Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mobitel pomoc

124 pregleda · 10 odgovora · otvorena 16.07.2012. u 02:06

Nezz da li sam fulio pdf, ali nisam mogao bolji naci.

Pokusavam skuhat starce da mi uzmu mobitel novi ovaj sto imam (samsung s5230) kanta, pa sam kontao uzeti Sony Ericsson XPERIA MINI PRO u eronetu za petobanku. Sta vi mislite o ovome telefonu, ima li ga ko, kakvi su utisci? Nisam neki strucnjak za mobitele pa eto.

Imal vrucine? Spameri zaobiđite

E: Ja konj uzeo podlogu mjesto da sam dodo 15 KM i uzeo mobać.
brate star ko grcka , koja ti je preplata u eronetu i do koliko para uzimas u eronetu ?
jazzone je napisao/la:
brate star ko grcka , koja ti je preplata u eronetu i do koliko para uzimas u eronetu ?
40, do jedno 50 maruna.

E: pa eronet 40 jesil podmazan?
aARONNNN je napisao/la:
40, do jedno 50 maruna.

koja je preplata (tarifa)
Nemam Ga al' ga ima moj rodak :) ...

Mnogo dobar telefon evo ti par informacija ;) :
Operativni sustav koji dolazi s ovim mobitelom je zadnja verzija Androida – 2.3.3.
Početni ekran se sastoji od pet različitih panela na koje je moguće postavljati widgete.

Xperia Mini Pro ima 1 GHz Snapdragon procesor koji je potpomognut i Adreno 205 grafičkim čipom. Obzirom na manju rezoluciju ekrana, čak i zahtjevnije igrice na ovom mobitelu će praktički letjeti. Mobitel ima i 512 MB RAM memorije, te nažalost samo 400 MB ROM memorije od koje je korisnicima dostupno svega 300 MB.
Prema službenim specifikacijama ona bi trebala trajati oko 5 i pol sati u načinu razgovora, te negdje oko 340 sati u modu čekanja. U praksi mobitel izdrži do jednog dana naprednije uporabe, a prosječne i do 2 dana.Xperia Mini Pro ima 5 megapikselnu kameru..Ima Navigaciju toliko to :P !

Post dobio aplauz od LoKi

mapije je napisao/la:
Nemam Ga al' ga ima moj rodak :) ...

Mnogo dobar telefon evo ti par informacija ;) :
Operativni sustav koji dolazi s ovim mobitelom je zadnja verzija Androida – 2.3.3.
Početni ekran se sastoji od pet različitih panela na koje je moguće postavljati widgete.

Xperia Mini Pro ima 1 GHz Snapdragon procesor koji je potpomognut i Adreno 205 grafičkim čipom. Obzirom na manju rezoluciju ekrana, čak i zahtjevnije igrice na ovom mobitelu će praktički letjeti. Mobitel ima i 512 MB RAM memorije, te nažalost samo 400 MB ROM memorije od koje je korisnicima dostupno svega 300 MB.
Prema službenim specifikacijama ona bi trebala trajati oko 5 i pol sati u načinu razgovora, te negdje oko 340 sati u modu čekanja. U praksi mobitel izdrži do jednog dana naprednije uporabe, a prosječne i do 2 dana.Xperia Mini Pro ima 5 megapikselnu kameru..Ima Navigaciju toliko to :P !
Znam to brate sve sam ja to pročešljo, a da li je to dobro za mobitel meni se cini uredu, nisam mislio sad tjerat BF3 na njemu nego malo igrica sa marketa i wi-fi da ima to mi je bitno.
A i sviđa mi se zbog qwerty tastature :)
aARONNNN je napisao/la:
40, do jedno 50 maruna.

a nema ti nista bolje u ponudi do 50 maraka ,
kad sam tek procito temu mislio sam da je ona starija mini pro , a vidim da je u eronetu nova (jer imaju dvi vrste) , nije los mobitel , iznutra je isti ko xperia arc samo manji ekran ,
aARONNNN je napisao/la:
Znam to brate sve sam ja to pročešljo, a da li je to dobro za mobitel meni se cini uredu, nisam mislio sad tjerat BF3 na njemu nego malo igrica sa marketa i wi-fi da ima to mi je bitno.
A i sviđa mi se zbog qwerty tastature :)
ako vec zelis njega dobar je uzimo sam od rodaka par puta :)

Neces se pokajat' ;)
super je taj smartphone.
Susjed mi gleda youtube bez problema na njemu
Znaci ima i boljih ali uzmi ga .
sranje telefon totalno ono pussy telefon za curice pa aj
kad vidim muskarca sa tim telefonom place mi se
ima ga moj komsija i glupo pa aj
bolje da uzmes galaxy ace makar lici na nesto a i nije skup telefon
GALAXY ACE

Mobitel koji nije skup a predobar za njega mores reci da je smartphone .
ja igram cs na njemu (na ace)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.