Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dota 2 G.ba Team

253 pregleda · 8 odgovora · otvorena 15.07.2012. u 11:17

Evo vidim posto nas ima podosta sto igramo Dote 2 sa G.ba, mogli smo kakav tim da organizujemo, cisto iz zabave. Naravno ako nam krene mozemo se prijaviti i za neku ligu (ima bas sad ce jedna da pocne ako se ne varam).

Vidim nekidan dobijaju mnogi igraci ove mailove:

The next morning I woke up to an email. It sat heavily in my inbox, like a gauntlet. Hello one and all, You've all expressed some interest in being part of an elite strike team attempting to learn Dota 2 and then actually beat some REAL PEOPLE at it. It's going to be difficult. It's going to be long. But it's going to be fun.

Here's the plan: we all pick a team role (from http://www.dota2wiki.com/wiki/Role) and try and learn it (through YouTube, wikis, and practicing). We need Junglers, Supports, Carries, Gankers, Initiators. Here's some team composition tips: http://www.dota2pro.com/story.php?t=174
At the end of the month, we go online and play real people. And probably get hammered into the ground. But in a fun way!
Are you in?

Pa sta mislite
Sta mislis koliko trebam cekati za dota2 beta invite?
Sinoc sam im poslao ,sad cekam ...
Mirko_Bosanac je napisao/la:
Sta mislis koliko trebam cekati za dota2 beta invite?
Sinoc sam im poslao ,sad cekam ...
Ja sam cekao 3 mjeseca, tako da...
exampLe_ je napisao/la:
Ja sam cekao 3 mjeseca, tako da...
a uuu brate mili ,ajd ako sam za wrath of heroes mogao cekati mjesec dana mogu i za dotu,a prije ce mi biti full verzija nego sto cu ja dobiti beta kljuc
Vidjet ću ja. Ako se zainteresujem opet, javim ti
tko ima dotu nek me doda na steam da igramo , tek sam je neki dan dobio i stalno igram eo :$
steam username : "nepotrebnost"
ili upisite "jazzone" pa me nadjite
Ja core i jos jedan momak smo tu, tako da ako hoces, javi mi se na steam
Ne možete uzeti naziv GAMERS.ba, ako Vlado ne odobri.
simba je napisao/la:
Ne možete uzeti naziv GAMERS.ba, ako Vlado ne odobri.
Ma ne mora da znaci nista, samo sam naveo g.ba jer smo vecinom odavdje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.