Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ekskurzija u Spaniju

546 pregleda · 23 odgovora · otvorena 20.08.2012. u 22:56

Vozdra raja, prvo BSMO onima koji slave ne znam puno o tom blagdanu pa ne znam trebam li reci sretan al nek vam je sa srecom :D

Nego, u subotu idem na ekskurziju u Španjolsku i ostajem tamo 10 dana i poslije toga 2 dana gardalanda, pa me zanima kakvi su dojmovi vas koji ste išli , te šta se isplati posjetiti šta treba zaobići, savijeti etc.

Spameri kolege moje i vi ste dobrodošli ♥
Na kojem dijelu Španije ćeš biti?

~ Gardaland je uvijek bio jaka stvar, tu se nećeš pokajati sigurno što ćeš ići =D

// Lloret de Mar ima strašne plaže, ako imaš para i godina ima klubova finih u blizini =D
Jer idete u Loret de Mar, ako da onda sam cuo tamo da je dobro, zavisi i kakav si ti kao osoba ako se volis zezat... A sto se tice Gardelanda obavezno na vlak smrti, i ono sto te dize gore i odjedanput spusti i to sam cuo da je dobro ako se usudis...
deklok je napisao/la:
Jer idete u Loret de Mar, ako da onda sam cuo tamo da je dobro, zavisi i kakav si ti kao osoba ako se volis zezat... A sto se tice Gardelanda obavezno na vlak smrti, i ono sto te dize gore i odjedanput spusti i to sam cuo da je dobro ako se usudis...
ee upravo tu u Loret de Mar, što se tiče vlaka smrti nemaš frke, ako sam imo muda sa starog skočit imat ću i za ovo :D

@ NoxEzzz Hvala stari :*
ja idem za Spaniju u cetvrtak vecer u Lloret de Mar 
nadam se finom provodu, izlascima, opijanju...
znaci tu nemas sta obilazit, jedna rijec ti je dovoljna SPANJOLKE 8-)
Ma gdje god iso sigurno ce ti bit prejako, ne moze to bit lose.
pullcet je napisao/la:
znaci tu nemas sta obilazit, jedna rijec ti je dovoljna SPANJOLKE 9-)
Radi toga sam se i odlučio otići i dogodine polagat vozački :P

@dzelo upravo tako, jos kad imas raju ko moju onda bi se i u sahari zabavio ko budala
Mc_Johnny je napisao/la:
ee upravo tu u Loret de Mar, što se tiče vlaka smrti nemaš frke, ako sam imo muda sa starog skočit imat ću i za ovo 

@ NoxEzzz Hvala stari :*
idetel ona ruta Italija Francuska Spanija ?
Prošle godine smo mi bili u Lloretu, premoćno i prejako, imali smo samo sreće kao i vi što sad imate da idete na kraju sezone gdje su cijene znatno manje :))

Nemojte pit na plaži da vas nebi oderali kao nas :PPP

btw za taj zabavni mi smo bili u PortAventuri blizu Barse za taj ne znam :)))

Ugl lijep provod :))
Ako je društvo u redu nemože ti bit loše.

U mene rodica ide,digla se koda ide na mjesec.
pullcet je napisao/la:
znaci tu nemas sta obilazit, jedna rijec ti je dovoljna SPANJOLKE 9-)
moj snjole :DDD svega brate ima samo Španjolki nema :DDD
GazijaCTB je napisao/la:
idetel ona ruta Italija Francuska Spanija ?
Samo španjolska, pa 2 dana u Hotelu u Gardalandu

@irholio hahahahah objasnio čovjek :D
Ja sam isao u Gardaland extra stvar moras sve isprobat imas ja mislim i 4d kino
ja sam bio u gardalandu , to nikako nemoj zaobilazit 
U Gardalandu idi na sve moguće, po mogućnosti uzmi odmah na početku onu kartu da možeš na sve ići 2-3 puta preko reda, mislim da ti je max cca 20ak eura. Sve isprobaj, obavezno Blue Tornado i onaj kad te baci dole. I NIPOŠTO NEMOJ IĆI TAMO JESTI jer je hrana u kur*u, skupa, a nikakva.
i da. Uzmi si kartu Gardalanda, da možeš vidjeti gdje ti je šta i da uspiješ sve iskoristiti.

Španjolska, u Lloretu imaš na svakom koraku ku**e, popušit će ti za 20eura bez problema. Imaš također i trave, crnci koji drže onako šake skupljene. Diskoteke su ti skupe, tj malo pivo 5eura, sve ostalo po 10ak. Trgovine ti rade otprilike do 11-12, tako da gledajte da do tad sve kupite šta trebate. Na plaži možete biti, ali ne smijete piti tj praviti sranja. Lloret ti je po noći Sodoma i Gomora, a preko dana normalan grad.
Ispreplašit će vas džeparošima, tj pripazi jaaaako dobro na njih, pogotovo ih imaš u Barceloni na Čarobnim fontanama, tamo trče mali cigići i kradu torbice. Cijene, znam samo za nakit da je prejak.
I da, u Lloretu se obavezno cjenkaj, jer nisi budala davati za nešto 15eura ako će ti dati za 5, to pogotovo možeš za sombrero se cjenkati. Tamo gdje su ti cijene zalijepljene, nemoj tamo, nego idi kod okolnih. I ponesi si na plažu japanke, noge će ti umrijeti pod onim pijeskom.
Noćno kupanje je pre*ebeno, jer je more tad prevruće.

to ti je ukratko.

Post dobio aplauz od KillaOR

Bio sam U gardalandu dva puta, 80 posto vremena na Blue Tornadu, toliko ti adrenalin kola zilama da bole, a poslije voznje mozes i uzet sliku je te onaj ku***v aparat uslika bas u momentu kada se najvise useres, dobar je i free fall, pi**a je isla, ja nisam. :D
I ona horror kuca, kuca strave kako vec je dobra, bodu se plasticnim nozevima itd. Uglavnom, imaju jos neke nove sprave ( tako sam cuo ) tako da provod je zagarantiran. Ne znam za Spanjolsku, mi idemo na maturalac u Prag iduce godine. :)
bio u gardalandu, prejako je samo ne mozes sve obici za jedan dan :(
dea je napisao/la:
U Gardalandu idi na sve moguće, po mogućnosti uzmi odmah na početku onu kartu da možeš na sve ići 2-3 puta preko reda, mislim da ti je max cca 20ak eura. Sve isprobaj, obavezno Blue Tornado i onaj kad te baci dole. I NIPOŠTO NEMOJ IĆI TAMO JESTI jer je hrana u kur*u, skupa, a nikakva.
i da. Uzmi si kartu Gardalanda, da možeš vidjeti gdje ti je šta i da uspiješ sve iskoristiti.

Španjolska, u Lloretu imaš na svakom koraku ku**e, popušit će ti za 20eura bez problema. Imaš također i trave, crnci koji drže onako šake skupljene. Diskoteke su ti skupe, tj malo pivo 5eura, sve ostalo po 10ak. Trgovine ti rade otprilike do 11-12, tako da gledajte da do tad sve kupite šta trebate. Na plaži možete biti, ali ne smijete piti tj praviti sranja. Lloret ti je po noći Sodoma i Gomora, a preko dana normalan grad.
Ispreplašit će vas džeparošima, tj pripazi jaaaako dobro na njih, pogotovo ih imaš u Barceloni na Čarobnim fontanama, tamo trče mali cigići i kradu torbice. Cijene, znam samo za nakit da je prejak.
I da, u Lloretu se obavezno cjenkaj, jer nisi budala davati za nešto 15eura ako će ti dati za 5, to pogotovo možeš za sombrero se cjenkati. Tamo gdje su ti cijene zalijepljene, nemoj tamo, nego idi kod okolnih. I ponesi si na plažu japanke, noge će ti umrijeti pod onim pijeskom.
Noćno kupanje je pre*ebeno, jer je more tad prevruće.

to ti je ukratko.
♥

Inace hoolywood diskoteka navece zurka strasna... Samo kazi onom dj-ju pozdravio te Nenad! HAhahah:D

Ako budete u onom hotelu gdje neki brko radi u restoranu k'o konobar, poselami ga od mene, nije on mene zaboravio. Pokazi mu moju sliku....
MorgaN je napisao/la:
♥

Inace hoolywood diskoteka navece zurka strasna... Samo kazi onom dj-ju pozdravio te Nenad! HAhahah:D

Ako budete u onom hotelu gdje neki brko radi u restoranu k'o konobar, poselami ga od mene, nije on mene zaboravio. Pokazi mu moju sliku....
♥

Mi Hrvati smo bili u Colossos ili kako već se zove, uf, jesam se naplesala tamo 
I hvala Bogu, pa ima samo jedan hotel tamo >.<

btw. Ako idete na noć flamenca, bolje otiđite na utakmicu Barcelone, nas je moja razrednica sje*ala.. Tu večer je Barcelona pobijedila Villareal 5:0. I dan danas sam ljuta na nju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.