Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kidnapovanje i prodaja organa

859 pregleda · 45 odgovora · otvorena 09.09.2012. u 15:08

Radi se o sljedecem..

"U Sarajevu je prije možda mjesec dana, u Rajlovcu tačnije, momak sačekao djevojku preko puta Kineske prodavnice da kupi kupaći, ušla je sama, kad se nije dugo pojavljivala, ušao je da pita za nju, tu su bile 2 radnice bosanke, i druge dvije kineskinje,
rekle su mu da niko nije ušao u prodavnicu. Bilo mu je pravo cudno... al' je uspio ostati pribran, nazvao je prijatelja koji radi u specijalcima i
rekao šta se desilo. Ovaj mu je rekao da odavno sumnjaju na takva dešavanja. Specijalci su ubrzo došli i opkolili prodavnicu, djevojku su našli u podrumu, nadrogiranu, obrijanu i potpuno golu, i obilježenu za vađenje organa. Sad je na Psihijatriji na Koševu. Znači, mislili su da je sama, jer je momak sačekao malo dalje, i ko bi znao gdje je bila i šta joj se desilo. Razmislite o tome, i o ovoj djeci koja su nestala u zadnje vrijeme u BiH, a djecu je najlakse svladati . Ovaj horor koji nam je poznat samo iz filmova, je stigao u našu državu, to je činjenica! I nemojte pametovati jedni drugima, nego se čuvajte maximalno i dobro razmislite gdje ćete otići sami i hoćete li pustiti djecu i do škole same. Zašto niko od ove djece nikad nije pronađen, povađeni su organi, dobro unovčeni, a ostaci bog zna gdje su završili. Smijesno je što policija o ovome šuti, što ne upozori građane, kao da nas koriste ko mamce, da bi se sumnje potvrdile po 100.put. "

Da li je ovo istina, da li je moguce ili je ova prica samo jedna bolesna sala ili bog zna sta...
neXs je napisao/la:
Jok mid ba, u lower, pa sacekat ih..
ma jok ba 2 1 2 i razvuci c4 b nek ide... ha ya
HeadTon je napisao/la:
Joj ovi kinezi su mi uvijek bili glupi :*
Nas našli kidnapovat a u njih se nemože na kraj stati od stanovnika.
Kidnapovali bi svoje da im ne preti smrtna kazna kad ih uvate.

Mogli su brate i u Norvešku otići, kidnapovat i povadit organe jedno 100tinjak ljudi. I kad bi ih uvatili ne bi dobili više od 21 godine ćelije.

@razerteam Ne služi me pamćenje baš dobro, ali mislim da sam u novinama pročitao da je kasnije uspostavljeno da je taj lik samo šuplje priče medijima prodavao, pa protiv njega tužba i to, tako nekako.
Solow je napisao/la:
Kidnapovali bi svoje da im ne preti smrtna kazna kad ih uvate.

Mogli su brate i u Norvešku otići, kidnapovat i povadit organe jedno 100tinjak ljudi. I kad bi ih uvatili ne bi dobili više od 21 godine ćelije.

@razerteam Ne služi me pamćenje baš dobro, ali mislim da sam u novinama pročitao da je kasnije uspostavljeno da je taj lik samo šuplje priče medijima prodavao, pa protiv njega tužba i to, tako nekako.
U Kini bi ih postreljalji ko sposlom , gamad
Johnie_Walker je napisao/la:
Ne mogu, daj mi izvor?

Kome da vjerujem? Momku koji je postavio TEMU na gamers.ba sajtu ?

Na osnovu čega da vjerujem? Dokazi, činjenice? Hoćeš li meni vjerovati ako kažem da mi se lampa upalila u toku noći sama?

Get your facts straight.

Ne citiraj me, rekao sam svoje mišljenje.
Wanna be smartass.
Ma nije više fazon auto ukrast,sad je fazon bubrege povadit,svijet brzo napreduje,shvati te to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.