Eh ako moze pomoc ,sve mi je do juce dobro bilo sada kada sam dosao iz skole upalim komp ali monitor nikako da dobije sliku, sva sam kabbla dobro namjestio sve je bilo ok sada kad sam upalio komp ne cuje se onaj signal(pip kada upalim komp) i kada monitor dobije sliku.Hitno mi treba pomoc,imate i ovu malu nagradu.Hvala
Pitanje
Zaključana Poništeno pitanje
25 bodova
[POMOC]Kompjuter-Monitor
135 pregleda · 7 odgovora · otvorena 22.10.2012. u 14:12
ram,grafička da nije nešto crklo
Izvadi jednu po jednu ram karticu i provjeri da nije crkla koja
ICproductions je napisao/la:
ram,grafička da nije nešto crklo
odjednom neko sranje.
Možda izgleda banalno,al da ti slučano kabal koji spaja monitor i centralnu neprolazi pokraj radijatora ili nekog jačeg izvora toplote,može biti do toga.
Ja kad svoj monitor isključim iz struje,on i dalje radi -.- i čudno se ponaša,sve od kako je grijanje počelo,a kablovi mi pokraj radijatora prolaze.
A može biti da je grafička crkla ili RAM kako su naveli.
Ja kad svoj monitor isključim iz struje,on i dalje radi -.- i čudno se ponaša,sve od kako je grijanje počelo,a kablovi mi pokraj radijatora prolaze.
A može biti da je grafička crkla ili RAM kako su naveli.
Meni je neki dan otisao RGB kabal,probaj zamjenuti svoj al' ne vjerujem da je to kod tebe jer u tebe ne pisti probaj izvaditi prvo ram jednu po jednu plocicu,ako nije do toga probaj graficku izvadit i prebacit na integrisanu.U najgorem slucaju otisla ti je maticna ploca ili procesor.
Kompjuter se upali ali monitor ne radi ?
Da nije do kabla , možda ti se sjeb'o kao kod mene od zid parajući ! Jer mi drvo potiskuje kabal a ono se polahko razvaljuje
Da nije do kabla , možda ti se sjeb'o kao kod mene od zid parajući ! Jer mi drvo potiskuje kabal a ono se polahko razvaljuje
Nažalost ništa od tog,otišao sam na kraju majstoru izgleda da su se napuhali kondenzatori sad je sve u redu hvala bogu,inače hvala svima.
Sad ne znam kome da dam bodove ?
Sad ne znam kome da dam bodove ?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.