Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mSn

0 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.06.2007. u 20:20

E raja ovako upao mi je virus u msn i salje nekakve slike sa virusom sam od sebe pa da vas pitam kako da to sve u normalu vratim da ne salje virus vise smorilo me
Eh ovako ... mogu biti 2 slucaja ...
1. Da si skinuo ono MY NAMES bla bla bla ili nesto tome slicno ... ako jesi idi na CP -> add/remove i nadji na onoj listi to bi trebalo da upali u 1. slucaju ...

2. slucaj je da si fkt primio virus od nekoga ili sa neke stranice pokupio ... to mozes rijesiti ako napravis novi MSN acc ili eventualno pokusaj scan odraditi pa ako nadje ukini ga ...

GL

probaj reinstall msn :S
Doxx je napisao/la:
probaj reinstall msn :S

da i delete sve msn mape koje imas u local disku
pa ponovo install
joj danas meni likova sve satro neke slike salju a satro onaj tekst iznad na engleskom a ja znam da ni jedan od njih nezna pola engleskog
imam te ja add na msn, danas si mi najmanje 12353 puta to poslao >
Nisam ja to slao neg samo salje neam blage sta je probao sam reinstal i kad ga instal stalno mi se po my documents pojawljuje nekakav My Photo :S uvijek isto nije valjda rijesenje nowi acc na msn =?
mYa.- je napisao/la:
imam te ja add na msn, danas si mi najmanje 12353 puta to poslao >
Nisam ja to slao neg samo salje neam blage sta je probao sam reinstal i kad ga instal stalno mi se po my documents pojawljuje nekakav My Photo :S uvijek isto nije valjda rijesenje nowi acc na msn =?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.