jUTROS SKINEM SA TORRENTA WINDOW BLINDS 6,i uglavnom dodje i readme fajl.I u njemu pise sta treba uraditi,prvo otvoriti jednu mapu pa fajl (ne mogu da se sjetim tacnog imena ali nesto newsys [slici tome]valjda ovi iskusniji znate o cemu je rijec) i udjem u progam.Sada ide malo next ... i onda treba da ukucas novi (opet nisam siguran ali nesto slicno sys) i ja sam taj novi kopirao.I onda poce update system ( i sve fajlove updtajtirao) i kada sam vidjeo da ceprka po system datotekama znao sam da nesto nije u redu.Poceo sam da pisem onaj stari broj (ovako nekako S-1-5-21....-.....-....)ali nazalost u notepadu,a ne na papiru.I sve se zavsilo i resetovao sam kopjuter.MEdjutim kada sam ga upalio vec sam vidjeo promjene.Wallpaper nije bio onaj ods prije.OTvorim my documents kada mi izbaci ovo (my documents is not accesible.Acces is denied)Pokusao sam na sve nacine otvoriti my documents,ali bez uspjeha.TO se desilo samo sa mojim accountom (na pcu iimam 3).Zatim rekoh da probam system restore,ali bez uspjeha.Onda idem repair winxp,ali opet bez uspjeha isti problem.Dakle ako neko zna kako rijesiti ovaj probel neka mi objasni,dajem sve poene sto imam (dao bih jos da imam).Ili da mi nekako nadje onaj broj (s-1-5-... slicno nesto tome) da mi posalje to,i onaj program (nesto new sys) da vratim da mi sve radi.Molim vas pomagajte jer mi treba my documents
Pitanje
Poništeno pitanje
32 boda
HITNO!!! (win xp problem)
263 pregleda · 5 odgovora · otvorena 07.10.2007. u 10:14
shockwawe je napisao/la:
jesil ti corav il' sta
? prvo procitaj sta je napisao pa onda komentarisi ...
| E pa netreba ti nista to samo idi sistem restore i izaberes dan. |
jesil ti corav il' sta
? prvo procitaj sta je napisao pa onda komentarisi ...
1. Skroz si se zeznuo sa tim update-om.
2. Access denied, ja mislim da jedino moze da napravi admin za druge acc.. tj. mozda se nisi loggovao na administratora..
3. Probaj deinstalirati windows blinds preko Add or Remove programs..
4. Ako moze, obori sistem i instaliraj novi windows....
gL
2. Access denied, ja mislim da jedino moze da napravi admin za druge acc.. tj. mozda se nisi loggovao na administratora..
3. Probaj deinstalirati windows blinds preko Add or Remove programs..
4. Ako moze, obori sistem i instaliraj novi windows....
gL
bRanC3. je napisao/la:
PRvo nije bio update
Ja sam admin na pcu
Nisam ni instalirao window blinds
Ako oborim sisitem odose mi svi fajlovi,zar ne?
TO je samo bio neki program,moras to uraditi prije instalacije window blindsa
| 1. Skroz si se zeznuo sa tim update-om. 2. Access denied, ja mislim da jedino moze da napravi admin za druge acc.. tj. mozda se nisi loggovao na administratora.. 3. Probaj deinstalirati windows blinds preko Add or Remove programs.. 4. Ako moze, obori sistem i instaliraj novi windows.... gL |
PRvo nije bio update
Ja sam admin na pcu
Nisam ni instalirao window blinds
Ako oborim sisitem odose mi svi fajlovi,zar ne?
TO je samo bio neki program,moras to uraditi prije instalacije window blindsa
PA hajde neko od ovih iskusnijih da napise:stvarno bih volio kad bi mi neko pomogao
Evo radio sam ovo nekih sat-dva i uz pomoc MCIL-a i napravio sam.Ali momak je jos dobar pa nece poene,tako da cu ponistiti pitanje.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.