Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Naredbe racunaru?

265 pregleda · 13 odgovora · otvorena 23.07.2012. u 21:33

eh ovako cuo sam da ima nekoliko programa koi omogucavaju pricanje sa kompjuter pa tako da mu nareduju sta da otvara, pa me zanjima kakvih ima.
imal na hrvatskom ?
ti bi da pričaš 

a bil ti da tepaš mojim kokoškama ? 

Post dobio šamar od KRYSTAL

mFd je napisao/la:
ti bi da pričaš :D

a bil ti da tepaš mojim kokoškama ? :D
Majmune jedan balavi... brisi sa foruma!!!

Post dobio šamar od LoKi

Ne treba ti za to nikakv program, mozes koristit Speech Recognition - vidit ces ima da se podesi i Control Panlu. nez imal u XP, ja koristim Win7.

Znaci govoris npr raucunaru: Double Click Notepad, Close Internet Explorer . . .

Post dobio aplauz od LoKi

Panika00 je napisao/la:
Majmune jedan balavi... brisi sa foruma!!!
Ja jesam majmun al nisam balav  Šta ću obrisat sa foruma ?
znam to, al mi je win xp. zanjima me imal jedan za ovaj windows :S
Kako da ušutkam ovu kokošku cijelo vrijeme prica sad si izasao iz ovoga, sad iz ovoga ko me natera da ju uopce i palim...

mFd je napisao/la:
ti bi da pričaš 

a bil ti da tepaš mojim kokoškama ? 
nemoj ga dirati, njega "zanjima".

hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahaha 

"pricanje sa kompjuter"  Da nisi sandzaklija 

Sta vam je rete jedne , sta spamate , ne znate kako izgleda kokoska a nesto pricate !!

ontopic : nevjerujem da to postoji kralju moj , al za windows 7 kao sto je ovaj dole napisao 

Koliko imas RAM-a ?

btw ; sada cu ja nesto potraziti
fragout je napisao/la:
Sta vam je rete jedne , sta spamate , ne znate kako izgleda kokoska a nesto pricate !!

ontopic : nevjerujem da to postoji kralju moj , al za windows 7 kao sto je ovaj dole napisao 

Koliko imas RAM-a ?

btw ; sada cu ja nesto potraziti
Ma ima , ne znam kako se zove na windows 98 sam to imo donjeo mi momak jedan ali na njemackom kaze da otvori nesto on otvori i slicno ima mora biti na netu ali nezz kak se zove.
*Tut Kako razgovarati s racunarom*

Pa mogucnosti razgovaranja sa racunarom su vise nego moguce , naime sve sto trebas uraditi jeste da upalis mikrofon i ponavljas racunaru rijeci koje zelis da nauci (Slicno kao papagaju) Nakon nekih 1k puta racunar se nadje u takvoj situaciji da ne moze odoliti a da ti ne odgovori , pa tako nakon vise od jedne godine treniranja bas kao sa djetetom ostvarice se mogucnost razgovaranja sa vasim racunarom . E sad nemojte se previse udomaciti pa svasta traziti od racunara jer ce mu postati mrsko i ulijenice se.

Paznja : U jednom danu ucite racunar samo jednu rijec da ne bi doslo do pregrijavanja i mijesanja drugih rijeci .

O nezeljenim nuspojavama ili dejstvima na lijek posavjetujte se sa prvim komsijom koji zna oboriti sistem.

P.S Nemojte biti glupi da ucite racunar engleskim rijecima ako vam je racunar HRVAT (HR jezik) .

Nadam se da sam pomogao !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.