Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Konkurs] GAMERS.ba Mix - Admin

680 pregleda · 30 odgovora · otvorena 06.10.2012. u 23:39

Dobro veče svima.

Ovako ništa neću duljiti većina zna. Ostao mi je mali broj admina, jer su ostali "predali" pozicije zbog prezauzetosti. Vi možete pomoći da priča GAMERS.ba Mix-eva nastavi dalje!

Prijava treba izgledati ovako:

1. Ime i prezime - OBAVEZNO
2. GAMERS.ba ID - OBAVEZAN
3. Gather (G.ba Mix) iskustvo
4. Kako bi obavljali ovu funkciju

Konkurs traje do utorka 09.10.2012.

Sretno svima!
1. Ime i prezime - Muamer Jahic
2. GAMERS.ba ID - 72884
3. Gather (G.ba Mix) Igrao sam koliko sam mogao
4. Kako bi obavljali ovu funkciju dozao bi mixove radnim danima od 9 do 12 navecer tj poslje skole ...
1. Ime i prezime - Marcel Frohlich
2. GAMERS.ba ID - 74298
3. Gather (G.ba Mix) iskustvo : igram gba mixeve vec 2 godine kad god mogu,naravno imao sam profil drugi koji je banovan na moj zahtjev
4. Kako bi obavljali ovu funkciju - dizao bi mixeve kad god mogu,u toku dana bi dizao u zavisnosti od igraca koji zele igrati

poz
1. Ime i prezime - Denis Sotinac
2. GAMERS.ba ID - 66791
3. Gather (G.ba Mix) iskustvo - jedno 4 mixa sam odigro,dovoljno da se naucim pravila,al naravno sa adminom bi stalno dizo temu za match :))
4. Kako bi obavljali ovu funkciju - dizo bi mixeve kad god bih imao vremena,a imam stalno skoro :)

btw. steam igrac : 2013 sati csa sa steamom, a bez steama prije jos 2 godine....
1. Ime i prezime -Muhamed Šadija
2. GAMERS.ba ID - 62948
3. Gather (G.ba Mix) iskustvo - imam ga .)
4. Kako bi obavljali ovu funkciju Tako što bih dizao mixeve kad ima raje i tako to . Igram duže vrijeme poz.

Post dobio aplauz od simba

1. Ime i prezime - Mustafa Basalija
2. GAMERS.ba ID - 67901
3. Gather (G.ba Mix) Igram gather od kad je poceo tako da ima tu iskustva puno
4. Kako bi obavljali ovu funkciju - bio sam admin na gatheru.rs na eplay.rs tako da bi sve normalno bilo bilo bi svaki dan mixeva

Sretno svima !
1. Ime i prezime -Semir Hruljevic
2. GAMERS.ba ID - 70010
3. Gather (G.ba Mix) iskustvo - posjedujem :)
4. Kako bi obavljali ovu funkciju - Posto visim na tsu to ne bi bio problem, cim vidim da ima raje podignem mix i igramo i tako po cijeli dan :) Igram par godina ove mixove znam ih u dusu :$
1. Ime i prezime - Alen Kustura
2. GAMERS.ba ID - ID: 77085 imao stari acc
3. Gather (G.ba Mix) Igram cesto mixeve gather sam odigro jedno 6-7 puta na gba a na gather.rs sam vidsio
4. Kako bi obavljali ovu funkciju poznajem amx i rcon komande i Dizao bi mixove itd
1. Ime i prezime - OBAVEZNO : Faris Lj.
2. GAMERS.ba ID - OBAVEZAN : 76426 , dosad sam ga zapamtio koliko se prijavljujem
3. Gather (G.ba Mix) iskustvo : Odlično
4. Kako bi obavljali ovu funkciju : Imam tona vremena vecinom , preko vikenda mogu dizati citav dan

Post dobio aplauz od simba

1. Ime i prezime - Kamer Fazlic
2. GAMERS.ba ID - 83220,imo sam i stari acc sa 59k id-om al mi banovali radi nesporazuma,i nece da mi vrate acc
3. Gather (G.ba Mix) nemam iskustva,al sam dovoljno pametan da mogu vodit mixeve bez iskustva ,al igram redovno madafaka
4. Kako bi obavljali ovu funkciju najjace :D realno preko dana bih dizo mixeve dosta,jer navece nisam u mogucnosti da dizem uvijek ;)
1. Ime i prezime - Bostandzija Faris
2. GAMERS.ba ID - ID: 67470
3. Gather (G.ba Mix) iskustvo : Igrao sam i prije mixeve, znaci prije uspostave gathera kada su admine imali riime, dzavid i ostali, a vodim i sopstvenu evidenciju odigranih mixeva na g.ba profilu nakon ukidanja gathera, do sada 19.
4. Kako bi obavljali ovu funkciju : Dizanjem mixeva sto ucestalije, naravno u zavisnosti od skole i obaveza.

Gather.rs :

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.