Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupovina preko Amazona

224 pregleda · 11 odgovora · otvorena 04.09.2012. u 00:32

Da li vi imate iskustva sa kupovinom preko stranice Amazon.com?Tacnije kupovina igrackih konzola,te igrica za iste.Cijena Playstation 3 160gb je 250$,to jeste 400km.A kod nas je 700 najmanja cijena,Da li je MOGUCE i da li se isplati narucivati preko Amazona,eBaya itd.I znam,ima pik.ba,znam da ima "povjerljivost" prodavaca,ali balkan je balkan,svako gleda kako ce te sjebat.Mozda cak netko i nece namjerno,ali npr. kupim koristen PS3 i onda mi bude YLOD i naravno lik nece primit konzolu nazad.A ovaj sto prodaje u Tuzli,da,ok je lik,ali ipak ne vjerujem da su mu pouzdani izvori.

Kad smo vec kod Amazona,da li ste narucivali opremu za kompjutere,tipa LCD monitore,Razer miseve itd?
pa jel imas ikog u hr ja vidim po njuskalu za 1500 kn vec ima po 160 gb i par igrica :P
A kazem ti,necu na te sajtove.Malo mi glupo uzimat od nepoznatog lika,boga pitaj gdje je ukro XD
Da mi je samo znati gdje nađe 700 maraka, imaš super momke koji prodaju preko pika, uvijek pratiš medalje i transakcije.

A za amazon, ja znam da ti dere poštarina, jedini ako nađeš neki free shipping, sve u svemu preporuka pika. Ako ti bude trebala pomoć oko searcha, nije problem pojasnim ti u PM.
pa fazon ti je sto kod amazona, on ti moze poslat u bosnu al te odere kod slanja zato nemoj uzimat. preko ebaya ti je najbolje. ja redovno uzimam stvari preko ebaya, samo mroas nac da salje u bosnu i platis preko paypala i stigne ti za jedno sedmicu dana.
Evo nesto vise od mjesec dana sam narucivo SS Shift preko amazon.de; prezadovoljan - 1. sto je cijena prepovoljna bila, 2. sto me nisu ni zasta zakinuli (jedino sto je na njemackom tastatura, al nije bilo druge po onoj cijeni )
Znaci u mom slucaju je sve proslo korektno; tastatura stigla u roku od 48h!

Eto to je moje iskustvo, ali tu je ono bitno - nisam u B&H narucivo da dodje, vec u Njemackoj, tako da ne znam hoce li ti ovo sta pomoc gore, al' bar eto da znas da su povjerljivi 

---------------------------------------------------

Posto je tvoj slucaj da ti narucujes ovamo, mislim da ti se ne isplati; puno ce te izaci. Idi ti na eBay 
NEEEEEEEEEE!!

Ja sam komplet nekih knjiga za starce narucio preko Amazona bas da mi dode u BiH, zaklali me za postarinu i carinu (ili kako se to vec zove). Pozalio sam. Ali preko E-bay sam dosta puta narucivo i tu te isto malo vise za postarinu i to al opet nije toliko puno koliko na Amazonu.
byzinh0 je napisao/la:
nediraj nam milorada legenda je on...
Uglavnom ste mi pomogli,i hvala svima koji su ucestvovali u temi.
Ali imam jos jedno pitanje,za one koji se razumiju u igranje Call of Dutya na PS3.

A pitanje glasi.Da li mogu na jailbreakovanom PS3 igrati
split screen?Ono pola slike gore,pola dole,i da igram protiv nekog u mojoj kuci?

Jer ja kad bi kupio PS3,igrao bi Assassins Creen,GTA,Call of Duty,NBA 2k12 itd.
A samo za COD mi treba original (online ako budem igrao)
Da sam na tvom mjestu kupio bih XBOX360 i nabavio dual layer przac. Mnogo je lakse nego jail... tricu. Imas sve igre na XBOXu ko i na trici.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.