Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 30 bodova

Test Drive Unlimited 2 Problem

237 pregleda · 18 odgovora · otvorena 01.08.2012. u 01:02

Pozdrav!

Sjinuo sam Test Drive Unlimited 6 GB i prošla je instalacija kad ja da pokrenem igru javlja mi da skida hoš neki 1GB al hajd i to sam lustio i sada napokon da krenem da igram kada ono jos neki serial treba da postavim.I ja mislio da treba onaj serial sto sam cec stavljao kada ono neće.Krekovao sam ga.Kažu neki da ima nešto na win7 da treba iskljuciti eh ja ne znam sta je..

Evo ovdje svaki put nesto skida:

Temu odobrio KilaOR
Nisi trebao pustit da ti se skida taj jos 1 GB (update). Sad ponovo instaliraj igru, krekuj fino i nemoj update-at.
dzelo je napisao/la:
Nisi trebao pustit da ti se skida taj jos 1 GB (update). Sad ponovo instaliraj igru, krekuj fino i nemoj update-at.
al me ne pita da li da updateuje ili ne
Dariom76 je napisao/la:
Ma ja tako zna bit, samo kad pocne da se update-a samo prekines, ili kad pokreces igru diskonektujes se. I koja je to verzija sto si skino ?
Rjesenje sam ti poslao na PM, da ne bi bio warez slucajno.

Kome jos treba neka se obrati pokretacu teme.
dzelo je napisao/la:
Ma ja tako zna bit, samo kad pocne da se update-a samo prekines, ili kad pokreces igru diskonektujes se. I koja je to verzija sto si skino ?
Kada prekinem update samo zatvori igru i kada opet pokrenem opet počne update
Dariom76 je napisao/la:
odes control panel - Network and Internet - Netword and Sharing centar - i sa lijeve strane ti pise Change advanced seting i odes na ikonicu desni klik i disable
Iskljuci internet i probaj onda.

Evo i ovo ako moze:

UAR3 - DUM8 - 4ND - GAY1

A52C-EKNZ-L539-DU7T
uđeš u fajl gdje si install igru, tj c/atari/tdu2 i nadješ game file, ovo je neki update. ja sam tako uradio i moglo je. gl

#naravno prije toga disable firewall
Ma diskonektuj se prije nego sto pokrenes igru. I ako ti nije SKIDROW skini taj crack.
Ili da se ne morate diskonektovat sa interneta jednostavno je block u firewall na ovaj nacin:

Windows 7.

1. Press the Start button and type "fire" in the search box. Click on "Windows Firewall and Advanced Settings".

2. Click on Outbound rules (on the upper left of the screen).

3. Click "New Rule" (on the upper right of the screen).

4. Select "Custom" and click NEXT.

5. Select "This program path" and then select uplauncher from where you have Test Drive installed and click NEXT.

6. Click NEXT twice again and you should be on the "What action should be taken when a connection matchs .... ", select "BLOCK THE CONNECTION". Click NEXT.

7. When it asks "Where should this rule apply?" make sure all boxes are ticked and click NEXT.

8. Name it how you like and click FINISH.

9. Now run uplauncher (from desktop or start menu) and it'll come unable to connect. Click CANCEL and then PLAY, finally select YES to play offline.
Ovako da stopiras update moras disable taj exe file u firewall.
Ides control panel> system and security>windows firewall>advanced settings.
Onda ides "Outbound Rules" i tamo sa desne strane upres "New Rule..."
Onda ides program i next pa browse-as exe od test drive unlimited te onda next i onda block the connection strikiraj sve i next i samo napises bilo koje ime. I to je to
EDIT:
Eto taj gore je prije mene bolje napisao i tocnije.
Delete post
eLfen0men0 je napisao/la:
Ili da se ne morate diskonektovat sa interneta jednostavno je block u firewall na ovaj nacin:

Windows 7.

1. Press the Start button and type "fire" in the search box. Click on "Windows Firewall and Advanced Settings".

2. Click on Outbound rules (on the upper left of the screen).

3. Click "New Rule" (on the upper right of the screen).

4. Select "Custom" and click NEXT.

5. Select "This program path" and then select uplauncher from where you have Test Drive installed and click NEXT.

6. Click NEXT twice again and you should be on the "What action should be taken when a connection matchs .... ", select "BLOCK THE CONNECTION". Click NEXT.

7. When it asks "Where should this rule apply?" make sure all boxes are ticked and click NEXT.

8. Name it how you like and click FINISH.

9. Now run uplauncher (from desktop or start menu) and it'll come unable to connect. Click CANCEL and then PLAY, finally select YES to play offline.
o5 mi trazi neki kod :/
haxon je napisao/la:
tdu mozes igrati samo bez neta
sv_gramatika 1 ae kmn ! e tako qme ispravi j**o te ja debela ;)
Dariom76 je napisao/la:
o5 mi trazi neki kod :/
Trazi kod jer si uradio updejt pa to uradio.
Znaci kad installiras tek igru ne smijes updejt uradit, ako updejt uradis neces moci igrat. Moras reinstallirat igru te blokirati exe na firewall(ili izgasiti net) i onda je pokrenut.
Instaliraj jope i istekaj ovaj kabal od neta, pokreni igru i to je oto
Samo kad krenes igrati iskljuci internet i to je to
Instaliras igru, kada krene updejtat prekines upload. Iskljucis internet i pokrenes igru. Naravno i probaj je krekovati.

Nisam je licno instaliravao, ali predpostavljam da je to to, jer je tako u vecini igara.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.