Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba točak

2.073 pregleda · 66 odgovora · otvorena 04.08.2012. u 23:51

Evo moj drug emir njanja delić i ja smo kontali nešto i došli do toga da je vrijeme za novi gba točak. Dosada je bilo nekoliko i svaki put je bila dobra zajebancija. Nije previše zahtjevno, a bajk uvijek možete rentati u ciklo centru.
Datum smo mislili srijeda 8.8.2012. Budući da je većina vas na raspustu, ovi što su na faksu su na odmoru isto. Jedini problem je ako neko posti. Ali opet ne poste svi, tako da mislim da će biti odaziv koliki toliki.

U ovoj temi bih volio da napišete ko će ići i koja tura da bude. Ja sam za Trebević, lagano do gore i onda roštilj baciti. Može neko i loptu ponijeti, da vas bacim po ćevape kakve. 

Eto samo pišite ko dolazi i prijedloge.

Drawn i njanja kao organizatori.  Nera vođa puta. 

Evo primjer teme od jednog od točkova. 
http://gamers.ba/forum/10/137721/g-ba-druzenje-tocak-/

Edit: na vilsu kod česme one okupljanje. 

Mislim da bi bilo dobro oko 9 da se nađemo, dok sunce nije upeklo i da lagano pičimo gore. Nalazimo se na vilsu kod česme one, kod mosta. 

Sad za sad idu:
Drawn il ti ga ja
njanja
jacky
KillaOR vjerovatno 
FZL i 2 jarana
elektrostajl il ti ga ibrica 
PeniK
Headmyster
dsc
nera_f (vođa puta, kao najiskusniji  )
bok1
EXS
kuniva
DrawN je napisao/la:
Trebević je destinacija. Ko bude htio ono opet do kraja,nek ide. Ostali dole na onoj ravnici.

Mislim da je u 9 dobro da krenemo, opet okupljanje na vilsu kod česme ili može kod treće gimnazije dole. 
Nek' oprosti administracija na spamu... Onda nek bude 9 h, cesma kod Vilsa.

Pored svega sto se nosi pod obavezno treba staviti : rezervnu gumu, pored obicne flasice 0,5 l vode jos najmanje 1 l. Malo hrane (dovoljno je jedan sendvic), kacigu ko ima (ko nema nek' posudi), ukoliko su tockovi na zavrtanje (citaj saraf) kljuc da se moze skinuti tocak, neke 2 majcice da se moze presvuci (da se ne bi u mokrom spustali) i sve ostalo je po volji...

PS : Pumpu kao i sav potreban alat k'o i obicno ja cu prtljati...

Napomeni da ko ne planira da se pridrzava dogovorenog nek' ne ide, da se ne bi ponovio Jacky sa otkinutim koljenom... To je to sto se tice moje pomoci, vidimo se dole :*
@nera_f

Citirao sam te :D:D:D:D:D

Btw ponesi i meni te kacige , qrce palce .. ja nemam nista sem volje da se preznojim ^^

Btw 2 : nem0j kasnit na iftar trasu 

btw 3 : Zakasnit cu ja malo , posto ode da uzmem kartu sutra za Podgoricu 

btw 4 : Valjda ce ovo sve ispast dobro.

btw 5 :

Mogul ja dobit aplauz treba mi da qpim nesto u kupoprodaji :$

Post dobio aplauz od KillaOR

Idemo i EXS i ja. 

Kopiraj sa onih prijašnjih točkova, ako ti nije mrsko. 

Post dobio aplauz od KillaOR

nera_f je napisao/la:
Nek' oprosti administracija na spamu... Onda nek bude 9 h, cesma kod Vilsa.

Pored svega sto se nosi pod obavezno treba staviti : rezervnu gumu, pored obicne flasice 0,5 l vode jos najmanje 1 l. Malo hrane (dovoljno je jedan sendvic), kacigu ko ima (ko nema nek' posudi), ukoliko su tockovi na zavrtanje (citaj saraf) kljuc da se moze skinuti tocak, neke 2 majcice da se moze presvuci (da se ne bi u mokrom spustali) i sve ostalo je po volji...

PS : Pumpu kao i sav potreban alat k'o i obicno ja cu prtljati...

Napomeni da ko ne planira da se pridrzava dogovorenog nek' ne ide, da se ne bi ponovio Jacky sa otkinutim koljenom... To je to sto se tice moje pomoci, vidimo se dole :*
https://www.youtube.com/watch?v=cuBM_YdHy-A&feature=player_embedded#!

:D:D
DrawN je napisao/la:
Eh da i to sam zaboravio. Znači zovite komšije,rođake,sestru,brata,starog,staru,nanu,dedu. Ama koga kod hoćete. 
Da te citiram da vidis ..

Ne znam je li pametno po +43 ici .. sjecas se prosle godine sta se desilo .. al' mi se ide jer ce nera icii

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.