Može li mi netko preporučiti neki mobitel... bitno je da je android platforma, kamera nije važna, rama malo više (igrice i sranja)
Diskusija
Prijedlog Mobitela
296 pregleda · 15 odgovora · otvorena 04.09.2012. u 02:17
E uzmi s3, ja ga imam i odlican je
dea je napisao/la:
E uzmi s3, ja ga imam i odlican je
Post dobio šamar od Limmaa
ultranumb je napisao/la:
IMAM GA I JA PA SE NE HVALIM LOLOLOL
dea je napisao/la:
Nemas, imas epl sranje kao sto si i ti sranje
edit: you jelly of my apple br0
ultranumb je napisao/la:
pod onim "ja ga imam" nisam mislio na telefon lolol
dea je napisao/la:
Jel na nozi?
LG Optimus p350 imam ga ja
Ma uzmes gs3 i miran si brate
Uzmi Sony Ericsson Xperia Pro
Reci ti nama do koliko KM? Ako ti to nije bitno, onda se nema šta razmišljati.
Ako hoces neki jeftiniji android a da je dobar za takve stvari uzmi :
Huawei Ideos X3 . Telefon je predobar , na njemu mozes igrati igrice bez problema . Ja na njemu znam satima igrati igrice ili gledati filmove. Evo ti njegove specifikacije : http://www.gsmarena.com/huawei_u8510_ideos_x3-3840.php
Huawei Ideos X3 . Telefon je predobar , na njemu mozes igrati igrice bez problema . Ja na njemu znam satima igrati igrice ili gledati filmove. Evo ti njegove specifikacije : http://www.gsmarena.com/huawei_u8510_ideos_x3-3840.php
Sve zavisi kolko si voljan dati para
Preporuke Samsung Galaxy S2 ( jer je mala razlika od S3 a jeftiniji dosta) , Iphon 4 ( al nije android) , Samsung Ace ( jeftin a dobar ima sve sto trebas ) , neki od HTC kolekcije
koji parira ovim gore navedenima...
Preporuka izbjegavaj sonny
ovi gore su sad OP
Preporuke Samsung Galaxy S2 ( jer je mala razlika od S3 a jeftiniji dosta) , Iphon 4 ( al nije android) , Samsung Ace ( jeftin a dobar ima sve sto trebas ) , neki od HTC kolekcije
koji parira ovim gore navedenima...Preporuka izbjegavaj sonny
ovi gore su sad OP
Galaxy Nexus. Tu negdje sa S2 a po meni je bolji =)
Savage je napisao/la:
Sve zavisi kolko si voljan dati para
koji parira ovim gore navedenima...
Preporuka izbjegavaj sonny
ovi gore su sad OP
koji parira ovim gore navedenima...Preporuka izbjegavaj sonny
ovi gore su sad OP
Mislim da se našao u top5 smartphone-a prošle godine, tu listu predvodio SGS II, potom iPhone 4S, i onda Xperia S. Znači da ga ipak ne izbjegava. Ima odličan display, kamera fantastična, procesor i više nego brz, Android nadogradnju na ICS odavno ima, uskoro će Jelly Bean
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.