Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.6 - CS:GO

614 pregleda · 34 odgovora · otvorena 09.09.2012. u 03:22

Prvo da se izvinem ako sam fulo PDF

Ovako...Igram CS neke 3-4 godine(nikad nisam uzeo Steam jer nitko od moje raje nije toliko igrao CS ili igre opcenito a i nisam znao da su ljudi koji imaju steam svojevrsni VIP-ovi igre kod nas),bio u par klanova,cak vodio nekoliko (jest da smo zavrsili oblaceni zbog par pamethih igraca koji su iznad zakona i postene igre).
Odkako je izasao CS:GO nisam usao u 1.6 prvenstveno zbog citera :@ znaci na koji god server da odem ljudi prave wallbangove na kojim bi im i f0rest zavidio -.-'..Toleriram da me covjek ubije 6x zaredom,da mu je skor 20-0 i da mi pobije cjeli tim,al da me jos pocne prozivat botom a igra kao da je prije 2 dana dobio CS pa skinio citeve i sad se ku**i + nema steam naravno ;) (nemam ni ja al me nikad nisu prozivali)...Drugi razlog je zbog povlacenja CS-a sa svih vecih turnira,tj.nebitno sad koliko da postanem dobar ili skim da igram nikada se nece procut za balkance i CS 1.6 :(
Naravno kupim CS:GO i eto mi belaja,nemoze mi igra na PC kad ga nisam u Savu bacio (nisam gledao sistem req. na canyourunit :* konto sam CS je to,moce to meni) oce ".i."
I sad se pitam,dal da nabavim bolji proc. za CS:GO ili da nastavim gurati 1.6,citere i nadati se da ce vratiti 1.6 na IEM i ESWC jer iskreno ne zelim da prodjem kao igraci Surce-a...Netko tko zna o cemu prica neka rekne svoje misljenje i zasto tako misli.

Spammeri setnja !
deri Gather :=)
Sph013 je napisao/la:
da ne otvaram novu temu, jel cs:go isti ko cs 1,6 samo poboljsana grafa? posto sam tako cuo
CS ProMod ti je CS 1.6 sa poboljšanom grafikom, ali ako ga misliš igrat bolje ti je sačekaj još malo do 1.09 beta verzije, treba uskoro biti gotova.

90% dece ove što je počelo GO igrati je samo radi toga što su ti silni timovi prešli na GO. Evo gledam jučer - markeloff & co now have $1,600,000 possible more reasons to switch to CS:GO. Koje se samo pare vrte oko ofenziva i samo radi toga je postao popularan ovako. Ogroman novac -> igrači -> popularnost. Igra je shit, ali novac radi svoje. Ja vjerujem da će brojnost ovih CS:GO turnira znatno opasti, jer je igrica nova i samo radi toga je ovoliki broj turnira već najavljen, a i odigran.

Moje mišljenje o CS:GO se nalazi u ove 2 rečenice:

- I think that CS:GO is a mixture of Call of Duty and CS:S because you need to have a completely different approach to the game. - Finn "Karrigan" Andersen

- It looks like Source, though, and that sucks more than Pamela Anderson. - Niklas "niko" Johansson

@The_Law skupi novca i kupi nov pc, jer ako misliš igrat novije naslove naravno da što ti je stariji pc sve manje šanse imaš da ih ikako pokreneš. Pusti 1.6; veliki turniri se neće vratiti, a upravo se igraju posljednji turniri.
CS:GO je shit zestoki bolje igraj 1.6 osim toga uskoro ce i na CS:GO biti citera tek je igra izasla polako to se ne moze zaustaviti ni u jednoj igri....
Ti nas ocigledno furas jbt... Postavi konfiguraciju komp-a pa ces dobit realan odgovor na pitanje "dali da uzmes novi PC"
A sto se tice tvoje zelje za cs scenom, sanjs puno o eswc i dreamhacku nikad ti neces uc u jacu ligu dok se ti zalis na pub game.. Bog dao igraone i lan turnire pa se pokazu, online igrom mozes samo za sebe bit dobar - "pro" ..
Nemoj da napadas ljude i vrijedas za IQ nego tatu pod ruku i uzmi novi komp, valja si toliko bistar da mozes sam odlucit trebal ti novi komp.
milan1101 je napisao/la:
CS:GO je shit zestoki bolje igraj 1.6 osim toga uskoro ce i na CS:GO biti citera tek je igra izasla polako to se ne moze zaustaviti ni u jednoj igri....
Nemoj se toliko nadati na citera za CS:GO, posto isto kao i kod CSS update-i izlazu vise puta nego sto ti ides u WC-u.
KRY1337 je napisao/la:
Nemoj se toliko nadati na citera za CS:GO, posto isto kao i kod CSS update-i izlazu vise puta nego sto ti ides u WC-u.
Nemoguce je zabraniti cheat bilo kojim updateom tako da...
milan1101 je napisao/la:
Nemoguce je zabraniti cheat bilo kojim updateom tako da...
A, cek da ti to preformulisem, update-uju VAC vise puta nego sto ides ti u WC-om, tako da samo ljudi koji su bolni platiti 200 evra za cheat godisnje ce citovati na GO.
KRY1337 je napisao/la:
A, cek da ti to preformulisem, update-uju VAC vise puta nego sto ides ti u WC-om, tako da samo ljudi koji su bolni platiti 200 evra za cheat godisnje ce citovati na GO.
I Battlefield je kostao 60 evra i zaista se radi o sjajnoj igri i ja ne mogu da verujem da neko moze paliti cheat u toj igri ali eto ima citera tonu tako ce biti i slucaj sa CS:GO...Mnogi su kenjali da se na steamu ne moze paliti cheat ja dosao prvi put upalio i moze haha...
milan1101 je napisao/la:
I Battlefield je kostao 60 evra i zaista se radi o sjajnoj igri i ja ne mogu da verujem da neko moze paliti cheat u toj igri ali eto ima citera tonu tako ce biti i slucaj sa CS:GO...Mnogi su kenjali da se na steamu ne moze paliti cheat ja dosao prvi put upalio i moze haha...
Pa niko nije rekao da ne moze, ali razlika u 1.6 i GO je sto 1.6 nije dobio update na anticheata jos od 2007me, dok GO redovno dobija update, mozda ce danas neko upaliti cheat ali sutra kad proba dobija VAC ban 95%.
KRY1337 je napisao/la:
Pa niko nije rekao da ne moze, ali razlika u 1.6 i GO je sto 1.6 nije dobio update na anticheata jos od 2007me, dok GO redovno dobija update, mozda ce danas neko upaliti cheat ali sutra kad proba dobija VAC ban 95%.
Fino je to samo je na volim CS:GO po meni to nije CS....
A nista onda...

Ostajem na 1.6..Jest da Valve unosi u CS:GO skoro sve sto igraci pozele tj. "slusa igrace" a 1.6 ima sve isto od kako je izasao

Hvala svima koji su rekli nesto normalno i nisu temu shvatili kao "poboljsavanje konfe." :r

@Solow-Pa nisu svi pro igraci presli jer im se svidja igra,reklama je to za Valve i te kakva sam si napisao,sto se tice PC-a nista necu uzimat ove godine jer necu stic ni igrat skoro nista

@Asylah-A sta mi drugo ostaje

@milan101-Bit ce mirovno razdoblje prva 2-3 mjeseca na GO,al onda ide isto kao sa 1.6

@VektOr-Pacenice..shvati ja da sam htio da mi kaze neko dal da uzimam nove djelove za PC stavio bi temu u Hardware

@MENT1S-kao prvo nemas ti meni sta da propovjedas tu jer si editovo post od 16 rjeci,kao drugo,tema je pisana u 4 ujutro tako da ohani malo

@DEJCHON1-Hah,a dzabe je i svim timovima sto su presli kad NiP je tamo znaci ako hoce neku bolju poziciju u CS:GO moraju proc kroz njih a bas bi htjeo da vidim ko to moze da uradi :S
Skontajte ovo VALVE oce silom da makne cs 1.6 ali ne moze mozda ce ovi amerikacni itd da igraju CS:GO ali CS 1.6 JE JOS UVEK POPULARAN I OSTACE NA NASIM PROSTORIMA SHVATITE TO NE LOZITE SE .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.