Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

~~~~~~~~~~~

383 pregleda · 13 odgovora · otvorena 22.08.2012. u 22:09

Dobro veče.

Zanima me kako nekog mogu invajtat na steam da igra cs:go, a da on nema igricu. If you know what i mean... Nagrada aplauz
Ti Allaša kad nabi 1k postova ?

Post dobio šamar od KillaOR

sredio sa adminom vjerojatno

Odes na njega i invite game :D
Ja za 4 godine nisam skupio postova kao ti za 5 mjeseci

NoxEzzz je napisao/la:
Odes na njega i invite game
i onda mu izbaci cs:go u store da mora kupit [add to cart] ne znam do čega je..
Ajde da te pitam, ali moraš uključiti mozak!

Gdje je logika da ljudi izbace novu igru koja košta 10 eura, jedna osoba je kupi, pošalje besplatni invite nekoj drugoj osobi i onda ta druga osoba besplatno igra igricu? Tom logikom bi 1 kupio igru, a 7392392 ljudi preko invite igralo.

Ne može
KillaOR je napisao/la:
Ajde da te pitam, ali moraš uključiti mozak!

Gdje je logika da ljudi izbace novu igru koja košta 10 eura, jedna osoba je kupi, pošalje besplatni invite nekoj drugoj osobi i onda ta druga osoba besplatno igra igricu? Tom logikom bi 1 kupio igru, a 7392392 ljudi preko invite igralo.

Ne može
Može (barem je moglo dok sam bio aktivan još sa tim igricama).

Pošalješ prvi invite nakon što si kupio igru nekom, taj je mogao igrati igru. Eto Customzz je tako igrao, faint i ostala ekipa
qround je napisao/la:

Pošalješ prvi invite nakon što si kupio igru nekom, taj je mogao igrati igru. Eto Customzz je tako igrao, faint i ostala ekipa ;D
Ama ne mozes :S Jedino ako si dobio od VALVEa CS:Go pa ti dali dodatnih 2-3 gifta
qround je napisao/la:

Pošalješ prvi invite nakon što si kupio igru nekom, taj je mogao igrati igru. Eto Customzz je tako igrao, faint i ostala ekipa
ali je to moglo na beti, bar tako mislim..
LARSSON je napisao/la:
Ama ne mozes :S Jedino ako si dobio od VALVEa CS:Go pa ti dali dodatnih 2-3 gifta
Neka ti Customz potvrdi da je dobio preko invajta igru i igrao. Onda je poslao feintu invite i on je isto skino i igrao. Ne govorim nešto što ne znam
qround je napisao/la:
Neka ti Customz potvrdi da je dobio preko invajta igru i igrao. Onda je poslao feintu invite i on je isto skino i igrao. Ne govorim nešto što ne znam
I simbi je Dino također poslao, kao gift.
mora imati cs:go kupljen ili da mu ti posaljes igricu kao GIFT i invajtas ga i on moze igrat s tobom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.