Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Downgrade PS3 4.00 na 3.55, gdje je najeftinije?

71 pregled · 3 odgovora · otvorena 12.11.2012. u 17:58

Poz ljudi
kupio sam ps3 preko ebaya, ali je 4.00 verzija u pitanju i nema pite da bez hardvera (e3 flashera) downgradujem. Iso sam po srajevu hoce 100KM a 130KM taj flasher, bolje kupim ja flasher i zaradim sta usput. S druge strane nemam volje to raditi i nemam toliko para trenutno.

Znatel gdje ljudi to jeftinije rade, naso sam jaru u bihacu ali mi je daleko, ne daje mi se 50KM za goriva i 50KM downgrade kod njega, isto mi dode 100KM.

Pomoc!
Jedino ako je debela konzola, može se downgrade sa e3flasherom. Rijetko se koja slim može downgrade.
A brate tražio sam i ja nema 100km je najniže, a vjeruj mi da nema od fuš igara ništa.

Platiš 100km za downgrade, platiš externi preko 150km, i još moraš skidati igre i prebacivati a vjeruj mi da nije lagano radio sam to jer moras dekompresovati pa svašta nešto jer fat32 je prima fajlove veče od 4GB.

To je 250km ako ne i više, a za te pare drug možeš finih igara originalnih uzeti i imaš razne DLC-ove i online igranje.

Razmisli još jednom 

Post dobio aplauz od Zelpus

Slim ako je nemoj downgrade raidti jer ces ga sjebat 100% znaci nijedan koji radi taj downgrade ti nece garantovati da ce raditi zato sto mora otvarati ps3 skidat onaj poklopac i zajebavat se.
Kupiš E3 flaher i downgrejduješ sebi sam i usput njega možeš koristiti kao i dongle (nešto kao True Blue) tj. koristiš njihov E3 4.30 CFW...

Pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.