Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Laptop graficka karta

159 pregleda · 13 odgovora · otvorena 20.08.2012. u 15:26

pozz braco :)
pitanje vezano za graficku karticu za laptop HP 630

intel i3 2.3ghz
4GB DDR3
ali problem je graficka u njemu tj. Intel HD 3000 a cak na CS-u ne moze nabiti FPS na 100 da ga je**s

tako da htio bih vas pitati da li znate gdje mogu kupiti graficku za ovaj laptop i koliko bi me kostala :)
Probaj ugasit vertical sync ,a što se tiče grafičke ako je integrirana onda je ne možeš promjeniti .
NIXONSTYLE je napisao/la:
Probaj ugasit vertical sync ,a što se tiče grafičke ako je integrirana onda je ne možeš promjeniti .
Vsync se ne moze iskljuciti kod drivera za W7 ili Vista, samo na XP, medjutim preko 3.5GB RAM-a restartuje se laptop ako je XP, toliko je ogranicenje...
laptop ti nije za igrica,,,,,i da nije integrisana kad bi mu ubacio NVIDIA graficku, pregrijavao bi ga i crko bi ti u kratkom periodu.,,,,tako da ako ces se igrat uzmi racunar!!!
alen_dragon je napisao/la:
laptop ti nije za igrica,,,,,i da nije integrisana kad bi mu ubacio NVIDIA graficku, pregrijavao bi ga i crko bi ti u kratkom periodu.,,,,tako da ako ces se igrat uzmi racunar!!!
sto se tice pregrijavanja nista ti ne brini ovaj cooler ko zamrzivac radi, nisam pitao za savjete vec gdje mogu kupiti graficku dal neko zna nista vise -.-
DestinatioN je napisao/la:
sto se tice pregrijavanja nista ti ne brini ovaj cooler ko zamrzivac radi, nisam pitao za savjete vec gdje mogu kupiti graficku dal neko zna nista vise -.-
imas u radnjama gdje imas laptope, narucis mada ti je graficka cijene kao 1/3 laptopa....:):):)
sumnjam da u tom laptopu mozes zamijeniti graficku...
u vecini laptopa, osima ako nisu za gaming, je nemoguce zamjeniti graficku...
Jedno stavno je tesko zamjeniti graficku pokusaj sa gameboosterom pa vidi oceli 100ka ici
Vsync se ne moze iskljuciti kod drivera za W7 ili Vista, samo na XP, medjutim preko 3.5GB RAM-a restartuje se laptop ako je XP, toliko je ogranicenje...
Kako si samo smiješan čuj ne može se isključiti na win7 omg :

http://pokit.org/get/?f91a9797b426925b337354652532726f.jpg

VIdiš da može
Na HD3000 mora moci stoja u CSu,skini gameBooster i preko njega igras,defrafgmentuj i ocisti CCleanerom PC,znaci mora moci . Update drivere za sve
_oma_ je napisao/la:
Na HD3000 mora moci stoja u CSu,skini gameBooster i preko njega igras,defrafgmentuj i ocisti CCleanerom PC,znaci mora moci :D. Update drivere za sve
hoces da ti dajem epitet tipa "idiote" itd...ili ces jednostavno procitati temu i vidjeti koja je meni graficka? :)
hoces da ti dajem epitet tipa "idiote" itd...ili ces jednostavno procitati temu i vidjeti koja je meni graficka?
Daj te epitete jer sam zaista idiot,je**m sebe i svoje vrijeme da b nekoj budaletini pomogao oko nekog tako malog problema koji bi moj buraz od tlinest godina rjesio i na kraju da me castite vasim emotivnim epitetima,pokvarena dzubrad
_oma_ je napisao/la:
Daj te epitete jer sam zaista idiot,je**m sebe i svoje vrijeme da b nekoj budaletini pomogao oko nekog tako malog problema koji bi moj buraz od tlinest godina rjesio i na kraju da me castite vasim emotivnim epitetima,pokvarena dzubrad :r :-(
a da ti nisi taj buraz od tlinect godina jer se ponasas kao dijete :)
ubuduce citaj prvo citavu temu pa tek onda nesta napisi
i jeste djubre sam :D ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.