Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GBA PUB [ Situacija ]

1.509 pregleda · 75 odgovora · otvorena 22.07.2012. u 15:31

Eh posto sam cekao ovaj trenutak , red bi bilo da ga podjelim s svima vama.

Naime radi se od Našem Pub serveru , uspijeli smo ga napunit ali bez vas :]

Mislim da je sramotno ovo sto svakim danom gledamo al jbg sta je tu je.

Takodjer , odvojio sam malo vise vremena da prelistam sve sto se desavalo u ovome periodu .. od raznoraznih promjena , truda , svega ostalog i dosli smo tu gdje jesmo.

O cemu se radi ?

Pa radi se o tome da dok smo davali raznorazne akcije , servere , steamove , sve ostalo .. server je zjapio .. bio prazan ..bukvalno smo ljude molili da igraju na serveru al opet nisu htijeli.

Davali smo razne akcije tipa , reklamiranja , SS'ova , svega .. al opet djaba.

Eh sada situacija se promjenila malo vise u našu korist , uspijeli smo oživjeti server bez akcija , bez svega.

Takodjer svi ti igraci koji su ucestvovali u Akcijama , nikako ne ulaze na server, sto bi automatski znacilo da su igrali zbog pisljivih 10 bodova , zbog aplauza .. sto je vise nego jadno.

Ovom temom hocu samo da kazem da su :

Sve akcije ugasene [ SS , reklama , sve+sve ]

Da su svi ljudi dobrodosli , takodjer i sami biraju svoju sudbinu , svojim ucescem biraju svoj status na nasem serveru

Zelio bih se zahvaliti Administraciji bez koje ovo nebi uspijeli [ Djelimicno smo ispunili planove ... Hvala vam :

http://gamers.ba/forum/155/170360/gamers-ba-public-admin-list/

Da svakim danom pomjeramo svoj ranking na serveru :

Takodjer da se posebno zahvalim ljudima bez kojih ovo nebi moglo a to su :

http://www.gamers.ba/profil/holyshit/

http://www.gamers.ba/profil/DZAVID

http://www.gamers.ba/profil/Loki - On dejstvuje iz sjenke ;]

http://www.gamers.ba/profil/skile - On je uvijek bio na našoj strani i bez njega takodjer nebi bilo realizacije.

Eto da napomenem:

Ako mislite da bi ste nesto mogli promjeniti ili pripomoci u razvoju nase GBA zajednice .. konkurs je otvoren non stop , tako da se mozete prijaviti na sledecoj temi :

http://gamers.ba/forum/155/170857/gamers-ba-pub-konkurs-za-administraciju/

+

Da su nam potrebni nocni admini.. koji ce imati malo vece privilegije od ostalih

Samim tim sto je server gotovo 24 sata full , primorani smo se baciti u potraznju za takvim adminima.

Ispred Gamers.ba Administracije b0k1.
Sve je odlično na serveru. Mislim da mi admini svoj posao odrađujemo korektno  Najbitnije je da server napreduje.

Post dobio aplauz od b0k1

Svaka vam čast,nastavite ovako.Samo naprijed 
Na server uđem kad mogu 

Samo naprijed 

Kad je brutal otiso mislio sam da ce propast server skroz. Al boki me je prijatno iznenadio, svaka cast momku, bez njeg ovo nista ne bi funkcionisalo 

Uletim na g.ba rijetko, ali eto, ima nekih stvari koje me bas pozitivno iznenade! Fino decki, svaka vam cast, svakom pojedinacno!

Nadam se da cete uspjeti odrzati server sto duze vremena! Puno srece u daljem radu!

Aj sad svi napisite da je server odlican radi aplauza???

Svaka cast, znam kako je uraditi nesto za sto treba mnogo truda i muke....

no aplauz

Bravo, svaka cast administratorima, našim vođama xd :D

A to jest zalosno, sto dosta, nazovimo ih igraca, igra upravo radi aplauza i je****h 10 bodova.Ulaze na server samo kad imaju akcije za bobe.Nikog ne treba moljakat da udje na server, onaj kome se igra on ce sam uci.

Dobra stvar je sto ste ukinuli akcije +1

Sve u svemu, bravo administracijo, cestitke za trud i rad, bravo mi, nadam se da ce taj rank biti i bolji ;)
GO GO GO!

boki dobro si rekao ne trebas nikog moliti oni udju radi 10 pisljivih bodova. Kao da im nesto znaci , al eto GL dalje sa serverom.

Znaci server je strašan meni ping ne prelazi 25 i ja bih se prijavio na ovaj konkurs ali jbg vec sam admin na GATHER-u.

Sve je ovo super i ok.. al dan prije nego sto je brutal devar napravio izgubio sam status i ne znam razlog. Od tad i ne igram bas na serveru

Prejako.. Svaka čast, još kad bi ovi što su na 4. na ircu igrali na serveru bilo bi dobro 

Napunili ste ga bez icije pomoci ? Pa svaka vam cast, ne znam samo ko igra na tom serveru ako ne ljudi, a sumnjam da ih je gba pub prosvjetlio pa da zato igraju na njemu. Svaka vam cast na trudu i sve to ali nemojte previse suplje prosipati kako ste ga vi samo napunili bez icije pomoci. Clanovi ovog portala su dobrim djelom supci koji ce se prodati radi tih pisljivih 10 bodova (aplauza) i koji ce pljuvati vas i vas server cim im date taj aplauz ali kako je tako je, opet niste sami tek tako mogli napuniti server i budite zahvalni ljudima koji igraju na njemu. Pozdrav

Burek_King je napisao/la:
Uletim na g.ba rijetko, ali eto, ima nekih stvari koje me bas pozitivno iznenade! Fino decki, svaka vam cast, svakom pojedinacno!

Nadam se da cete uspjeti odrzati server sto duze vremena! Puno srece u daljem radu!
OOOO MYYYYY GOOOOOOD! LOOK WHO IS BACK  

@Mission

Udji na server i sve ce ti biti jasno. KGB playeri, pr0 kileri, fudbaleri i mozda 4 igraca sa portala.

On topic: Bilo je svega... I dalje postoje hejteri koji kenjaju i pokusavaju nas sasjeći, al ne ide bitches!!!

Sto se tice plugina, svaki ima svoju ulogu. Nije nama cilj da useremo server da počne forcat.

Poručio bi holyu da ga malo emotivno (:D)
Tebi boksone hvala na lijepim riječima.
Večeras nova sezona Southa parka, hell yeah 

edit: Vlex gledaj grafik ALO!!!!

Mission je napisao/la:
Napunili ste ga bez icije pomoci ? Pa svaka vam cast, ne znam samo ko igra na tom serveru ako ne ljudi, a sumnjam da ih je gba pub prosvjetlio pa da zato igraju na njemu. Svaka vam cast na trudu i sve to ali nemojte previse suplje prosipati kako ste ga vi samo napunili bez icije pomoci. Clanovi ovog portala su dobrim djelom supci koji ce se prodati radi tih pisljivih 10 bodova (aplauza) i koji ce pljuvati vas i vas server cim im date taj aplauz ali kako je tako je, opet niste sami tek tako mogli napuniti server i budite zahvalni ljudima koji igraju na njemu. Pozdrav
Napunio ga uz pomoc ljudi kojih sam naveo.

Ne znam koja je tvoja uloga u silnim odgovorima ?

Hejter ili sta ?

SAMI SMO NAPUNILI SERVER [ Citaj da nepisem u CapsLocku ]

Svojim zaslugama , zalaganjem , ne Zahavaljujuci tebi i hejterima popute tebe.

Silnim redirekcijama " Koje si ti i takvi poput tebe obezbijedili " ?

Koliko vidis ljudi s portala na ovome grafikonu ?

http://pokit.org/get/?996f14724b92b4045a56901471b197ac.jpg

Ubuduce nemoj da seres kada tebi ne seru.

Kthxbye.

Sve dok je takvih poput tebe , ja odustati necu.
Moj prijedlog vezano za server je:

1. Ispravite BUG sa radarom, jer nema smisla igrati kao terror
2. Ako ne ispravite 1. tacku, onda definitivno ukinuti onaj plug in koji slaya nakon isteka round time-a.. Situacija, neki levat dobije c4, ja ne mogu plantat, on ne zna, i slaya nas obojicu
3. Produziti round time na 1:45, jer je 1:30 fkt prekratko

Na serveru sam pocesto, brao sto ste ga uspjeli dici 

KAMANNN HEJTERI UDARITE SAD I PO NAMA, ZNATE DA ZNAMO STA RADIMO PA VAM JE SAD KRVIOOOOO!

MA bravo.
Server je strava udjem kad god mogu jer se igraju i druge mape ne samo dd2 i inf.. Admini su OK na banaju bez razloga..
Udjem ne samo zbog akcija nego i 4fun cisto da se malo zabavim eto :D
Učestvovao sam u akciji reklamiranja servera , ali ne mogu trenutno igrati ni jedne igrice , grafička me zeza. Kad popravim budem ušao.
GL
Da igram CS stalno bi bio na srv,a i vako nekad udjem.
Zelim vam sve najbolje sa srv 
KillaOR je napisao/la:
Moj prijedlog vezano za server je:

1. Ispravite BUG sa radarom, jer nema smisla igrati kao terror
2. Ako ne ispravite 1. tacku, onda definitivno ukinuti onaj plug in koji slaya nakon isteka round time-a.. Situacija, neki levat dobije c4, ja ne mogu plantat, on ne zna, i slaya nas obojicu
3. Produziti round time na 1:45, jer je 1:30 fkt prekratko

Na serveru sam pocesto, brao sto ste ga uspjeli dici 
Prve dvije tačke: Problem je u broju slotova. Kada server ima 32 slota i svih 32 igrača igra (16 na 16) server počinje bagovat. Nema c4 na radaru, kad specujes uvijek ti neko zabode i sl. To je greška u HL enginu i do dan danas nisu pronasli lijek.
Jedina mogućnost je smanjenje broja slotova na 31, al dok vlex nije tu ruke su nam vezane.

Treća tačka:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.