Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FA] Multi-Contest Glasanje

429 pregleda · 20 odgovora · otvorena 20.10.2012. u 04:30

http://gamers.ba/forum/27/176884/-fa-multi-contest/

Glasanje:

- pravo glasa imaju svi sa 200+ postova i sa ID-om manji od 70 000

- svako ce smjet glasat za po jedan rad iz svake kategorije, ako zeli (nrp, mozete glasati za rad broj 2 iz web 2 iz wp i 2 iz sig; a mogu samo za 2 iz web ili samo 2 iz wp ili samo 2 iz sig)

------------------------------------------------------------------------------------

WEB:

- arslancreative

i vise se niko nije prijavio za ovaj contest (pa mi jos jednom cvilite za web-layout contest, kako ga nikad nema  )

------------------------------------------------------------------------------------

WALLPAPER

- arslancreative

- duckzz

napominjem "FREESTYLE" je bio, sa malim ogranicenjima (so hard )

SIG

- rat

- trokut (torQ7u)

nekad je podforum bio preplavljen sigmakerima 

mala napomena, dobijate samare na RQ temama i ne dobijate aplauze, jer imaju contesti. provjerite nagrade, nije mala maca.

za 2 dana ce biti jos jedan quick contest

sretno svima  (ovi sto su se prijavili, respect, a furaci i wannabe pro-evi ,.!.. )

GLASANJE TRAJE 24h OD OVOG TRENUTKA SADA (04:31)
WEB

1. (jedan jedini  )

WALLPAPER

2.

SIG

1.

GL 
WEB:
- arslancreative

WALLPAPER:
- duckzz

SIG
- rat
WEB - arslan

WP - arslan

SIG - rat
Web: 1
WPP: 1
SIG: 1
WEB

1. (jedan jedini )

WALLPAPER

2.

SIG

2
WEB:
- arslancreative

WALLPAPER:
- duckzz

SIG:
- torQ7u
a ti sranja, dje se nisam na WP prijavio jarane :/ sto me nisi napomeno je**m te ja -.-

aj nevazno, arslanov web je kuul, ali onaj BG nepotreban, treba drzati stvari "jednostavne", onaj BG izgleda ko ofirna reklama neke igre , al nvm fino je uradjen, neke sitnice jos dotjerat i drama 

wallpaper 1921 - ma sta ja znam, jednostavno, sa bjelog do sarenog doso momak samo tako, nije tesko al vremenski peglativno drama ... +1

sig naravno moj.

♥
WEB - arslan

WP - arslan

SIG - rat
WEB: - arslancreative

WALLPAPER: - duckzz

SIG: - torQ7u
WEB: arslancreative

WALLPAPER: duckzz

SIG: torQ7u

:D
WEB:
- arslancreative

WALLPAPER:
- DuckZz

SIG
- rat
WEB - arslan

WP - arslan

SIG - torukju xD 2.
WEB

- arslan

WP

- arslan

Sig

- torQ7u
web: 1

wall: 2

sig: 1

Btw. jesi se na vrijeme sjetio da das kontest kad je pocela skola, im'o si 3 mjeseca raspusta i sigurno da bi odaziv bio 3 puta veci a ne ovako ba pola nas se bori da prodjemo u skoli a pored toga jos za kontest da radi neko.

I ja sam trazio web layout kontest, jer sam se nadao da ce biti na raspustu i da je bio na raspustu vjerovatno bih i ja predao rad,a li ovako ti mogu samo reci da si zakasnio sa kontestom.
WEB - 1 (logicno) xD

WALLPAPER - 1

SIG - 1 (obozavam audi automobile, AUDI A3 the best)
WEB:
- arslancreative - 1

WALLPAPER:
- duckzz - 2

SIG:
- rat - 1
WEB - arslan

WALLPAPER - duckzz

SIG - rat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.