Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kompjuter neće da upali

166 pregleda · 7 odgovora · otvorena 30.09.2012. u 13:32

Pozdrav svima,
ovako, imam malo čudan problem sa kompjuterom, do juče je sve radilo normalo, bez ikakvih zastoja i problema. Danas kad sam ga upalio došlo je do "Welcome" stoji na tome 5-10 min, posle se sam restartuje i ponavlja isto. ja sam vidio RAM iz jednog slota u drugi, preštekavao kabel od hdd, ali nista. Posle sam pokušao dignuti sistem, ali ni to neće, znači kad očita cd, umjesto da mi dođe da obrišem postojeći Windows i formatiram za novi (znate na šta mislim), meni izbazi nekakav STOP tj. traži da pregledam ima li hdd virusa, koje sam drivere zadnje instalirao i tako to, sad jedino da nije hdd otišao, ali ubacivao sam drugi od starog kompa i isto izbaciva. Ako je neko imao isti problem ili nešto slično, neka da prijedlog pa da pokušam odraditi, jer ovako ni sam ne znam šta da prvo počnem mijenjati, tj. ako je otišla neka od komponenti.
FlowKilla je napisao/la:
Pregledano, ima sliči problema, al' kod njih većinom neće nikako da pali ili nemaju slike. Na kraju ni meni ništa drugo nepreostaje, nego da redom mjenjam komponente :( ili da nosim na servis
Ako imas garanciju jos,nosi odma,ne predomisljaj se.
Ako nemas garancije,odnesi na neki servis,nece te skupo izac,ne brini :)

Nista ti drugo ne preostaje,desilo se isto mome drugu,mozes samo pokusavati dalje pa da sjebes pola komponenti :)
Nosi kol'ko je danas na servis :D
Zulle je napisao/la:
Ako imas garanciju jos,nosi odma,ne predomisljaj se.
Ako nemas garancije,odnesi na neki servis,nece te skupo izac,ne brini :)

Nista ti drugo ne preostaje,desilo se isto mome drugu,mozes samo pokusavati dalje pa da sjebes pola komponenti :)
Nosi kol'ko je danas na servis :D
Garanciju nema, ali morat ću nositi sutra na servis, jer danas ne rade, kako god barem ću znati do čega je, nego da ja namišljam i mjenjam jedno po jedno.
mFd je napisao/la:
uradi sistem ponovo
Tebe treba ban zbog ne citanja! -.-

Jesi vidio da covjek napisao da ne moze formatirati komp? -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.