Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[FA] Multi Contest rezultati

273 pregleda · 10 odgovora · otvorena 21.10.2012. u 04:45

glasanje:
http://www.gamers.ba/forum/27/178188/-fa-multi-contest-glasanje/

rezultat:

(postovi, onih koji nisu smjeli glasati, su obrisani. bio sam ljubazan i nisam samarao  )

kategorija WEB:

1. arslancreative (za jedan glas bolji od samog sebe i tako osvojio prvo mjesto) - 120 bodova 'jer je bio jedini'

---------------------------------------

kategorija WALLPAPER:

1. duckzz - 14 glasova 200 bodova

2. arslancreative - 8 glasova 130 bodova

kategorija SIG:

1. rat - 16 glasova 200 bodova

2. torkjusevenju - 6 glasova 130 bodova

bodovi ce vam biti uruceni od strane administracije u sto ranijem roku. jedino je arslan imao priliku da osvoji medalju, ali mu se nije dalo.

cestitke svim ucesnicima  i sretno za slijedeci contest (koji ce biti sutra -ponedjeljak-) radit ce se o quick contestu za ezine. pa ko zeli feature u vasem i nasem najdrazem ezine-u, da stekne svu slavu i postane preko noci poznat na forumu  evo prilike (medalja inclusive)

temu cu ostaviti da mozete cestitati, i ako ko zeli kakve kritike opaliti ili kakvog prijedloga dati za neke conteste. (WEB NE DOLAZI U OBZIR) ... sry webdesigneri 
Čestitke svim učesnicima , radovi su odlični bez kritike od mene 
Po meni je bolji WP od DuckzZa, ali nece hordasi da glasaju 
neki logo kontest ?
Svaka čast učesnicima, ovaj arslan se izvuko bukvalno malo radova 2 nagrade njegove.
NETRUM je napisao/la:
neki logo kontest ?
Na gba trenutno nemaju 3 psera da znaju sta je logo, a da su aktivni.
742 je napisao/la:
Svaka čast učesnicima, ovaj arslan se izvuko bukvalno malo radova 2 nagrade njegove.
Nisam se kume izvukao, nego niko ne predaje. Svi hoće neke conteste, a nigdje radova. 
Hvala svima koji su glasali za mene 
NETRUM je napisao/la:
neki logo kontest ?
i kad bi bio logo kontest ti bi kao ucestvovao ? pa ti da znas raditi logo uradio bi i web template neki a ne da se arslan sam sa sobom takmici..

@ DZAVID

momak kani se ti fan art pdfa, idi se igraj kantera i terora..

@ tema

krivo mi pravo sto je bilo malo radova.. eto ja predao dan prije jer sam obecao trlu da cu svako takmicenje ucestvovati da 'spasimo' pdf, sto se tice templejta imao sam u planu da uradim al nisam imao vremena a to puno oduzima vremena jbg..

edit: ii da cestitke winerima

btw trl ovo mi je drugo takmicenje da sam pobjedio.. valjda se racuna onaj sotm XD
good game
DZAVID je napisao/la:
Na gba trenutno nemaju 3 psera da znaju sta je logo, a da su aktivni.
Kolko ja znam aktivan na gamersu trenutno nema ni jedan =)

@Topic

čestitke!
Čestitke svim učesnicima i pobjednicima, ali duckzzov WP je pre pre jeeben ! nije što sam manijak i to al ono sve fino ukomponovati nije lahko ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.