Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gba.Mix - Zalba admini

394 pregleda · 14 odgovora · otvorena 08.10.2012. u 15:26

Evo upravo prije par minuta sam se addao na gamersov mix koji je podigao Joint. Kasnio sam malo na ts bio u wcu kad sam usao u sobu oni su se tek bili movali i umjesto mene je u team A ubacen Faint koji je takodje admin. Posto nije poceo mix Joint me movao u Team A i usao sam na server. Rekao sam da kickuje Fainta i sa servera i iz chanela. On kao ti ces mene kickovat sad ces ti biti banovan neces nikako igrat. Kickovo me na teamspeaku i na serveru. Znaci LOL !

http://www.gamers.ba/forum/127/177316/1/gamers-ba-mix-33/#tema-post-1798263 - TEMA NA KOJU SAM SE ADDAO

http://zaslike.com/viewer.php?file=8qzrsorz20mh07wo0c66.jpg - KICK SA TEAMSPEAKA .

:)
Halo bolan, kud ćeš na fa1ntaaaa, na rusiijuuuuuuuuuuuu ?

Post dobio šamar od DZAVID

Zaci movani svi igraci tebe nema ja ulazim na ts pita me dzoja mali oces igrat ja reko hocu i mi posli da igramo mix ti ulazis ok muvam te u sobu.
Ja ostanem u sobi da popricam nesto sa amorom ti se kurcis i pricas izadji iz sobe izadji iz sobe ja govorim izacu kad zavrsim nesto sa amorom ti se kurcis i prosipas ja te jednom kikam ko upozorenje da ne moris rekao sam ti da ces igrat ti opet nek izadje faint iz sobe. Jednom te pustim da igras i ako si levao i nisam te banovao a ti se ovde prosipas.

Stigao sam kasno, stajao na cesti, i slucajno tebe, ugledao tada, ni slutili nismo da cemo se sresti, pod svetlima ovog, bezimenog grada.. :*
Pricas mi o svemu, hodamo polako, odavno se nismo ispalakli ovako.. OSTALA SI UVEK ISTA!!!

Stvarno nema smisla, skinite mu admina 

EsiMiDobaaar je napisao/la:
Zaci movani svi igraci tebe nema ja ulazim na ts pita me dzoja mali oces igrat ja reko hocu i mi posli da igramo mix ti ulazis ok muvam te u sobu.
Ja ostanem u sobi da popricam nesto sa amorom ti se kurcis i pricas izadji iz sobe izadji iz sobe ja govorim izacu kad zavrsim nesto sa amorom ti se kurcis i prosipas ja te jednom kikam ko upozorenje da ne moris rekao sam ti da ces igrat ti opet nek izadje faint iz sobe. Jednom te pustim da igras i ako si levao i nisam te banovao a ti se ovde prosipas.
Ljudi hoce da igraju mix sto im smetas u sobi?

kao prvo niste poceli igrat znaci taman ljudi usli na server kao drugo channel je napravljen iskljucivo za mixove i nema se tu nista licno pricat ako hoces napravi sobu pa pricaj halo kakvi ste vi admini ba, nije ovo prvi put da u toku meca udje po 5 admina u sobu i pricaju o nekim drugim temama, ako se igra igracemo ko si ti da mene kickujes nit si digao temu nit nista ba

UNSS je napisao/la:
kao prvo niste poceli igrat znaci taman ljudi usli na server kao drugo channel je napravljen iskljucivo za mixove i nema se tu nista licno pricat ako hoces napravi sobu pa pricaj halo kakvi ste vi admini ba, nije ovo prvi put da u toku meca udje po 5 admina u sobu i pricaju o nekim drugim temama, ako se igra igracemo ko si ti da mene kickujes nit si digao temu nit nista ba
kasnio si nije te bilo nemoj lagat ima nas koji mogu potvrdit a sta tebe ima briga sta sam ja u sobi bio ako mix jos nije ni krenuo ko si ti ovde boga ti da pricas ?

Sada počeli mix, nako 5 rundi svi muvani iz sobe i mix prekinut. Kada isključite WH i slično.. .:)

Uozbiljite se malo..

UNSS je napisao/la:
Vidi, server admin sam na gamers.ba teamspeaku, bicu u administraciju, ako bude opet slicnih problema meni se javi pa cu pobanovati te admine, a vlex ce srediti na samom portalu.. OVO VAZI ZAA SVE.

FZL je napisao/la:
Ljudi hoce da igraju mix sto im smetas u sobi?
Ne razgovaram sa ljudima koji uzimaju acc od brata i mijenjaju nick radi ID-a

kasnio si nije te bilo nemoj lagat ima nas koji mogu potvrdit a sta tebe ima briga sta sam ja u sobi bio ako mix jos nije ni krenuo ko si ti ovde boga ti da pricas ?
maloprije si rekao da je mix poceo a ti ostao nesta pricati :D
ne valja lagati u dzehennemu ces gorjeti ^^

http://gamers.ba/forum/155/175510/-gba-serveri-knjiga-albe/

Šamari radi prepirke (Ostavljen link za knjigu žalbi, a vi nastavlajte prepirku ovde) i radi offtopica.

@smk - nema potrebe da ti ista rijesavas. Za mixeve je tu simba

Ne bih vas više zadržavao!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.