Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 100 bodova

PS3 Jailbreak

202 pregleda · 6 odgovora · otvorena 07.12.2012. u 00:08

Ovako. Naime drug je uzeo ps3 od nekog momka vrlo jeftino, ali problem je sto nam ne radi laser i ne moze da cita igre. Eh sad mene zanima da li neko zna kako da ga jailbreakam i igram igrice tako sto cu prebacit preko usba ili ubaciti na hdd? Ako neko ima iskustva sa tim dobro bi doslo.. Verzija na psu je 3.72 .. Gledao sam po yt al su sumnjivi pravo.
jailbreak ti sluzi za igranje piratskih igara( predpostavljam da to znas), da bi uradio jailbreak moras imat verziju koja je starija od tvoje, npr. Sad je verzija 3.72 a tebi treba neka ranija verzija da možeš igrat piratske igre i da, to ti je ko da igraš u offline modu, znaći nemožeš igrati MP, ako hočeš opet malo nabacit MP onda moraš updejtat na najnoviju verziju.
Znaci konzola nesmije imati veci system software (firmware) od 3.55 ako zelis igrati pirate.

Post dobio aplauz od Zelpus

Moras odraditi downgrade fwarea, jbrejkati (pogledaj po forumima tutove ima 100% dobrih )
I ni slucajno na internet se konektirat
Kako da uradim downgrade na 3.55 ?

I znam da necu moci online, meni treba samo da igramo sokera i gta4, nismo nesto zahtjevni ^^
AlienzZ je napisao/la:
Kako da uradim downgrade na 3.55 ?

I znam da necu moci online, meni treba samo da igramo sokera i gta4, nismo nesto zahtjevni ^^
Ti ga nemoj raditi ne vjeruj tutovima nije bas jednostavan proces i reci drugu ni slucajno da radi update na noviji firmware , ako si iz sarajeva BBI cd shop target ili skenderija ulaz od tete razapete 3 radnja sa desne strane odnesi nek ti ljudi urade downgrade i custom firmware ili nekome sa gamersa ko se razumije , medjutim nikad nije preporucljiv taj JB bilo je situacija kvara koje su bas ceste (nije se desilo meni ali sam cuo o tome) pa raja i nije bas zadovoljna tim JB-om , ako ste vec za igranje piratskih igara moj savjet vam je pik.ba zamjenite za xbox 360 uradis mu JTAG-RGH tako nesto i imas konzolu koja zvizdi a igre snimas na HDD i budu iste kao sa Xbox store-a :)
I da downgrade na 3.55 moraš imati jednu original igru u ps3 da igraš pirate, jer ps3 mora detektovati da je neka igra u sistemu. Tako da bez ćitaća ne možeš ništa.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.