Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 40 bodova

Problem komp - zaledjivanje desktopa

202 pregleda · 11 odgovora · otvorena 22.09.2012. u 15:27

Pozdrav,

Od sinoć mi se javio jedan problem, kada upalim 2 stranice ili igricu ili nesto zahtjevnije komp mi se zaledi ne mogu miš pomjerati nit išta, kad ga restartujem normala je al opet čim radim nešto zahtjevnije jednostavno zaledi, skino sam drivere danas za grafičku, ccleanerom očistio, system restore uradio, više ne znam ...

Hvala unaprijed
Za winxp:

1) Instaliraj ESET i Malwarebytes te očisti potencijalne prijetnje
2) Očisti računar od prašine.

Za win7:

1) Instaliraj MSE i Malwarebytes i očisti prijetnje
2) Očisti računar

Ako ovo ne pomogne format je jedino riješenje, ukoliko se problem i posle formata ne riješi onda je hardverski problem.
Imao sam ja isti problem. Promjenio sam pastu onu za temperaturu (ili kako vec) i rijesio problem 
Ja bi provjerio komp od prasine, onda vidio u task manageru jel ima neka aplikacija koja vuce puno cpu-a, i kao sto je naveo iznad mene provjeri pc malwarebytesom: http://www.malwarebytes.org/ , ako i to ne pomogne onda malo iskocaj ramove pa ih vrati usisaj pc, ako opet bude isto onda bi ga ja formatiro.. Sretno
Kakve bozije prasine, eseti qrci palci?
Provjeri temperature graficke i procesora, ukoliko prelaze neke norme problem je hardverski. Ako to nije u pitanju onda gledaj procese koji ti se vrte, ukoliko neredovito odrzavas komp zna se svega stvoriti. Iskljuci sve nepotrebno i deri.
Imao sam i ja isti problem radilo se o RAM-u moze bit pri kraju :@
Nebi bilo lose provjerit dali je jedan od RAM-ova crko, ako ti se racunalo zaledi nakon samo 2 otvorene stranice moze biti da se RAM brzo puni, a uzrok tome moze isto biti neki virus.
odvoj ga od struje necim sto ne sprovodi struju

Post dobio šamar od KRYSTAL

Uninstall sve programe koji prave virtual drive (Daemon Tools, PowerISO, UltraISO i sl.) pa vidi onda.
Nesto ti uzma dosta usage od cpua !

Pazi da nisi neki ip hider to je meni kidalo . upravo kao sto kaze momak iznad mene demon tools brisi.
Instaliro malwarebytes, očistio komp i ništa ?

gdje se vide te temperature

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.