Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Bad Company 2 MP ???

115 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.09.2012. u 22:27

Evo ponovo ja sa svojim igricama :D:D

********************************************************************************

U prosloj temi sam trazio nacin kako igrati crackovanu verziju Battle fielda BC2,sad mi je jedan member da svoj originalni hotmail od acc-a i gdje je problem???

Ja samo imam BFBC2 instaliranu i skinutu sa torrenta,prvo sam probao uci u nju bez krekovanja,ali pritom mi izbacuje :Insert Disc bla bla " i nemogu uci nikako u nju,pa sam je ja krekovao,isao na LogIn i ulogovao se sa ovim mailom.

Kada sam iso na opcija Refresh Servers izbacuje mi nesto kao " Couldnt find any servers" etc etc...

Eh kako ja sad mogu igrati MP igru sa ovim mailom sto mi je momak dao??? Jeli moram imati originalnu instalaciju zajedno sa ovim accom ili kako to ide 

Eto toliko...

edit: j**i gramatiku !! :D:D
Zapamti ovo...sta god da krekujes,bilo to igra,program,applikacija,operativni sistem,ili sta god,to vise nece moci pristupati officionalnim serverima za update ili u tvom slucaju serverima koji nisu krekovani!
brate igra je dno dna,okani se tog sranja

Post dobio šamar od SILVERINYO

Kao sto mersim rece, dno dna. Ne zamaraj se puno oko toga 

Ne mozes prone u igri... Mape nikakve, ne svidja mi se stil igre jednostavno. Po meni je fail.

silveru pusi ku**c ba xD

Post dobio šamar od Limmaa

mersimthebody je napisao/la:
brate igra je dno dna,okani se tog sranja
Igra uopšte nije dno dna, bolja je od 90% codova, a o trici da ne pričamo.

Ontopic: ne, nemoguće ju je igrati crackovanu online, kupi za 10 eura na http://www.eplati.com
Nisam nikog pito jel vam se svidja il ne svidja,znal neko nesto oko teme??? -.-
a jbt puši ku**c Lima xD

mersimthebody je napisao/la:
a jbt puši ku**c Lima xD
i ja jos gora budala pa pitam budaletine -.-
lock\

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.