Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Izaberi kontest

799 pregleda · 40 odgovora · otvorena 15.07.2012. u 19:53

Pošto je HW podforum u zadnje vrijeme poprilično mrtav što se tiče kontesta, evo vama na izbor tema idućeg kontesta.

Budući da se FanArt pf odrekao Worlplace kontesta, odlučio sam uvrstiti i njega.

Evo malo detaljniji opis ove dvije opcije:

1.) Workplace:

Uslikate svoj workplace, koji bi trebao biti haj'mo reći, sređen, čist i da liči na nešto i okačiti ga na temu predviđenu za to.Glasanje bi u ovom slučaju vršila publika tj. korisnici portala.

2.) Sklapanje konfiguracija:

Soviet i ja bismo odlučili maksimalnu cifru prema kojoj biste vi trebali sklopiti konfiguracije, bez periferije(miša, tast, monitora, slušalica itd.).U ovom slučaju bismo Soviet i ja vršili ocjenjivanje radova tj. konfiguracija.

U oba slučaja bi bila prva tri mjesta za koje bi korisnici koji ih zasluže dobili bodove.

Volio bih napomenuti da ukoliko ne budde dovoljno zainteresovanih, kontesti neće biti podignuti.

Ukoliko imate nešto za reći, predložiti, slobodno to iznesite u ovoj temi. 
MAREEE je napisao/la:
Workplace. Malo membera zna sklopiti dobru konfiguraciju. Mozes ih nabrojati na prste jedne ruke 
Ti koji si registrovan prije 10tak dana znaš koji memberi znaju sastaviti konfiguraciju -.-

@ontopic
Konfiguracija , dosta je wp -.-
amAr_r je napisao/la:
Ti koji si registrovan prije 10tak dana znaš koji memberi znaju sastaviti konfiguraciju -.-

@ontopic
Konfiguracija , dosta je wp -.-
hahaha, ja sam duze od tebe :) javi se na pm pa cemo to potvrditi :9
wp ,jer nema ovdje ko ce ocijeniti korektno jer nikad nije imao tu konf i sve je na tudim rijecima . Ali ljudi dajte paintomat
Sklapanje konfiguracija, WP cisto k...cenje i dokazivanje ko ima vise para.
Workplace može da ispadne da je bolji onaj čiji je vlasnik istog u boljoj finansijskoj situaciji.

Zato mi je to malo...

Neka knowledge odluči, ne status.
Workplace, ako bude nesto od njega, učestvujem sa svojom kantom :D
Ne kontam ovo što pišete za workplace? Pobijedit će onaj za koga vi budete glasali, a ne onaj koji ima najviše novca.

Meni je svejedno, potrudit ću se da učestvujem u bilo čemu. 

Post dobio aplauz od KRYSTAL

Predlažem kontest za brzinu grafičke kartice ili brzinu procesora, to je već jednom rađeno od strane KRYSTAL-a, bilo bi lijepo to ponoviti, prošla 2 puta je mnogo ljudi učestvovalo 
Workplace

Zašto ?
Zato što će više ljudi učestvovat  
ko0nfa

covjece kod mene je još onaj guzar od monitora xD
Workplace, jednostavnije 
work sklapanje konfiguracije place

Post dobio šamar od KRYSTAL

Sklapanje konfiguracije, dosta interesantnije.

Pozdrav,
Workplace Workplace,ljudi jeste navalili,al eto s obzirom da se na ovom portalu na prstima jedne sake mogu izabrati memberi koji iole normalnu konfu mogu(znaju) sastaviti onda bi bilo bolje odrzati taj WP kontest,jer u suprotom,kada bi organizovali kontest za sklapanje konfi to bi bilo poprilicno monotono zbog navedenih razloga.

Mada sam razocaran memberima,portalom ne,jer ipak memberi cine portal na kraju krajeva....
RainOverMe je napisao/la:
Workplace, samo što bolje da se zove Kurčenje kontest.
Haj ti na ovom sajtu nadju 10 momaka koji znaju sklopit racunar.
sTr je napisao/la:
Moraju li znati? Tu smo da ucimo, nece samo kemo(brick) i jos dvojica, trojica likova cijelom sajtu sastavljati konfiguraciju.
sTr je napisao/la:
Vidiš, opet nešto pišeš, a ne znaš o tome  Driveri za monitor postoje, a moj Samsung 20" SyncMaster iste posjeduje. Da napomenem monitor radi i bez njih, ali ne može imati frekvenciju od 75 Hz, nego samo 60 Hz  Znači da postoje. DOWN !

btw. Ovo za block, ja sam tebi stavio block tek nakon što sam dobio isti od tebe  Skidao sam poslije ne bil se ti sjetio da skineš, ali izgleda da nisi htio  Skinut ti je sada.
Sklapanje konfe, da se pokaze neko znanje, a ne ovo vorkplejs da se qrce!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.