Ovako, živim u Banjoj Luci, tačnije u centru kod elektrotehničke škole. Koristim Elta-Kabel kablovski internet. Internet nije prije bio loš, ali kako se završavao raspust, sve gori i gori. Download i upload su ok, ali ping mi nenormalno skače, pogotovo kako su počele kiše. Znači od 60 do 80, čak neće da se spusti ispod 35 (a sada je 2:38 ujutru). Igram Counter Strike, i sa tim pingom stvarno izgubim volju za igrom. Koristim Elta L paket (4096/256). Slao sam im par puta e-mail, zvao, ali ništa. Čekam da prođu još 4 mjeseca dok sam pod ugovorom, pa da ih se otarasim.
Sve što tražim jeste vaše mišljenje koji je internet najbolji. Možete mi reći koji vi koristite, koliko je para, koliki vam je ping, i u koje doba dana. Bilo bi dobro da mi se javi neko iz Banja Luke, po mogućnosti negdje u centru, nema veze. Sve što ja tražim jeste ping 15-30, da se može igrati fino. Toliko od mene. Nadam se da ćete mi pomoći oko izbora.
Pozdrav.
Sve što tražim jeste vaše mišljenje koji je internet najbolji. Možete mi reći koji vi koristite, koliko je para, koliki vam je ping, i u koje doba dana. Bilo bi dobro da mi se javi neko iz Banja Luke, po mogućnosti negdje u centru, nema veze. Sve što ja tražim jeste ping 15-30, da se može igrati fino. Toliko od mene. Nadam se da ćete mi pomoći oko izbora.
Pozdrav.