Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gdje je nestao stari Gamers.ba

1.477 pregleda · 57 odgovora · otvorena 15.07.2012. u 18:08

Evo ugrijalo sjedim sa prijateljima okrećem ražanj i razmišljam , gdje je nestao stari gamers. Znam da će odmah biti komentara odkud ti znaš stari gamers pa da pričaš o njemu. Al evo gledam neke slike po galerijama: gba kafe svake sedmice, vratim se u webarchive i čitam postove, smijem se kakvo je druženje bilo. Nije bilo nasilnih moderatora ni globala. Sve je bila furka i zajebancija. Sada smo došli mi "novi klinci" i kroz vrijeme se izvršila neka "nečujna" revolucija. Nema više toliko aktivnih spamera, nema zajebancije. Čim se neko našali preko posta/teme dobije ban i nema ga više, pojede ga mrak.

Bukvalno preko noći je sve postalo monotono. Gamers je utihnuo. Na indexu se nalaze samo neke debilne teme koje se iz dana u dan ponavljaju tipa: Kojeg championa izabrati, Kako postati pro na csu, Prijavite ovu stranicu na fejsbuku, banovo me sa publica i još sličnih tome a nestale su vicoteke, slikomati, grafikomati, pogodi igru i ostale zanimljive stvari.Uz to 71član portala ima medalju Izabranog foruma a mogu se zaklet da u ovih 7 mjeseci 2012. godine nisu dignute 3 IF teme. Nose IF medalje da bi bili u fazonu i takmičili se ko ima više medalja? Pored toga svega mnogi članovi su se ufurali. Kao oni su superiornija rasa ljudi od ostalih. Hejtaju mlađe, neiskusnije umjesto da im pomognu da i oni dostignu taj neki "pr0" nivo jok to oni udri po njima ko da su fašisti.

Od trenutne više administracije po meni jedino se trudi skile . Što jes' jes' dečko se trudi koliko god može, cijenim to.Vlex, jedan od admina portala radi koliko može, al jbga nestalo novca i kod njega pa mu je valjda to opravdanje za ovu slabu aktivnost.Loki je tek stekao ovu poziciju nemam šta reći za momka, osim da dobro šamara, jer ga nisam toliko upoznao za ovo kratko vrijeme.

U miru pišite Vaše postove i volite se svi jedni jedinstveni
ne svađajte se i budite pametni jer od
Vas zavisi Balkan community,
skupa gradimo ovaj portal mi a ne pojedinac jedan jedini
Svi za gamers, gamers za sve nas , tu nam je brate jedini spas

http://www.youtube.com/watch?v=LhQ0_XZM6aI

Ne znam zbog čega, može biti od sunca, al et digoh ovu diskusiju
drizzer je napisao/la:
Ja sam juče i evo danas pišem da su za G.ba head admina trebali uezi nekoga starijeg od tebe. 

tema: Ne znam, niti me zanima kako je izgledao, meni je i ovo lijepa zabava, lijepo druženje, što se tiče administracije, po meni se svi trude, mora se priznati da skile to radi najviše. 

btw. Nije vrijeme za neke nove momke.
hm, onda vjerovatno ne znas moje zaduzenje za gba pub?
Ja sam tu samo radi dodataka (citaj amx stvarcica). Vjeruj mi da ni za jednog admina nisam reko stavi njeg, skini njemu. Cak sam bio odsutan taj dan kad su se admini birali. I ne zamjeram ti. J**i ga, tu sam valjda što se razumijem u to, a ne zato što mi je amidža koordinator.
I da se dotaknem tih godina - Kako ti znaš kakav sam ja sa svojih 15 godina? Mnogo je ovde dobrih umova al zbog vas takvih (citaj onih sto seru za godine) ne mogu doci do izrazaja. Kad manda (mastermind) digne temu sa svojim tekstom, budu 2 odgovora i to neke totalno glupe rečenice, a kad digne tamo neki muradif temu how about kupus, 666 odgovora, sve do jednog od boga pametniji.
Isto tako, dotako bih se Gaming Movies pfa. Kad neko digne temu u kojoj imamu priliku vidjeti dobar movie, 2 clana se udostoje da odgovore, a kad neko digne temu sa uberlow moviem, odma se nadje 50 likova da hejta.
Ovo je upuceno pokretacu teme da se zna:

Ako zelis da vidis promjenu onda ti budi promjena.

Nemoj pisat (da se ne izrazavam sad pogrdno) glupe postove i mozda i doprineses kvalitetu ovog sajta ( naravno ako ti je to u cilju ).

Nedavno sam te putem privatne poruke zamolio da malo se kontrolises a ti si odgovorio kao da ne samaram tvoje postove buduci da vole drugi kada ti spamas .... Toliko o tvojoj nostalgiji i zelji za boljim gamersom.

Te ponovo ponavljam: Ako zelis promjenu budi promjena.
DZAVID je napisao/la:
hm, onda vjerovatno ne znas moje zaduzenje za gba pub?
Ja sam tu samo radi dodataka (citaj amx stvarcica). Vjeruj mi da ni za jednog admina nisam reko stavi njeg, skini njemu. Cak sam bio odsutan taj dan kad su se admini birali. I ne zamjeram ti. J**i ga, tu sam valjda što se razumijem u to, a ne zato što mi je amidža koordinator.
I da se dotaknem tih godina - Kako ti znaš kakav sam ja sa svojih 15 godina? Mnogo je ovde dobrih umova al zbog vas takvih (citaj onih sto seru za godine) ne mogu doci do izrazaja. Kad manda (mastermind) digne temu sa svojim tekstom, budu 2 odgovora i to neke totalno glupe rečenice, a kad digne tamo neki muradif temu how about kupus, 666 odgovora, sve do jednog od boga pametniji.
Isto tako, dotako bih se Gaming Movies pfa. Kad neko digne temu u kojoj imamu priliku vidjeti dobar movie, 2 clana se udostoje da odgovore, a kad neko digne temu sa uberlow moviem, odma se nadje 50 likova da hejta.
OBJASNIO

Hvala ćao. Ne koristite temu za rasprave između sebe.
Joj kad krenu postovi ja znam kako je bilo ovo ono odes na profil ni 1 godina nema, al kontas oni su imali stare profile KONTAS ?

I jos da dodam doba kad je vetrox ovde šamarao su bila najjaca.
Sta ce ti stari Gamers, to je bilo i proslo, jeste da sam samo 2 i nesto godina ovdje, i mozda ne znam taj neki "stari stil" ali iskreno i ne interesuje me, gledam ono sto se trenutno desava na portalu i to je to, sta se ja imam peglati oko starog Gamersa
Dobro je "Sirutka" rekao , neka su pravila stvarno glupa , i po meni ona najvise i kvare gamers ....
FanArt forum propada iz dana u dan , toliko su stroga pravila da moras napisat [RQ] ispred naziva a ako to ne napises dobijas ban , samo jos fali da ti posalju kaznu kuci na vrata i plate petoricu da ti dodju premlate sve ukucane i demoliraju kucu
a Gaming movies da nepricam , prvo trebas pretrazit cjel gamers da nadjes one ikonice , a onda jos trebas stavljat neke pluseve i minuse OMG , i pitate se zasto nitko ne odgovori na temu kad netko napravi movie....
drizzer je napisao/la:
Ja sam juče i evo danas pišem da su za G.ba head admina trebali uezi nekoga starijeg od tebe. 

tema: Ne znam, niti me zanima kako je izgledao, meni je i ovo lijepa zabava, lijepo druženje, što se tiče administracije, po meni se svi trude, mora se priznati da skile to radi najviše. 

btw. Nije vrijeme za neke nove momke.
Da ti kažem, DZAVID zna o amx stvarčicama više nego 90% ovog portala, tako da ne mješajte se gdje vam nije mjesto. Momak zna svoj posao tako vam je 

@ontopic

Tako ti je, kako ti je  Nema se o tome šta pričati, sami smo krivi. Treba promjeniti neke stvari, promjeniti koordinatora i još par stvarčica iako meni ova "monotonija", kako je vi nazivate, lično ne smeta, uđem na gamers.ba vidim kakvih tema ima, uvijek ima nešto zanimljivo, budimo realni  Pored svega ovoga, imaš par ljudi sa kojima možeš razmjeniti par poruka i to je to 
amsi je napisao/la:
Da ti kažem, DZAVID zna o amx stvarčicama više nego 90% ovog portala, tako da ne mješajte se gdje vam nije mjesto. Momak zna svoj posao tako vam je 

@ontopic

Tako ti je, kako ti je  Nema se o tome šta pričati, sami smo krivi. Treba promjeniti neke stvari, promjeniti koordinatora i još par stvarčica iako meni ova "monotonija", kako je vi nazivate, lično ne smeta, uđem na gamers.ba vidim kakvih tema ima, uvijek ima nešto zanimljivo, budimo realni  Pored svega ovoga, imaš par ljudi sa kojima možeš razmjeniti par poruka i to je to 
ti se amsi ne javljaj 

- Istina zna o amx-u, a do prije 1mjesec je srao, pisao, bacao kamenje na administraciju i na sve moderatore, globale itd. I sad tim istim likovima lize jaja i ceslja im stidne dlakice.

Tako da je Dzavid jedna obicna supcina, prodana, dvolicna koja gleda svoj interes, i plus proserava svima a retardiran je vise od bukve.

amsi love ya ♥
SPL3N je napisao/la:
ti se amsi ne javljaj 

- Istina zna o amx-u, a do prije 1mjesec je srao, pisao, bacao kamenje na administraciju i na sve moderatore, globale itd. I sad tim istim likovima lize jaja i ceslja im stidne dlakice.

Tako da je Dzavid jedna obicna supcina, prodana, dvolicna koja gleda svoj interes, i plus proserava svima a retardiran je vise od bukve.

amsi love ya ♥
hahahah 

Ma dobro, sve su to prolazne faze, iako je on jedan od rjetkih(uz mene naravno ) na ovom sajtu, šta misli to i kaže  Pa ovdje i govorimo o poziciji head admina, igra CS 1.6, a on je već objasnio zašto je dobio to ovlaštenje, a ovi mu se počeli javljati kao "trebali su nekog starijeg na tu poziciju".

Hadžićisajberhuligan ♥ 
742 je napisao/la:
Skile me jedini opominje od globala i admina. I ako sam upravu imam 3 aplauza od njega i preko 5 šamara. Al ne govorim da je najjaktivniji zbog odnosa prema meni već prema portalu.
Ja stvarno nemam volje, a Boga mi ni želje da se raspravljam sa bilo kim odavde ko NIJE upućen u rad portala i njegove administracije.

U taj isti rad upućena je samo nekolicina momaka i oni znaju stvarni doprinos pojedinih ljudi u i van administracije a ti nisi jedan među i njima te samim tim, PO MENI nisi kompetentan da odlučuješ ko radi a ko ne radi.

Što se same teme tiče, ja lično sam dizao razne konteste, ganjao bodove za nagrade a vas 60.000 se nije ni počešalo po guzici da uslikaju svoj računar što je ukupno 120 sekundi posla, da odšarafiš dva šarafa, pritisneš tipku na fotoaparatu i uploaduješ sliku.
amsi je napisao/la:
hahahah 

Ma dobro, sve su to prolazne faze, iako je on jedan od rjetkih(uz mene naravno ) na ovom sajtu, šta misli to i kaže  Pa ovdje i govorimo o poziciji head admina, igra CS 1.6, a on je već objasnio zašto je dobio to ovlaštenje, a ovi mu se počeli javljati kao "trebali su nekog starijeg na tu poziciju".

Hadžićisajberhuligan ♥ 
ne ne prije je tako "postupao" sada se ulizuje jer je dosao do te neke vrlooo dragocijene pozicije koju je toliko zelio.

hadzicihuliganuvijekbioiostaokohocerlfightneksejavi ♥
SPL3N je napisao/la:
ti se amsi ne javljaj 

amsi love ya ♥
Kome sam srao? Koga sam pljuvao? Istina je da je vecina modova dosla preko veze (pušili travu, od mamine tetke, e njena snaha, od njene tetke sin pa ima moda). Kome sam muda polizo? Kome češem stidne dlačice? Za ovog helpera sam se prijavo tako što sam pored prijave za admina napiso: Ovo je prijava za helpera.

I sto sam to ja prodan? Ja na valdeu bio jedan dan, a ti mjesecima. I plus si reko da nikad neces trazit unban, pa opet sjedis ovde i tipkas postove.

I to što kažeš da proserevam svima - Ja ne proserevam, nego sam otvoren za bilo kakav tip rasprave (ne svadje nego rasprave). Jel proserevam zato što sve stvari riješim diskusijom, na kulturan nacin, a ne pišući takve stvari kakve ti pišeš?
Ne znam šta se ti imaš javljati. Šta ti imaš da se žališ, svaki ti je post neka glupost. Da se ja pitam, već bi bio banovan. Samo nebluoze neke pišeš i spamaš, pri tome misliš da si zanimljiv. Prvo pogledaj svoje postove, pa se onda žali na gamers.ba. Iako je malo pao gba, to je zbog takvih kao ti. 
DZAVID je napisao/la:
Kome sam srao? Koga sam pljuvao? Istina je da je vecina modova dosla preko veze (pušili travu, od mamine tetke, e njena snaha, od njene tetke sin pa ima moda). Kome sam muda polizo? Kome češem stidne dlačice? Za ovog helpera sam se prijavo tako što sam pored prijave za admina napiso: Ovo je prijava za helpera.

I sto sam to ja prodan? Ja na valdeu bio jedan dan, a ti mjesecima. I plus si reko da nikad neces trazit unban, pa opet sjedis ovde i tipkas postove.

I to što kažeš da proserevam svima - Ja ne proserevam, nego sam otvoren za bilo kakav tip rasprave (ne svadje nego rasprave). Jel proserevam zato što sve stvari riješim diskusijom, na kulturan nacin, a ne pišući takve stvari kakve ti pišeš?
Šta se uzrujavaš odmah   ? Din je poznati troler, posebno u Hadžićima 
DZAVID je napisao/la:

koga nisi? sjecam se tvojih "kritika" na njihov racun, al nemam elana sad da ih ovdje navodim...

kakve veze ima prodan sa tvojim boravkom na valde portalu ? Unban sam trazio i to je izgledalo ovako "daj mi unban" i dobio sam ga.
R0x0r je napisao/la:
Ko je skile ? Novi admin i eto da se pokaze, za mjesec ce biti isti kao i ostali  

Ne zelim da ulazim u diskusiju niti da se prepirem sa nekim, ali ko si ti da postavljas ovakve teme ? Boli tebe briga gdje je stari Gamers.ba kojeg ja ne poznajem kako treba, a pogotovo ti koji si tu godinu dana tek. Site je po meni valjao dok su tu bili Riddle, Wertu, FataL (kojeg nisu voljeli bas nesto, al' et) i ostali.

Fali nam tema o igrama, sve je vise ovakvih debilskih tema od strane djece koji misle da mogu nesto promijeniti. Mozda je to uticaj zatvorenog prostora i samoce  
skile kao pojedinac u administraciji traje i napreduje konstantno nešto više od godine dana (od kada je u administraciji) 
2 moda, global, (privremeni) admin, global, stalni admin... Ovo samo dokazuje da nisi u pravu što se tiće tog admina. Kada taj admin osjeti da više nije poželjan, i da nije spreman izdvojiti kvalitetno vrijeme za portal, na vrijeme će se povući sa pozicije....

Ovdje treba da bude prica o portalu, a ne samo o administraciji. Treba spomenuti administraciju, ali ne ovako kako vi to radite. Niste kompetentni da pričate i diskutujete o administraciji, jer vi vidite samo 25% onoga što administracija radi i kako funkcioniše.

Hocete da znate razliku između portala prije 4-5 godina, i sada.

Prije 4-5 godina, 50% portala se poznavalo (kako lično, tako online), a kako je portal poceo rasti, ta cifra se mnogo smanjila.

To je ona čar o kojoj je FataL i kompanija govorila.
gba je valjo dok je bilo softutorialsa .

mozda se toga sjeca 2% sadasnjih clanova 

/umeneudedekuracdogredeba 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.