Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Monitor problem

84 pregleda · 9 odgovora · otvorena 06.10.2012. u 17:38

Instalirao sam Tony Hawks pro skater HD
medjutim kada ga otvaram ne prikazuje sliku na monitoru (LCD-u)
zvuka ima i kada pomjeram mis cujem kako klikcem tamo opcije
na ekranu mi monitor izbaci "Out of range"
kao tipa kada izbaci "no signal"
minimiziram igricu i sve normala
u configu sam promjenio na 1024x768
pa pokusao "run as administrator"
ni to ne moze
igrica je skinuta sa neta "SKIDROW" tako da nije do downloada 100%
pomagajteeeeeeeeee
U igrici ti je postavljena rezolucija veća nego što podržava tvoj monitor, probaj ici desni klik na aplikaciju properties i run in 640x480 i onda kad udes u igru mjenjaj rezoluciju po želji.
orochi je napisao/la:
U igrici ti je postavljena rezolucija veća nego što podržava tvoj monitor, probaj ici desni klik na aplikaciju properties i run in 640x480 i onda kad udes u igru mjenjaj rezoluciju po želji.
probao, ne moze -.-
DestinatioN je napisao/la:
probao, ne moze -.-
Probaj dodati u properties ( target ) -w 640 -h 480 ili -w 1024 -h 768 ili već rezoluciju koja ti paše.

Pokušaj ove fazone sa googl-a :

To determine the name and manufacturer of your video adapter:
Open the DirectX Diagnostic Tool. Click Start
Type dxdiag in the Start Search box, and then press ENTER.
If you are prompted for an administrator password or for a confirmation, type the password, or click Continue.
Click the Display tab.
Under Device, look for Name and Manufacturer.
Click Exit.

Another possibility is that you may need to change the refresh rate for your video adapter. To do this, follow the steps below:
1. Open Display Settings by clicking the Start button, clicking Control Panel, clicking Appearance and Personalization, clicking Personalization, and then clicking Display Settings.
2. Click Advanced Settings.
3. Click the Monitor tab, and then select a new refresh rate. The monitor will take a moment to adjust. If you want to keep the changes, click Apply. If you don't apply the changes within fifteen seconds, the refresh rate will revert back to your original setting.
orochi je napisao/la:
Probaj dodati u properties ( target ) -w 640 -h 480 ili -w 1024 -h 768 ili već rezoluciju koja ti paše.

Pokušaj ove fazone sa googl-a :

To determine the name and manufacturer of your video adapter:
Open the DirectX Diagnostic Tool. Click Start
Type dxdiag in the Start Search box, and then press ENTER.
If you are prompted for an administrator password or for a confirmation, type the password, or click Continue.
Click the Display tab.
Under Device, look for Name and Manufacturer.
Click Exit.

Another possibility is that you may need to change the refresh rate for your video adapter. To do this, follow the steps below:
1. Open Display Settings by clicking the Start button, clicking Control Panel, clicking Appearance and Personalization, clicking Personalization, and then clicking Display Settings.
2. Click Advanced Settings.
3. Click the Monitor tab, and then select a new refresh rate. The monitor will take a moment to adjust. If you want to keep the changes, click Apply. If you don't apply the changes within fifteen seconds, the refresh rate will revert back to your original setting.
opet ne mozeeee :(
cak sam i rr PC, nmg da vjerujem -.-
Mozda zvuci glupo, ali nikad nije lose update-at drivere za graficku.
_FliP je napisao/la:
Mozda zvuci glupo, ali nikad nije lose update-at drivere za graficku.
updatovani juce kada sam prototype 2 instalirao :)
ovo mi se jos nije desilo...
Tony Hawks Pro Skater je dosta stara igra i mozda nije kompatibilna sa OS-om koji koristis, pretpostavljam Vista/Win7, jer na XP-u nebi trebao bit problem s kompatibilnoscu.
Probaj jos makar namjestit Combatibility Mode na Windows XP SP2.
_FliP je napisao/la:
Tony Hawks Pro Skater je dosta stara igra i mozda nije kompatibilna sa OS-om koji koristis, pretpostavljam Vista/Win7, jer na XP-u nebi trebao bit problem s kompatibilnoscu.
Probaj jos makar namjestit Combatibility Mode na Windows XP SP2.
pro skater HD je izasao 2012. ili 2011. godine nezz tacno :)
googlaj malo
DestinatioN je napisao/la:
pro skater HD je izasao 2012. ili 2011. godine nezz tacno :)
googlaj malo
Izvinjavam se onda, mislio sam da se radi o prvom THPS koji je izasao, onaj za PS1 :P ne pratim vise te skate igre pa nisam ni cuo za to :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.