Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ubrzat download

127 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.09.2012. u 22:36

Jel se moze kako ubrzat download npr.Skidam album neki sa rapidshare i sad negde neskida punom brzinom npr; skida po 500kb pa stane nekoliko sekundi mozda 25s pa opet 500 skine i sve tako ili negde stavi mi po 150kb/s download a nije max a kad skidam druge fajlove sa istog sajta normlano ide
Ja mislim da ne moze, jer koliku ti brzinu interneta provajder omoguci to ti je to 

Ako moze, javi i meni.
FORCEENN je napisao/la:
Ja mislim da ne moze, jer koliku ti brzinu interneta provajder omoguci to ti je to :)

Ako moze, javi i meni.
Ma znam to :D Vec na nekim fajlovima kad skidam ogranice download negde je download 40kb/s nekde po 500bajta sam vidjao negde po 150 a negde mi skida po 330kb/s znaci pretezno albume pesama sporo skida
Ogranicen download na rapidshareu, samo premium korisnici imaju full brzinu 

Post dobio aplauz od KRYSTAL

wxn je napisao/la:
Ogranicen download na rapidshareu, samo premium korisnici imaju full brzinu 
Potpisujem, traži druge sajtove za skidanje, imaš ih mali milion, znači kupovinom premium naloga ti je full download speed "onaj koji ti daje provajder".
Mozes skidati max brzinom bez premiuma sa nekim skriptama/pluginima,ja sam davno to koristio,ako nadjem edit cu ti a i ti potrazi.
Svoj DL ne možeš mjeriti prema rapidshare-u, speedyshareu i ostalim sličnim stranicama jer oni imaju pogodnosti za one koji plate nj. uslugu.. Jedino koliko-toliko mjerodavno mjerilo je http://www.speedtest.net.

I ne, ne možeš ti sam sebi štimati brzinu. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.