Eh molim za pomoc,prije 2-3 dana kada je sijevalo nesto mi se ujebalo sa kompom i ne mogu da se konektujem. Imam ruter i prespojen je tako da imam wireless u kuci medjutim sad ne fercera. Na modemu sve lampice su upaljene normalno ali ne mogu da se konektujem,vidim i da mrezna ne svijetli vise pa ne znam da li je ona crkla. Kad ubacim samo kabl u mreznu a drugi dio u modem kao sto je prije bilo onda svijetli ali se opet ne mogu konektovati.
Kad modem prikljucim preko usb-a onda se mogu konektovati na net tako da sad ne znam do cega je,vidim da su lampice na ruteru ok,kad promjenim nazad onaj dio koji dio u ruter u neki drugi port onda mi mrezna samo blinka i opet ne mogu da se konektujem.
Eh sad zna li neko sta je od ovo dvoje ili mozda nesto trece daa znam sta da mijenjam,ima li neki nacin da se testira?
Kad modem prikljucim preko usb-a onda se mogu konektovati na net tako da sad ne znam do cega je,vidim da su lampice na ruteru ok,kad promjenim nazad onaj dio koji dio u ruter u neki drugi port onda mi mrezna samo blinka i opet ne mogu da se konektujem.
Eh sad zna li neko sta je od ovo dvoje ili mozda nesto trece daa znam sta da mijenjam,ima li neki nacin da se testira?
, bye