Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[BF3] 3n19ma by MarijoGamer1337

282 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.09.2012. u 22:37

e lol .. nisi moro bas sve probati kopirati .. ne svidja mi se .. mbl glow presvijetlo .. velocity mi se ne svidja

govorio si da sam hejter da sam neobrazovan i da ja tebi sigurno unlajkam sve vide-e e pa sad ces dobit sub i lajk da nebi bilo ja kreten

+ boje svidjaju mi se

+ kamere su oke svidjaju mi se

+ fragovi isto oke :P
Pandzinho je napisao/la:

govorio si da sam hejter da sam neobrazovan i da ja tebi sigurno unlajkam sve vide-e e pa sad ces dobit sub i lajk da nebi bilo ja kreten

+ boje svidjaju mi se

+ kamere su oke svidjaju mi se

+ fragovi isto oke 
Hvala na komentaru,al ipak sam iskljucio ocjenjivanje radi nekih maloumnih ljudi ..
Zar ti ne spadas u jedne od tih maloumnih ljudi? 

Post dobio šamar od Limmaa

daha je napisao/la:
Zar ti ne spadas u jedne od tih maloumnih ljudi? 
+1
Ovo ne vrijedi ni jedne zvijezde samo neku ROCK pjesmu ubacio i dodao boje.
Beslaga007 je napisao/la:
+1
Ovo ne vrijedi ni jedne zvijezde samo neku ROCK pjesmu ubacio i dodao boje.
Da vidim tvoje edite pls? Pola vas dislajka i komentira,nije vidilo vegasa ! Prijedlog: Kad vidite neko da je postavio clip,zaobiđite ...
sranje odma zbog glupe muzike
a i bezveze je pa aj

Post dobio šamar od Limmaa

-SYNC muzike sa videom 0 bodova
-Boje 3/10
-Nisi sve sam radio -

Sve u svemu ocjena je takva 
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Da vidim tvoje edite pls? Pola vas dislajka i komentira,nije vidilo vegasa ! Prijedlog: Kad vidite neko da je postavio clip,zaobiđite ...
Neko ti uputi kritiku, ti odma napadas  Svako ima pravo na svoje misljenje ?
Brix je napisao/la:

-SYNC muzike sa videom 0 bodova
-Boje 3/10
-Nisi sve sam radio -

Sve u svemu ocjena je takva 
De objasni molim te to "nisi sve sam radio" jer te nisam dobro skuzio ..
De objasni molim te to "nisi sve sam radio" jer te nisam dobro skuzio ..
Cinematics si uzimao, nisi sam snimao, to hoću reći  dodao si par efekata i to je to, mislim da je bolje da počneš sve sam 
Brix je napisao/la:
Cinematics si uzimao, nisi sam snimao, to hoću reći  dodao si par efekata i to je to, mislim da je bolje da počneš sve sam 
Cinematics mozes uzimati od ostalih membera sa youtuba. Pogledaj malo na Youtube tj. ukucaj BF3 Cinematics i ima dosta likova koji daju djabe svoje STRASNE cinematicse 
Brix je napisao/la:
Joj kume,ja nmg ni igrat na FPSu vecem od 20-30 a kamol snimat,aBd kad novi PC dodje onda cu sam 

EDIT: A ionako,3n19ma je uploadovao svima clipove da edituju,a cinematicsa kao sto miire kaze 2k na youtubu ..

Ostali kao daha,Beslaga007,mersim,prvo pokazite svoje radove pa onda komentirajte ... Svi nesto pricaju a nemaju pojma sta ..

Meni se ne svidja .. simple treba jos pure ovako samo muziku ubacio ovo ono i to je to...

moje simple misljenje no hate .. peace .. 8-);)
Joj kume,ja nmg ni igrat na FPSu vecem od 20-30 a kamol snimat,aBd kad novi PC dodje onda cu sam 

EDIT: A ionako,3n19ma je uploadovao svima clipove da edituju,a cinematicsa kao sto miire kaze 2k na youtubu ..

Ostali kao daha,Beslaga007,mersim,prvo pokazite svoje radove pa onda komentirajte ... Svi nesto pricaju a nemaju pojma sta ..
momak sranje je i to je to
nemam ja sta radit to jer mi se ne radi takvo sranje
ja ako cu igrat BF3 igrat cu zbog sebe a ne za neke klipove glupe
kazem ti da je sranje
samo pogledaj kako miire to sve odradi i znat ces da je ovo tvoje &%$(#&%$/ 
mersimthebody je napisao/la:
momak sranje je i to je to
nemam ja sta radit to jer mi se ne radi takvo sranje
ja ako cu igrat BF3 igrat cu zbog sebe a ne za neke klipove glupe
kazem ti da je sranje
samo pogledaj kako miire to sve odradi i znat ces da je ovo tvoje &%$(#&%$/ 
joj kume,ja bi radije podnijeo da mi netko tko edituje kao miire,TWISTTER ili KRY1337 dadne 1 zvijezdu nego da mi neko sere ko vegasa vidio nije,jer ovi koje sam naveo i jos neki daju savjete uz ocjenu,a ne 1/5 i
miire je napisao/la:
Cinematics mozes uzimati od ostalih membera sa youtuba. Pogledaj malo na Youtube tj. ukucaj BF3 Cinematics i ima dosta likova koji daju djabe svoje STRASNE cinematicse 
Ne kažem da se ne može, nisam panglu, samo je jako loše urađeno, a frajer ne zna kritiku prihvatiti 

Ništa glow i tako te zajebancije?
Ubacio si song/boje (1) + frag i to je to, naravno i to je za više od 1/5 ali s obzirom koliko dugo radiš u vegas mogao si ovo dosta bolje uraditi.
Jel iko citao naslov? FIRST MONTAGE - Prvi clip,ta nikad nisam editovao BF3 nmg se sav skontat u 5 sati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.