Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO DH Valencia'12 GrandFinals [NiP-VeryGames]

485 pregleda · 26 odgovora · otvorena 23.09.2012. u 14:10

Evo ljudi, da bacimo diskusiju. Pocinje veliko finale, prvog turnira nove komercijalne igrice CS:GO. Sta mislite ko ce pobijediti i kako ce se igra razvijati. Naravno BO3 format, ne moramo pricati sada u detalje.

Ja mislim da ce ovo osvojiti VeryGames i da ce ovim turnirom poceti njihova dominacija i u ovoj igri. Igra je source engine, a oni su source igraci. Imaju apsolutno najbolje taktike u igri, i jos su strasni shooter-i. Nemam rijeci, iako ni NiP nije za odbaciti, bit ce izdominirani 2:0 u mapama, po meni.

Eto, edit cu kako se bude igrali, postat cu slike i sve, a evo link za one koji ne prate, live stream :*

http://www.hltv.org/?pageid=286&streamid=105

/cheers

Evo prva mapa ide de_nuke, mapa koja je do sada bila najbolja za VG.. pa da vidimo 

12:3 NiP v VG

Odlican half za svedjane. Ovo su ocigledno odlicno spremili, i VG nije nista mogao kao tt, doslovno. Sada cemo da vidimo kako ide CT strana za francuze, vecinski 

HopHop, prva runda pripada NiP-u, i cini se da ce prva mapa biti izgubljena za proslavljene francuze... unforutnately 

NiP 14 : 8 VG ... VeryGames se vraca polako, sta mislite moze li doci do vracanja mape u njihovu korist ?

DE_NUKE NiP 16 :10 VG

nextmap de_train...

I druga mapa je pocela ; NiP 1:0 VG ... pistol runda, f0rest 2v1

1half de_train NiP 7:8 VG ( kenny ALLAH )

Evo priblizava se kraj ; NiP 14:9 VG

NiP pobjednik prvog CS:GO turnira - DH Valencia 2012.. GG
I ja mislim da ce VeryGames da dobije ovo, onaj kennyS nije normalan sa awp-om 

VeryGames uzima. CS:GO baca više na Source, nego na 1.6, a u VG je 5 CS:S igrača, a u NiP-u 2, tako da 

Ne znam hoću li cijeli meč moć gledat, al' koliko budem mogao gledat ću 

@edit Stvarno, kako VG ima jake taktike 

@sNiiz buahahahahahahahahahahaha 

de_nuke_ve
VG 10:16 NiP

de_train_se
VG 12:16 NiP

kennyS otac igrice 
Mislim da ce NiP izdominirati , f0rest  .

edit: Valjda pocinje, evo komentatora  .

de_nuke_ve
CT NiP 12: VG [t] 3  .
nip ce uzeti

Post dobio aplauz od holyshit

ubi NiP NiPet u njima 
Jel me neko zajebaje ili je 8-1 za NiP??? btw CT strana.. VG ce ovo lagano :P

hahahah forestu faila..pogodi svog usta sa HE na rampi :S

12-3 OMFG saj VG nogama :S

pu ebem ti pistol round kako je prodase...sto pusaju rampu....STOOOOOOO????
sta gledas u mene steram ku**c u tebe

Post dobio šamar od DZAVID

NIP gubi ovo 2-0 ? Ti si ocito zaboravio sto je nip bio, tko ga sada vodi i igra ..
Dixxx je napisao/la:
NIP gubi ovo 2-0 ? Ti si ocito zaboravio sto je nip bio, tko ga sada vodi i igra ..
Ko ga to vodi, i ko to igra molim te ? NiP je bio nesto 2002-3 godine, kada je cs potpuno druga stvar. Nemoj da se ovdje raspravljamo, nego gledaj mec ko svi normalni ljudi i komentarisi to. Ovo je potpuno nova igra, bez ikakve veze sa starim CS1.6, tako da nema osnove za te price...

Post dobio aplauz od DZAVID

insejn je napisao/la:
Ko ga to vodi, i ko to igra molim te ? NiP je bio nesto 2002-3 godine, kada je cs potpuno druga stvar. Nemoj da se ovdje raspravljamo, nego gledaj mec ko svi normalni ljudi i komentarisi to. Ovo je potpuno nova igra, bez ikakve veze sa starim CS1.6, tako da nema osnove za te price...
Sve je to slicno, nije isto, ali je slicno. Igra nije nova, cista kopija sourca. Mozda neme veze sa 1.6 verzijom cs-a ali nema teorije da ti "neznas" igrat cs:go ako imas 10 godina iskustva half-life engina.A tu je bio jedan od najboljih cs igraca ikad, Heaton, tako da NiP ima potencijala da postane najbolji team cs:go-a. Taj prosli post sto sam napisao, nisam mislio nista lose.
Eto, GG 16-10.
Dixxx je napisao/la:
Sve je to slicno, nije isto, ali je slicno. Igra nije nova, cista kopija sourca. Mozda neme veze sa 1.6 verzijom cs-a ali nema teorije da ti "neznas" igrat cs:go ako imas 10 godina iskustva half-life engina.A tu je bio jedan od najboljih cs igraca ikad, Heaton, tako da NiP ima potencijala da postane najbolji team cs:go-a. Taj prosli post sto sam napisao, nisam mislio nista lose.
Eto, GG 16-10.
Heaton im je menager i kao 6i igrac, mada on nije vidio igranja, al' hajd. Znas ti igrati, ali pucanje nije ni slicno, tako da, ako iole pratis ista znas o cemu pricam. Mi 1.6 igraci nismo navikli na ovakvu igru, pa cak i taktike su drukcije, totalna promjena... Ali hajde, da se ne prepucavamo ovako,

Mala pauza pa se nastavlja mec, druga mapa DE_TRAIN !
Dixxx je napisao/la:
Eto, GG 16-10.
Evo već danima čitam vaše postove tipa: "CS:GO je kopija sourca" i ne ide mi u glavu... Te dvije igre proizvodi ista kompanija, pa te molim da mi objasnis kako kompanija moze kopirati svoje igre. Engine je isti, ali ima mnogo razlike, od rasporeda na mapama do kretanja.

Ne možeš reći da je igra kopija ako se temelji na istom enginu!
DZAVID je napisao/la:
Evo već danima čitam vaše postove tipa: "CS:GO je kopija sourca" i ne ide mi u glavu... Te dvije igre proizvodi ista kompanija, pa te molim da mi objasnis kako kompanija moze kopirati svoje igre. Engine je isti, ali ima mnogo razlike, od rasporeda na mapama do kretanja.

Ne možeš reći da je igra kopija ako se temelji na istom enginu!
Evo da seukljuicim. Nije kopija, ali ako je napravljena na istom engine-u, onda ima prednosti za igrace koji su navikli igrati na tom engine-u. Pucanje je dramaticno drugacije za 1.6 igrace nego source igrace, i 'sorsasi' se puno lakse naviknu tj. brze, nego mi 1.6. To je sve...
insejn je napisao/la:
Evo da seukljuicim. Nije kopija, ali ako je napravljena na istom engine-u, onda ima prednosti za igrace koji su navikli igrati na tom engine-u. Pucanje je dramaticno drugacije za 1.6 igrace nego source igrace, i 'sorsasi' se puno lakse naviknu tj. brze, nego mi 1.6. To je sve...
Reci cu ovo samo...ja sam pljuvo ovu IGRICU, ali ova igrica je buducnos E-SPORTA...igrica je strasna, o tome sto se treba naviknuti to je drugo...Igraci, kao sto ti kazes "sorsasi", jeste da se naviknu brze, ali pitanje je koliko ce trebati igracima 1.6 da se naviknu i onda da dominiraju scenom 

Ae ko prati neka uleti na TS  Zadnja soba 

Ovaj train je strasano odradjen (Y)
Igra NiP k`o pravi, tetke mi moje!

Mogla bi se kupiti ova igra, izgleda dobro1 xD
holyshit je napisao/la:
Reci cu ovo samo...ja sam pljuvo ovu IGRICU, ali ova igrica je buducnos E-SPORTA...igrica je strasna, o tome sto se treba naviknuti to je drugo...Igraci, kao sto ti kazes "sorsasi", jeste da se naviknu brze, ali pitanje je koliko ce trebati igracima 1.6 da se naviknu i onda da dominiraju scenom 

Ae ko prati neka uleti na TS  Zadnja soba 

Ovaj train je strasano odradjen (Y)
Igrica i nije neka buducnost, kada na steamu jos uvijek vise igraca igra cs 1.6, a da ne govorim o onim non-steam Igracima/djecom (pretezno is Srbije) koji svaki dan novi server kupe, ovo ono.
A ovo sto sam rekao da je kopija sourca, ja sam samo citirao fnaticove igrace (Edward-a takoder.), svi su oni rekli da je to samo jos jedna kopija sourca.
@holyshit meni se train takoder svida, jedino sto je "glupo" je bombsite A, bombu moras plantat na sred yarda ..
Jos nesto, Heaton je manager, i koliko sam ja cuo nece nikad zaigrat. Jos nesto, pucanje nije toliko vazno ako su 5v5,4v4,3v3 situacije, vazna je samo koordinacija i komunikacija.

Post dobio aplauz od holyshit

Ma ubi ih NiP nogom
Dixxx je napisao/la:
Igrica i nije neka buducnost, kada na steamu jos uvijek vise igraca igra cs 1.6, a da ne govorim o onim non-steam Igracima/djecom (pretezno is Srbije) koji svaki dan novi server kupe, ovo ono.
A ovo sto sam rekao da je kopija sourca, ja sam samo citirao fnaticove igrace (Edward-a takoder.), svi su oni rekli da je to samo jos jedna kopija sourca.
@holyshit meni se train takoder svida, jedino sto je "glupo" je bombsite A, bombu moras plantat na sred yarda ..
Jos nesto, Heaton je manager, i koliko sam ja cuo nece nikad zaigrat. Jos nesto, pucanje nije toliko vazno ako su 5v5,4v4,3v3 situacije, vazna je samo koordinacija i komunikacija.
Fnatic|Edward for the win !
8-7 Half na trainu  Nice .... neka bude remi da se igra i treca 

jos jedno zapazanje...AWP je strano odradjen, ali m4 i ak su mi nekako "t00 big" nez sto...

Nista, ovo NiP uzima :S

i to bi bilo to...pu ebem ti ninje 

@Vlex: Jel to dojava 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.