'vako...
Imam antivirus NOD32 i sve je oky zadovoljan s njim i to
U zadnje vrijeme, od kako sam isntal steam
, cesto mi javalj neke viruse, trojane, tamo-vamo i to mi smeta 
Jutros sam ustao i malo na net da vidim imal kakvih poruka, g.ba, dernek, e-mail... i puuf ... poznati plavi ekran s bijelim slovima
".... ako prvi put vidite ovu poruku... bla bla.... restartujte svoj pc... bla bla"... (tako je nes' pisao nema pojma) i ja ... haj et' rr pc da vidim ste ce biti 
Normala pc se upali, digne sistem i sve radi kako treba. Medjutim, kad se konektujem na internet (BiHnet ADSL 3G) i budem na netu 30-tak sec rr mi se pc odmah. Posmislih u sebi... Nema veze i on je glup (pc) puko .. pa se rr sam
Ponovo se pali pc... opet ja na net i 10 tak sec i opet mi se rr pc
I tako 3-4 puta...
Izbrisao sam steam i opet isto
Reinstal nod opet isti .i.
system restore ne pomaze
Izbrisao nod32 i mogu biti na netu wola... ako isntal nod budem 30-tak sec i rr mi se pc
Navikao sam na nj, nod, beze mi je na netu biti bez antivirusa
help pls
Imam win XP pr0 SP1
Imam antivirus NOD32 i sve je oky zadovoljan s njim i to

U zadnje vrijeme, od kako sam isntal steam
, cesto mi javalj neke viruse, trojane, tamo-vamo i to mi smeta 
Jutros sam ustao i malo na net da vidim imal kakvih poruka, g.ba, dernek, e-mail... i puuf ... poznati plavi ekran s bijelim slovima
".... ako prvi put vidite ovu poruku... bla bla.... restartujte svoj pc... bla bla"... (tako je nes' pisao nema pojma) i ja ... haj et' rr pc da vidim ste ce biti 
Normala pc se upali, digne sistem i sve radi kako treba. Medjutim, kad se konektujem na internet (BiHnet ADSL 3G) i budem na netu 30-tak sec rr mi se pc odmah. Posmislih u sebi... Nema veze i on je glup (pc) puko .. pa se rr sam

Ponovo se pali pc... opet ja na net i 10 tak sec i opet mi se rr pc

I tako 3-4 puta...
Izbrisao sam steam i opet isto

Reinstal nod opet isti .i.
system restore ne pomaze
Izbrisao nod32 i mogu biti na netu wola... ako isntal nod budem 30-tak sec i rr mi se pc
Navikao sam na nj, nod, beze mi je na netu biti bez antivirusa

help pls
Imam win XP pr0 SP1