Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SCHP Broj

152 pregleda · 8 odgovora · otvorena 20.10.2012. u 17:03

E ovako...postavio sam ps2 na pik i sad mi se javlja lik da mu kažem neki "schp" broj...a ja nemam pojma gdje je to ni šta je to  pa ako može neko da kaže gdje se nalazi taj schp broj i šta on predstavlja  ddd
SCHP ti je nesto sto obelezava verziju (firmware, sistem) mozes mu apsolutno dati to a nalazi se na poledjini plejke, tacnije vamo

vLexinho je napisao/la:
SCHP ti je nesto sto obelezava verziju (firmware, sistem) mozes mu apsolutno dati to a nalazi se na poledjini plejke, tacnije vamo

starost

Post dobio šamar od b0k1

To ti je model plejke, nadji na pozadini okrenes plejku i vidiš ako nema tu imaš u onim papirima ..
vLexinho je napisao/la:

I zašto on meni sad to traži ? Imal broj serije veze sa cijenom? Da naplatim više ako mogu kako 
GazijaCTB je napisao/la:
Pa normalno da ti ima veze, nove serije ti kostaju više ...
77004 ...to mi dođe još znači jedno cenera više ?  
ma takve su ti sad skoro sve plejke u bih, mozes je ja msm za jedno 120 talnut ako ne i višee ima budala 
GazijaCTB je napisao/la:
ma takve su ti sad skoro sve plejke u bih, mozes je ja msm za jedno 120 talnut ako ne i višee ima budala 
Nije čipovan  kolko mu bez mod čipa dođe cijena ?

Na pm odg. ovo ide lock...hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.