Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

James Bond BloodStone

125 pregleda · 4 odgovora · otvorena 29.12.2012. u 12:29

E ovako ljudi , kreno sam igrati ovu igru , i presao sam dvije misije nedavno , sejvirao i izaso. Danas udjem i vidim laga mi ali misije su biile tu , znaci mogao sam nastavit i ja sam odma isao restart comp da mi ne laga a nisam izaso iz igrice..Kad sam ponovo uso morao sam sve ispocetka igrati valjda sto sam rr komp dok sam bio ingame.

E sad, jeli moguce da skinem predene fajlove naprimjer prve dvije misije , znam da ono moze sve misije predjene , ali moze li npr samo dvije?
Pa probaj naci, kucaj na google, mada su sanse 2% da ces naci.
dzelo je napisao/la:
Pa probaj naci, kucaj na google, mada su sanse 2% da ces naci.
trazim ali ne mogu nista naci , moze li da skinem ono sve misije zajedno pa da izbrisem ostale a ostavim prve dvije ?
Eee nisu tako ti save-ovi, to su vecinom 2 fajla ili 3, sve zavisi, rjetko koja igra pravi save-ove po misijama.

Probaj to opet, mozda je tu sacuvano po misijama,a mozes ubaciti sve, i onda krenut od misije koje hoces (2. u tvom slucaju) i nastavit prelazit.
dzelo je napisao/la:
Eee nisu tako ti save-ovi, to su vecinom 2 fajla ili 3, sve zavisi, rjetko koja igra pravi save-ove po misijama.

Probaj to opet, mozda je tu sacuvano po misijama,a mozes ubaciti sve, i onda krenut od misije koje hoces (2. u tvom slucaju) i nastavit prelazit.
pa znam i ja to , ali sam postavio temu da mi pomognete naci link ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.