Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Računar - Laptop.

133 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.09.2012. u 13:25

Pozdrav svima.
Ne znam sta da radim, pa da se obratim vama, trazim vas savjet, ili vase misljenje sta bi vi uradili.
Ukratko, odricem se gejminga, to je definitivno, dao sam i steam i sve, i povratka nema.
Tako da mi ostaje racunar, a sve me vise privlace laptopi
U posljednje vrijeme samo lezim na krevetu, i gledam filmove, ili jednostavno chatam, uglavnom sve radim iz kreveta.
E sad razmisljam, i je li to moguce uopce, da zamjenim racunar za neki laptop, necu nesto premalo i preslabo xD
Performanse racunara su mi:
Procesor: AMD 1.8 GHz
Ram: 1 GB
Graficka Kartica: N Vidia GeForce 210 - 1 GB
Hard Disk: 80 GB
Monitor LG - 17"
To je otprilike to, ako vas jos sta zanima pitajte.

Lijep pozdrav, i unaprijed hvala
Mislis oces taj PC prodati i uzeti toplap

ne znam sta si igro na toj konfi kad je tako slaba,lap top ti je prakticniji,ako nadjes neku funu ponudu daj PC u zamjenu,vidi po piku,ne znam sta trazis tacno od nas
nisam shvatio , ako imas vec laptop,ostavi komp,jer ako odlucis da igras tetrisa malo ,nijedan laptop nije za toga !
A igrao sam CS, sta drugo
Ne, razmisljam da mijenjam racunar za laptop.
I pitam da li bi vi mijenjali racunar za laptop, i koliko bi otprilike mogao dobiti love za ovaj moj krs?
Taj tvoj krš slabo para dođe, najdalje možda 200 KM zbog grafe, ostalo ništa. A i sumnjam da će neko mijenjati lapaš za pc. Šta možeš: probaj prodati kompletnu centralnu sa svim dodacima što imaš, ili prodaji jednu po jednu komponentu. Pa ako dovoljno para dobiješ kupi laptop, ili dodaj još malo ^^

Btw nemoj toliko ležat' nije zdravo.
Aham, u redu
Hvala, pomogl ste mi koliko - toliko :K
Zahvaljujem jos jednom, i moze lock
ja ti licno za komp ne bih dao ni 50KM ,jer ti je procesor 1.8GHz,1GB rama :O

posto imas i monitor dao bih ti 100 za sve :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.