Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

widescreen/normal

135 pregleda · 4 odgovora · otvorena 26.07.2012. u 22:44

Pozdrav :)

Treba mi pomoć, imam 17" monitor, ali na laptopu.
I sada kada igram npr CS, bude mi previše široko, a namješteno je na normal u CS-u.

Kako mogu da napravim da smanjim to, da mi budu one crne linije sa strane ? u obliku kocke da mi bude :D

Ako se ko sjeća, kada je bio ADEPTO, to su pravili, ali se ne sjećam kako :/

Grafička:
Widnows 7
Namjestis ratio 4:3 (uglavnom ove rezolucije od 640x480 do 1024x768 imaju opciju da se to moze namjestiti)

Evo kako (samo prati dole) :
Prvo skines i instaliras ATI Catalyst Control Center.
Click to download

Kad si to instalirao , prati ove upute :

Start > Control Panel > ATI Catalyst Control Center > "Video" (kod general setting ili ispod nez gdje se tacno nalazi ali znam da je sa lijeve strane) > (nakon sto si klik na "Video" selektuj) Theater Mode > Kad si klik na Theater Mode klikni na Aspect Ratio i selektuj 4:3 ratio > KLIK "OK" DA "SAVE"

Nadam se da sam ti pomogao
ZLAXON je napisao/la:
Namjestis ratio 4:3 (uglavnom ove rezolucije od 640x480 do 1024x768 imaju opciju da se to moze namjestiti) ;)

Evo kako (samo prati dole) :
Prvo skines i instaliras ATI Catalyst Control Center.
Click to download

Kad si to instalirao , prati ove upute :

Start > Control Panel > ATI Catalyst Control Center > "Video" (kod general setting ili ispod nez gdje se tacno nalazi ali znam da je sa lijeve strane) > (nakon sto si klik na "Video" selektuj) Theater Mode > Kad si klik na Theater Mode klikni na Aspect Ratio i selektuj 4:3 ratio > KLIK "OK" DA "SAVE"

Nadam se da sam ti pomogao :D
Windows 7 mi je, ali ajde pokušat ću naći tako nešto :D
d3v1l je napisao/la:
Windows 7 mi je, ali ajde pokušat ću naći tako nešto
Pa mislim da ne bi trebalo da bude neka velika razlika jer ides u Control Panel i tamo nadjes tab taj ATI Center i kad udjes tu nadjes "Video" pa selektujes "Theater Mode" i nadjes Aspect ratio i postavis da je 4:3

Mislim da je i control panel kod xp i kod w7 isto , mozda MALO drugacije ali isti je princip , probaj ne kosta te nista
ZLAXON je napisao/la:
Pa mislim da ne bi trebalo da bude neka velika razlika jer ides u Control Panel i tamo nadjes tab taj ATI Center i kad udjes tu nadjes "Video" pa selektujes "Theater Mode" i nadjes Aspect ratio i postavis da je 4:3 :D

Mislim da je i control panel kod xp i kod w7 isto , mozda MALO drugacije ali isti je princip , probaj ne kosta te nista ;)
Našao sam sve sad, hvala ti :D

LOCK :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.