Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba točak

2.073 pregleda · 66 odgovora · otvorena 04.08.2012. u 23:51

Evo moj drug emir njanja delić i ja smo kontali nešto i došli do toga da je vrijeme za novi gba točak. Dosada je bilo nekoliko i svaki put je bila dobra zajebancija. Nije previše zahtjevno, a bajk uvijek možete rentati u ciklo centru.
Datum smo mislili srijeda 8.8.2012. Budući da je većina vas na raspustu, ovi što su na faksu su na odmoru isto. Jedini problem je ako neko posti. Ali opet ne poste svi, tako da mislim da će biti odaziv koliki toliki.

U ovoj temi bih volio da napišete ko će ići i koja tura da bude. Ja sam za Trebević, lagano do gore i onda roštilj baciti. Može neko i loptu ponijeti, da vas bacim po ćevape kakve. 

Eto samo pišite ko dolazi i prijedloge.

Drawn i njanja kao organizatori.  Nera vođa puta. 

Evo primjer teme od jednog od točkova. 
http://gamers.ba/forum/10/137721/g-ba-druzenje-tocak-/

Edit: na vilsu kod česme one okupljanje. 

Mislim da bi bilo dobro oko 9 da se nađemo, dok sunce nije upeklo i da lagano pičimo gore. Nalazimo se na vilsu kod česme one, kod mosta. 

Sad za sad idu:
Drawn il ti ga ja
njanja
jacky
KillaOR vjerovatno 
FZL i 2 jarana
elektrostajl il ti ga ibrica 
PeniK
Headmyster
dsc
nera_f (vođa puta, kao najiskusniji  )
bok1
EXS
kuniva
Mene 1000000 % računaj, i pik ja nosim roštilj! Ne mora biti samo raja sa gamersa, zovite koga god hoćete. 
njanja je napisao/la:
Mene 1000000 % računaj, i pik ja nosim roštilj! Ne mora biti samo raja sa gamersa, zovite koga god hoćete. 
Eh da i to sam zaboravio. Znači zovite komšije,rođake,sestru,brata,starog,staru,nanu,dedu. Ama koga kod hoćete. 

Post dobio aplauz od KillaOR

Računajte na mene, nedo vam Allah da odete na Skakavac, osaho sam tamo, nikad više 

Gledat cu i ja da dodjem, ne mogu sada potvrditi 100%, ali eto vjerovatno dolazim..

Što se tiče napomena, svako od vas nek ponese po 1 rezervnu gumu, koju možete kupiti za 5 ili 6 KM.. Kacigu također ko ima, veće količine vode jer će biti vruće..

Znači nemojte spama po ovoj temi, već želim postove tipa dolazim 
mFd je napisao/la:
kolko je rentanje ?
15, do 20 KM, nije više..
Meni ako ima neko bajk pozajmit idem 
Vise raje bih bilo poslije 20. sigurno, jos znaci imalo bih 10 dana do raspusta, komotno bih se moglo otici. Ovako dosta raje posti, tako da samo ce ovi sa proslih tockova biti. Sretno, nemoj da ko noge, ruke lomi ili sta vec.
Dolazim 100% i još dva jarana 

dolazim, trebevic

Doso bi ja  Al DrawN nedas ti meni.
Sretno decki...

Rado bih dosao, ali ramazan je tako da stvarno ne mogu...

Ako nekad bude posle ramazana, dodjem sigurno...

Pamet u glavu... Njanja ako vec planiras padati, nemoj previse 
nera_f je napisao/la:
Sretno decki...

Rado bih dosao, ali ramazan je tako da stvarno ne mogu...

Ako nekad bude posle ramazana, dodjem sigurno...

Pamet u glavu... Njanja ako vec planiras padati, nemoj previse 
i nek neko ponese prvu pomoć, trebat će mi ! 
jacky je napisao/la:
Računajte na mene, nedo vam Allah da odete na Skakavac, osaho sam tamo, nikad više 
Neću vala više na skakavac, prošli put sam glavu razbio . 

Ponesite ljudi kacigu obavezno, vode dosta. Pumpicu malu ko ima i gumu.

@ostali

Rado bih ja poslije 20., ali ja idem 22. u Njemačku a i Emir ne može isto. Žao mi je ovih što neće moći, ali biće opet aBd
btw, ima li neko da posudi ili da ponese alat za mjenjanje guma, ili što je nera imao neki set, za lanac, gumu, etc..
Dolazim 100% kao uvijek   

njanja je napisao/la:
btw, ima li neko da posudi ili da ponese alat za mjenjanje guma, ili što je nera imao neki set, za lanac, gumu, etc..
Imam ja, ponijet cu 

Ali svako sebi treba ponijeti po 1 unutrašnju za nedaj Bože  Ipak je ramazan, a mi ne postimo 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.