Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kidnapovanje i prodaja organa

859 pregleda · 45 odgovora · otvorena 09.09.2012. u 15:08

Radi se o sljedecem..

"U Sarajevu je prije možda mjesec dana, u Rajlovcu tačnije, momak sačekao djevojku preko puta Kineske prodavnice da kupi kupaći, ušla je sama, kad se nije dugo pojavljivala, ušao je da pita za nju, tu su bile 2 radnice bosanke, i druge dvije kineskinje,
rekle su mu da niko nije ušao u prodavnicu. Bilo mu je pravo cudno... al' je uspio ostati pribran, nazvao je prijatelja koji radi u specijalcima i
rekao šta se desilo. Ovaj mu je rekao da odavno sumnjaju na takva dešavanja. Specijalci su ubrzo došli i opkolili prodavnicu, djevojku su našli u podrumu, nadrogiranu, obrijanu i potpuno golu, i obilježenu za vađenje organa. Sad je na Psihijatriji na Koševu. Znači, mislili su da je sama, jer je momak sačekao malo dalje, i ko bi znao gdje je bila i šta joj se desilo. Razmislite o tome, i o ovoj djeci koja su nestala u zadnje vrijeme u BiH, a djecu je najlakse svladati . Ovaj horor koji nam je poznat samo iz filmova, je stigao u našu državu, to je činjenica! I nemojte pametovati jedni drugima, nego se čuvajte maximalno i dobro razmislite gdje ćete otići sami i hoćete li pustiti djecu i do škole same. Zašto niko od ove djece nikad nije pronađen, povađeni su organi, dobro unovčeni, a ostaci bog zna gdje su završili. Smijesno je što policija o ovome šuti, što ne upozori građane, kao da nas koriste ko mamce, da bi se sumnje potvrdile po 100.put. "

Da li je ovo istina, da li je moguce ili je ova prica samo jedna bolesna sala ili bog zna sta...
Isto cuo i ja, prvo cuo od mame, a sutradan citao u Avazu. Mozda prije 15-stak dana.
E čuj majku im kinesku .
Samo utoku nosati, strašnooo
Mozda se bas vama ovo desi sutra, jer niko nije siguran.
Prvi put cujem za to i ne mogu da vjerujem

Cudno mi ako su tu bile 2 nase radnice, sto nisu pokusale sprijeciti to, ili ako vec odavno tako rade, sto nisu prijavile policiji ili nesto, sigurno su se utalile za dobre pare

Nista bez utoke danas sto kaze brick iznad
Ja nešto ne mogu da povjerujem u to. Ne znam, jednostavno. Mnogi mladi koji su nestajali u zadnje vrijeme, pogotovo djevojke, ode kod momka ha hu. Ako je stvarno istina, izbjegavajte svaki kontakt sa ne poznatim osobama.
Joj ovi kinezi su mi uvijek bili glupi :*
Nas našli kidnapovat a u njih se nemože na kraj stati od stanovnika.
Elysium je napisao/la:
Ja nešto ne mogu da povjerujem u to. Ne znam, jednostavno. Mnogi mladi koji su nestajali u zadnje vrijeme, pogotovo djevojke, ode kod momka ha hu. Ako je stvarno istina, izbjegavajte svaki kontakt sa ne poznatim osobama.
ne mozes povjerovati? LOL
Ammar_ je napisao/la:
ne mozes povjerovati? LOL
Ne mogu, daj mi izvor?

Kome da vjerujem? Momku koji je postavio TEMU na gamers.ba sajtu ?

Na osnovu čega da vjerujem? Dokazi, činjenice? Hoćeš li meni vjerovati ako kažem da mi se lampa upalila u toku noći sama?

Get your facts straight.

Ne citiraj me, rekao sam svoje mišljenje.
Čuo sam, čitao o ovome. Strašno. Otići u ala Briješće, dole gdje su već ; Buča Potok, pobit' sve!
:O

Tobe jarabi !

Svaki dan neko nesto pogotovo mladji momci cure ! :O

cuvajte se raja ne do bog da mi izvade jajnike pa polupo bi ih ha ja
Bio je prije par mjeseci neki lik u HR na vijestima rekao je da su ga oteli u Rijeci ako me pamcenje sluzi ljudi obuceni u policajce, uglavnom kada se nije pojavljivao kuci njegovi su prijavili nestanak policiji a oni kasnije interpolu i lik je nađen u Italiji kaze da je uspio pobjeci otmicarima, ne znam vise koji grad i vratili su ga u HR, onda je to sve ispricao ali jbga nema dokaza. Inace, ljudi ubijaju jedni druge zbog svakojakih sitnica i sitne love tako da ne znam zasto neki od vas ne mogu povjerovat da je ovo istina, prodaja organa je unosan biznis.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.