdje se može direktno cijeloj administraciji obratiti.
Nemoj prosipati šuplju po forumu molim te, kada svi mogu dobro vidjeti da li se neko trudi ili ne.

O toj temi sam razmišljao, ali neću i ne mogu na svoju ruku to odraditi. Meni se ta ideja lično sviđa, a ostalim', vidjećemo.
skile je napisao/la:
Nemoj prosipati šuplju po forumu molim te, kada svi mogu dobro vidjeti da li se neko trudi ili ne.

O toj temi sam razmišljao, ali neću i ne mogu na svoju ruku to odraditi. Meni se ta ideja lično sviđa, a ostalim', vidjećemo.
Hajde, Boga ti, skile, kakva šuplja? Nismo balavci više pa da ne možemo neke stvari vidjeti.
Onima koji su na pošten način i svojim trudim, umijećem i doprinosom došli na pozicije na kojima jesu, mogu samo čestitati i ništa više.
Treba razlučiti neke stvari. Trud je jedno a podsticaj i nagrada drugo.
Ovog prvog sigurno ima. Pitanje je u drugom.
Uvijek će ostati ono: "Svi vide kad nekom nešto psujem a niko kad nešto pametno kažem ili nekom pomognem".

Budimo realni.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.