Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gather vs Pub [Admins] - Dogovor

521 pregled · 20 odgovora · otvorena 01.07.2012. u 14:41

Evo, prilike da se jave Public admini i moji ljudi (gather admini ) da vidimo kad bi mogli ovaj meč organizovati. Naime, javit će se svi admini, ali b0k1 i ja birat ćemo ekipe. Izabrani ćete biti po zaslugama tj. kako je ko odrađivao svoj posao. Ko ne dođe na taj meč, a mi smo ga izabrali uz "nepouzdan" razlog skida mu se status, radilo se o pub ili gather adminu.

Hvala.
Javljam se, također.. Bilo kada, samo da se igra
Itekako sam zainteresovan za igru pub powah
@simba samo jedno pitaje. Ko je sve gather admin imaju samo 3 medalje
Mogu li preko veze dobiti admina cisto da ubijem na match-u pa onda skinite ;P
Bilo koji dan nek se org. sto se mene tice.
holyshit je napisao/la:
@simba samo jedno pitaje. Ko je sve gather admin imaju samo 3 medalje
Imaš admin listu tj. temu GAMERS.ba Mix admins. Medalju imamo samo Vlado, Coop i ja.

Btw kad bi vi da se igra mislim na vrijeme u toku dana? =D
I sto se mene tice bilo koji dan se moze organizovat cw, al malo ranije vako 4 - 5h jer je navece nepouzdano igrat, zadje sunce naravno da ce vecina napolje izac prohodat... Tako da vi odredite dan i vrijeme nek se tema digne i nek se ADD ko je 100% siguran da ce moc ucestvovat, jer je kazna vec predstvljena..
Btw: Kako ce se znat ko je izabran za cw??
VektOr je napisao/la:
I sto se mene tice bilo koji dan se moze organizovat cw, al malo ranije vako 4 - 5h jer je navece nepouzdano igrat, zadje sunce naravno da ce vecina napolje izac prohodat... Tako da vi odredite dan i vrijeme nek se tema digne i nek se ADD ko je 100% siguran da ce moc ucestvovat, jer je kazna vec predstvljena..
Btw: Kako ce se znat ko je izabran za cw??
b0k1 će saopštit puberima a ja gatheristima.

Igrat će se navečer oko 23:00, nekako vrijeme kad se svi vrate sa polja iz grada i sl.
simba je napisao/la:
b0k1 će saopštit puberima a ja gatheristima. :P

Igrat će se navečer oko 23:00, nekako vrijeme kad se svi vrate sa polja iz grada i sl. ;D
Aha.. A nemoj 23:00 to je policiski sat xD haha. Aj zaokruzi te na 00:00 jer ja do tad nekad dodjem kuci, a i ako se nadje jos neko ko voli lutat ko ja xD
Nije problem samo da ispoštuje konekcija
Posto nas sa PUB-a ima mashanla mogli bi i 2 meca heheheh
Ima da objasnimo neke stvari gatherasima

Post dobio aplauz od simba

ako moža naveče da se igra jer po danu je haos!
sh0ck je napisao/la:
Ima da objasnimo neke stvari gatherasima
Aplauz za nadu.
NIKOLAAAa je napisao/la:
ako moža naveče da se igra jer po danu je haos!
SIMBA je napisao/la:
"b0k1 će saopštit puberima a ja gatheristima.

Igrat će se navečer oko 23:00, nekako vrijeme kad se svi vrate sa polja iz grada i sl. "

Ja sam ZA da se to odigra. Već ranije smo mi(gather admini) pričali o ovome da vam predložimo Samo probajte naći neki termin(vrijeme,dan) kada će svima odgovarati.
Nedelja svima odgovara

Posto nas " vecina radi "

Etc , pozdravic :|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.