Evo ugrijalo sjedim sa prijateljima okrećem ražanj i razmišljam , gdje je nestao stari gamers. Znam da će odmah biti komentara odkud ti znaš stari gamers pa da pričaš o njemu. Al evo gledam neke slike po galerijama: gba kafe svake sedmice, vratim se u webarchive i čitam postove, smijem se kakvo je druženje bilo. Nije bilo nasilnih moderatora ni globala. Sve je bila furka i zajebancija. Sada smo došli mi "novi klinci" i kroz vrijeme se izvršila neka "nečujna" revolucija. Nema više toliko aktivnih spamera, nema zajebancije. Čim se neko našali preko posta/teme dobije ban i nema ga više, pojede ga mrak.
Bukvalno preko noći je sve postalo monotono. Gamers je utihnuo. Na indexu se nalaze samo neke debilne teme koje se iz dana u dan ponavljaju tipa: Kojeg championa izabrati, Kako postati pro na csu, Prijavite ovu stranicu na fejsbuku, banovo me sa publica i još sličnih tome a nestale su vicoteke, slikomati, grafikomati, pogodi igru i ostale zanimljive stvari.Uz to 71član portala ima medalju Izabranog foruma a mogu se zaklet da u ovih 7 mjeseci 2012. godine nisu dignute 3 IF teme. Nose IF medalje da bi bili u fazonu i takmičili se ko ima više medalja? Pored toga svega mnogi članovi su se ufurali. Kao oni su superiornija rasa ljudi od ostalih. Hejtaju mlađe, neiskusnije umjesto da im pomognu da i oni dostignu taj neki "pr0" nivo jok to oni udri po njima ko da su fašisti.
Od trenutne više administracije po meni jedino se trudi skile . Što jes' jes' dečko se trudi koliko god može, cijenim to.Vlex, jedan od admina portala radi koliko može, al jbga nestalo novca i kod njega pa mu je valjda to opravdanje za ovu slabu aktivnost.Loki je tek stekao ovu poziciju nemam šta reći za momka, osim da dobro šamara, jer ga nisam toliko upoznao za ovo kratko vrijeme.
U miru pišite Vaše postove i volite se svi jedni jedinstveni
ne svađajte se i budite pametni jer od
Vas zavisi Balkan community,
skupa gradimo ovaj portal mi a ne pojedinac jedan jedini
Svi za gamers, gamers za sve nas , tu nam je brate jedini spas
http://www.youtube.com/watch?v=LhQ0_XZM6aI
Ne znam zbog čega, može biti od sunca, al et digoh ovu diskusiju
Bukvalno preko noći je sve postalo monotono. Gamers je utihnuo. Na indexu se nalaze samo neke debilne teme koje se iz dana u dan ponavljaju tipa: Kojeg championa izabrati, Kako postati pro na csu, Prijavite ovu stranicu na fejsbuku, banovo me sa publica i još sličnih tome a nestale su vicoteke, slikomati, grafikomati, pogodi igru i ostale zanimljive stvari.Uz to 71član portala ima medalju Izabranog foruma a mogu se zaklet da u ovih 7 mjeseci 2012. godine nisu dignute 3 IF teme. Nose IF medalje da bi bili u fazonu i takmičili se ko ima više medalja? Pored toga svega mnogi članovi su se ufurali. Kao oni su superiornija rasa ljudi od ostalih. Hejtaju mlađe, neiskusnije umjesto da im pomognu da i oni dostignu taj neki "pr0" nivo jok to oni udri po njima ko da su fašisti.
Od trenutne više administracije po meni jedino se trudi skile . Što jes' jes' dečko se trudi koliko god može, cijenim to.Vlex, jedan od admina portala radi koliko može, al jbga nestalo novca i kod njega pa mu je valjda to opravdanje za ovu slabu aktivnost.Loki je tek stekao ovu poziciju nemam šta reći za momka, osim da dobro šamara, jer ga nisam toliko upoznao za ovo kratko vrijeme.
U miru pišite Vaše postove i volite se svi jedni jedinstveni
ne svađajte se i budite pametni jer od
Vas zavisi Balkan community,
skupa gradimo ovaj portal mi a ne pojedinac jedan jedini
Svi za gamers, gamers za sve nas , tu nam je brate jedini spas
http://www.youtube.com/watch?v=LhQ0_XZM6aI
Ne znam zbog čega, može biti od sunca, al et digoh ovu diskusiju

Nema se o tome šta pričati, sami smo krivi. Treba promjeniti neke stvari, promjeniti koordinatora i još par stvarčica iako meni ova "monotonija", kako je vi nazivate, lično ne smeta, uđem na gamers.ba vidim kakvih tema ima, uvijek ima nešto zanimljivo, budimo realni
Pored svega ovoga, imaš par ljudi sa kojima možeš razmjeniti par poruka i to je to