Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Avast

334 pregleda · 16 odgovora · otvorena 28.02.2007. u 11:10

Cao svima
Htjeo sam da vidim sta community misli o Avast antivirusu, pa svi koji koriste avast neka naprave post i nek kazu kakav je u usporedbi sa drugim antivirusima itd.
Rješenje
Avast je po meni ok antivirus ali dugo mu treba da skenira mada sve cisti ali NOD32 mi je najbolji i njega koristim, a i Kaspersky nije losh.
               RuLf0rg je napisao/la:
Avast je po meni ok antivirus ali dugo mu treba da skenira mada sve cisti ali NOD32 mi je najbolji i njega koristim, a i Kaspersky nije losh.

Takodjer imam isto misljenje ja koristim NOD32 i jako sam zadovoljan
Taj antivirus nekoristim jer nisam imo potrebu zadovoljan sam sa NOD 32 ali mislim da nije bolji od NOD-a u svakom slucaju
Imam i NOD32 i Avast
Avast - Dugo pretrazuje al zato i puno nadje nepravilnosti i moze ih sve pobrisat
NOD32 - Prije zavrsi alo nemoze bas sve sto nadje da pobrise

Meni je bilji Avast! pa ti kako hoces...
Ma ja koristim Avast ima godina ili vise, samo sam htjeo da vidim jeli bas puno zaostao iza ovih Antivirusa sto svi govore da su najbolji
Imam i NOD32 i Avast
Avast - Dugo pretrazuje al zato i puno nadje nepravilnosti i moze ih sve pobrisat

la.F! je napisao/la:
Imam i NOD32 i Avast

pa zato imam ja i druge programe AD aware SE professional
RuLf0rg je napisao/la:
pa zato imam ja i druge programe AD aware SE professional

heh
Imam i ja AD aware i Spybot- Search & destroy

po meni je NOD 32 jako dobar za avast ti nemogu nis reci jer ga ja ne koristim
NOD32 + Zone Alarm PRO ..
btw. hara mogao si otvoriti diskusiju al' et vidim da je to samo da toniju koji bod das
norton sys works - zone alarm - adaware se - spybot s&d - JV16 power tools.
zar ima jos onih koji koriste northon
ja koristim bitdefender pro i on mi je prejak a probao sam i avast on mi je usporio sistem totalno jer se dize prije windowsa
RuLf0rg je napisao/la:

i ja mislim takode
No-Name je napisao/la:
NOD32 + Zone Alarm PRO ..
btw. hara mogao si otvoriti diskusiju al' et vidim da je to samo da toniju koji bod das

Slazem se
prednost mu je to što ne uzima previše rama i ne opterećuje računalo...kao npr. kaspersky ili bit defender 10 plus...
sad zavisi koja verzija komercijalna ok a free neznam baš radje bit defender free edition..btw (bit defender antivirus + internet security 10 plus----najjači daleko)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.