Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

TFT 3 Garena LAGG

70 pregleda · 6 odgovora · otvorena 25.10.2012. u 22:01

Pozz raja moze li mi neko objasniti moze li se napraviti lagg na gareni ! kad mi frend kreira 1 na 1 igramo meni laga, a kad ja kreiram njemu laga.. prije kad sam igro nije tako bilo! pa sad ? HELP! :(
Puno vise konekcije ti vuce kad hostujes,nego kada igras na necijem hostu,tako da ili ulazite kod nekoga ko je hosto ili na eurobattle.net gdje kad hostujes server eurobattlenet-a napravi svoj host na svojoj masini i ne laga nikome.
Ili vam je slaba konekcija, ili imate slabu konfiguraciju računara...
ZES je napisao/la:
Ili vam je slaba konekcija, ili imate slabu konfiguraciju računara...
Konfiguracija racunara nema veze sa pcom.
@topic
Eto nek host proba ugasit sve programe chrome,torrent,skype, sta li mu je vec upaljeno pa nek onda proba. Znam ja davno dok sam igro imali smo jako los internet 1v1 je moglo bez laga a 2v2 i vise je vec pocelo lagat .
pa prije smo 5v5 igrali nije bilo laga nekada! a sada boze sacuvaj :S Compovi nisu slabi! a ni konekcija! u u Task Manager nema vele procesa sve normalni !
DuhBoy je napisao/la:
Konfiguracija racunara nema veze sa pcom.
@topic
Eto nek host proba ugasit sve programe chrome,torrent,skype, sta li mu je vec upaljeno pa nek onda proba. Znam ja davno dok sam igro imali smo jako los internet 1v1 je moglo bez laga a 2v2 i vise je vec pocelo lagat .
Hoćeš reći da ako hostaš server sa 1GB RAM memorije bude isto kao i kad hostaš sa 4+GB ?
Idi neđe sakrij se...
Ontopic: eurobattle.net, kao što je neko ranije rekao, koristi to i neće biti problema 
ZES je napisao/la:
Hoćeš reći da ako hostaš server sa 1GB RAM memorije bude isto kao i kad hostaš sa 4+GB ?
Idi neđe sakrij se...
Ontopic: eurobattle.net, kao što je neko ranije rekao, koristi to i neće biti problema :D
OK! Rama mi nemoze faliti 8GB!
Ae hvala svima!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.