Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FA] Wallpaper Contest

458 pregleda · 0 odgovora · otvorena 18.07.2012. u 18:02

postovanje, dragi gameri

odavno nije bio wallpaper contest vezan za tematiku gamers.ba, pa sam odlucio da organizujem jedan.
(slijedeci contest ce biti GUI, pa ide web layout)

Nagrade:
1. mjesto - 300 boba + medalja FA

2. mjesto - 150 boba

3. mjesto - 50 boba

bonus mjesto - rad koji se meni licno svidi najvise, dobija od mene licno 200 boba 
------------------------------------------------------------------------------

Pravila:
- wallpaper MORA biti na tematiku gamers.ba

- wallpaper MORA biti u jednoj od slijedecih rezolucija:
1280x1024 ; 1280x800 (znaci jednu od ove dvije, nema izmedju, nema vece/manje i nema mixanja rezolucija)

- renderi i stockovi NISU dozvoljeni

- texture su DOZVOLJENE (ali nisu obavezne)

= da ne bi doslo do zabune:
§ OVO je stock
§ OVO je render
§ OVO je textura

=u prevodu, ne smijete staviti kanterasha i napisat negdje g.ba, a smijete napisat g.ba na texturi papira ili slicno (ovo je samo da se razjasni, nije pravilo da se mora ovako uraditi)

- rok za predavanje radova je 25.07.2012 (slijedeca srijeda)

- radove saljite eldinu, jer cu ja biti odsutan

- da eldinu ne bi napravili katastrofu od inboxa - napisite kao naziv poruke "wp contest"

- obavezan je .PSD, a sliku mozete ili upload ili zajedno sa .PSD u jedan zip/rar file ubaciti i poslati

= napomena za one koji namjeravaju po tutorialu raditi (a ima ih poprilicno): nije vam zabranjeno po tutorialu da uradite sliku, ali molim vas, naznacite to kada predajete rad. napisite link tutoriala po kojem ste radili - necete biti diskvalifikovani

GLASANJE:

nakon sto posaljete slike itd eldinu, on ce preuzeti temu sa glasanjem i odrediti daljnja pravila (jer cu ja biti odsutan)

za sva pitanja i nejasnoce, mozete se meni obratiti privatnom porukom, a ja cu gledat da provjeravam to i da vam sto prije odgovorim.

puno srece svima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.