Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Izbor MOBITELA !!!

317 pregleda · 12 odgovora · otvorena 21.09.2012. u 22:48

Pozdrav,
Evo ovako, prvo da se predstavim ja sam novi na forumu zovem se Bakir iz Travnika i imam neka pitanja za vas u vezi mobitela i Telecoma, pa da pocnemo.  :P
Prvo pitanje:
Mislio sam kupiti mobitel svejedno gdje, jel' Telecom il' neka radnja pa koji mi preporucujete:
-HTC Desire C
-SONY Xperia U
-SAMSUNG Galaxy Ace (nisam nesto "zagrijan") :/
-NOKIA 603 (ne svidja mi se 'sto nije Android)
-NOKIA Lumia 710 (nije Android al' Windows moze proc' )
To je otprilike ta ponuda, cijena srednja :) jbga kriza nema se para za skuplji LoL.
I evo jos jedno pitanje:
Zanima me jel' se u BH Telecomu moze kupiti na 24 rate tj. 2 godine ako imam MojaTV ali onaj paket od 30 KM i posebno netFlat 2 i ako imam jos jedan telefon koji nisam do kraja otplatio ostala jos 2 mjeseca???

Znam da ima hiljadu postova na ovu temu ali...
Btw sretno sa odgovaranjem LOL :D
Šta ti dođe Bakir Hadžiomerović?

Post dobio šamar od b0k1

NeLe_BHF je napisao/la:
Šta ti dođe Bakir Hadžiomerović?
HAHAHAHAHA dodje mi 100 KM LoL  ;)

Post dobio šamar od b0k1

Galaxy Ace ftw...Jeftin a dobar  Cini mi se da ima malo rama pa zato mozes uzet Galaxy Ace Plus koji ima vise 
LubluOtdihat je napisao/la:
ćao bakire, smijem li biti tvoj prijatelj ?
hahah zasto ne :r

Post dobio šamar od b0k1

Ne znam čemu više kada netko novi dođe, samo se pojave ovi pametnjakovići i počnu da glumataju kojekakve mislioce i filozofe. Jednostavno ako ne znate odgovoriti momku na pitanje, nemojte ni odgovarati na temu. Kakvo je sad njegovo mišljenje o ovom community-u kada ga prva 3-4 posta samo sprdaju ??
Na temu, najbolje bi ti bilo da odeš negdje drugo za ovakve teme, jer se gamers odavno raspao, a ostala sama balavurdija koja podjebava svakoga za svašta, tako da ovdje ništa pametno nećeš naučiti, niti će ti iko pomoći kako spada.
Peace out
Evo da imas bar jedan odgovor...
HTC Desire C ili Sony Xperia U, oba su na Androidu.
Ovisi koliko mozes platiti, ja bi uzeo Desire C da imam novce za njega.
disesel_baxx je napisao/la:
Sta mislite o HTC Desire-u
dobar telefon imao sam ga jedno vrijeme pa sam ga prodo inace ako imas pare kupi seb...
zNr je napisao/la:
dobar telefon imao sam ga jedno vrijeme pa sam ga prodo inace ako imas pare kupi seb...
Kupio bih ja, kad bi mogao naci NOV sve sto nadjem polovno.
Aj opisi malo kakav je baterija, net, igrice i tako to.? :D
galaxy ace plus ja imam, (plus ne obicni) telefon, gazi sve. al ne znam brate je***a zivot kako te telefone uzmes i uporedis. npr ace ti 278mb rama i 800mhz i desire c a vamo xperia u sa dual coreom i mali gfx-om

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.