Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GAMERS.ba Contest @ School

1.092 pregleda · 10 odgovora · otvorena 05.09.2012. u 14:57

Pozdrav.. 

Nova skolska 2012/13 je pocela vama skolarcima.
Neki se vesele da sjednu ponovo u skolske klupe sa svojim drugovima i drugaricama, dok ima i onih koji misle suprotno.

Potrebno sljedece::

Skolska tabla
Kreda (bijela ili u drugim bojama)

Naime o cemu se radi u ovoj.. ma hajd' da je nazovemo igri.
Rijec je o crtanju/pisanju - GAMERS.ba ili Loga ovog portala na skolskoj tabli u vasoj ucionici, ispod nacrtanog ili napisanog jednog od navedenog gore, mora pisati i vas nick na tabli da bi uvazili vas rad.

Naravno rad uslikati nekim aparatom, uploadovati sliku i postaviti na ovu temu.

Contest ce trajati do 14.09

Nagrade su u vidu bodova:

1) 200
2) 100
3) 50

Dakle jos jednom da pojasnim ako nekome nije jasno.

Skolska tabla -> kreda -> nacrtati/napisati -> GAMERS.ba ili nacrtati Logo + nick sa portala.

Contest pocinje od 06.09 do tada mozete ostaviti neke prijedloge na ovoj temi ili slicne, te ce ti isti komentari sutra bit' izbrisani radi lakseg pregleda teme i urednosti iste.
Jao koja strka i frka danas,nastavnik nas je zamalo u'fatio u zadnji cas smo uspjeli samo sto nisam imao fotoaparat nego je drug slikao experiom,ali 5 mpx i HD kamera 

Ide edit kada drug posalje sliku 

Edit: U kol'ko sam sr*nja up'o nadam se da nije za dzaba.. 

@golden hahahahaha cuti samo jedva sam nastavnika zapricao dok je drug ovo uslikao i obrisao tablu,sve se odvilo u 2 minuta 

Post dobio aplauz od Limmaa

low cam, haha evo ovo sam uspio na malom odmoru 

@doowla u kakva sranja svega tišto si sarao tablu, pa ti mora da si onda 1 razred osnovne...

Sliko sam mobitelom jer odakle mi fotoaparat u skoli. Malo je slabija kvaliteta ali se vidi fino.

Evo direct link.

:D 

Sta da kazem...Bilo je je***o.
Pokusao sam da skontam koji od profesora bi mi dozvolio ali nazalost nebi nijedan...
Pa sam pokusao na velikom odmoru uradit pa je to izledalo ovako.
Kad sam shvatio da mogu brzo to uradit,pokusao sam na jednom malom odmoru i i to je ispalo ovako koje je trenutno ovaj najvazniji rad:

Htio sam da ostavim da se osusi tabla pa da onda uslikam jer je ljepse ali nisam uspio sacuvati ovo remek djelo...
Ima nekih krhana pa hoce da svima nesto upropaste.Dodje jedan i obrisa.Ja uze spuzvu i puknem ga u glavu.Onda on mene nogom i tako to.

Ako mognem bolje napravit postavit cu ali ovako je ova gore glavna.
Btw izgled poslije tuce

Na brzinu prije matematike, ako bude bolji rad stavljam 8-)

Razocaran sam skolarcima i odazivom na ovaj contest, uskoro proslasenje prva tri mjesta.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.