Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BF3 - blokada na 2. misiji

133 pregleda · 5 odgovora · otvorena 16.10.2012. u 15:44

Nedavno sam poceo igrat Battlefield 3 Singleplayer i problem se javio vec u 2. misiji:
Ulazim u neku vrstu crkve (?) ili dvoranu u kojoj se nalazi nekoliko neprijatelja. Njih se ubije i nareduje mi se da pratim svoj Team, koji se zaustavlja ispred vrata koji bi trebali razbit kad se ja pojavim tamo, ali se nista ne desava.
Neznam dali je to takoder ista greska, ali nedugo od tog dijela misije, igra mi freeza i dobijem error da je bf3.exe prestao radit.
Pretpostavljam da je to do cracka, pa sad prije nego sto mi potvrdujete da skinem novi crack, molim Vas da mi i napisete naziv tog cracka pod kojim ga mogu naci.
Hvala.
Upiši samo na google bf3 crack download ili pogledaj na yt ima ih puno :D
Newton je napisao/la:
Upiši samo na google bf3 crack download ili pogledaj na yt ima ih puno :D
Bas zato sto ih ima puno sam zamolio da mi se napise tocno koji crack mi treba, tj od kojeg "izdavaca": Skidrow, Razor1911, Reloaded ili neki treci.
_FliP je napisao/la:
Bas zato sto ih ima puno sam zamolio da mi se napise tocno koji crack mi treba, tj od kojeg "izdavaca": Skidrow, Razor1911, Reloaded ili neki treci.
pa druze skini i i probaj i vidi koji ti odgovara kod mog jarana je od razor taj i nema erora pokusaj.
Razorov crack niti ne pokrece BF3, sad skidam Battlefield_3_Update_4-RazorDOX i sa time bi treblo bit rijeseno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.